Min födelsedag 19 Mars

okej nu ligger jag bara en vecka efter här i min blog men jag börja med min födelsedag.

morgonen började bra med att jag fick en hur god frukost som helst av min kära mamma jag fick färskt bröd med skagenröra och jätte god juice. sedan fick jag ett kuvär med pengar i 500 kr men det var inte dett ända jag har nämligen fått ett nytt rum nyss som jag har målat om och fått nya möböer till som gick på ganska mycket så jag är väldigt nöjd med vad hag har fått. när jag kom till skolan skulle jag ha svenska prov och det gick skit men men jag bryr mig faktikst inte om det sedan hade vi samhälle och vi satta bara ner i biblan och pluggade lite sedan had evi naturkunskap och sedan slutade vi då gick jag och köpte mig en plattång för dom pengarna jag fick av mamma och sedan gick jag och mötte Carro och sedan kom gabbi vi gick på stan en stund och sedan gick vi och fikade på orion det var mysigt sedan gick vi en tur på stan igen och gabbi försvann och jag och carro handlade lite på HM och sedan gick vi ner till sandwallsplatsen och kollade på ankorna i solen. sedan dök gabbi upp igen och sen han vi inte mkt mer och jag åkte hem och på bussen mätte jag min syrra och fick ett paket av henne med ett halsband i som jag hade önskat mig. sedan när jag kom hem började jag packa för jag skulle ju till växjö nästa dag och träffa kompisar och gpå på kent konsert.

Måndag

Dagen började med att jag gick upp tidigt halv 7 för att jag började 8 för att jag var tvugen att gå på surporten för att jag hade missat två svenska lektioner och har prov nu i veckan. sedan hade jag matte och sedan samhäll och det var tråkigt som vanlig sedan lunch och då gick jag och möte gabbi i detta hemska vädret snöslask uscha var jätte blöt om fötterna sedna hade jag turism och vi fick sluta tidigare och sedan möte jag ida och Jonna vi gick på stan ett tag sedna sätte jag och jonna osss på orion och fickade vi satt där typ två timmar och pratade det var mysigt sedan åkte jag hem. har inte gjort något nyttigt alls idag uscha fy mig.  och sedna har bilddagboken jävlats också och gjort om hela skiten hatar det det nya suger fett snälla ge den gamla bildagboken tillbaka annars dör jag.
iaf det var min dag ich det är 3 dagar kvar eller snart två sedan åker jag till växjö längtar och på onsdag 18 år blir man då:)
byebye

Lördag

jag gick upp kl halv sju för att ta bussen som gick halv åtta. skulle nämligen till skolan skulle mötas kl 9 för att vi skulle åla till göteborg och gå på TUR - mässan. det var riktigt kul faktikst fick lite saker och massa gartis godis och lite pennor och så fick vi anskitsmålning och annat...  sedan så åkte jag, rebecka, Malin och Emma in till centralen för att äta på burger king och då kom sandra för att hon skulle få sin tåg biljjet och jag fick pengar av henne sedan gick vi och bokade tåg biljett så att hon kunde komma hem från växjö. sedan tog jag bussen kl 15.20 hem, men det var ingen trevlig buss tur hade as ont i magen (mensvärk) trodde jag skulle dö. men kom iaf hem sedan och gick och gjorde orning mig för att vi skulle åka till britt  och kurt för att min moster Britt och jag fyller år så vi hade ett lite kalas bara min familj och britt och kurt. Britt fyller den 18 och jag den 19. jag fick mitt packet av min bröder eftersom att jag inte träffar min bror så mycket fick 300 kr av dom och 200 kr av britt och kurt. vi fick mat också hemma hos britt vi åt ris med kyckling och mango det var riktigt gott sedan fick vi tårta som mamma hade gjort, älskar den tårtan. sedan kollade vi på melodinfestivalen jag ville att sanna skulle vinna och inte carlotte men men carlotte van ändå henne låt var ju bra men sannas var bättre tycker jag.

Fredag

diag har jag varit iskolan och jobbat ihjäl sig orkar fan inte med skolan längre och imorgon ska jag till gbg med skolan på tuisme mässa och sedna ska jag hem till min moste vi ska fira mig och henne prata och ha de trevligt.

íkväll ska jag vel till KU men det blir nog inte så länge för jag är as trött pallar knappt göra något nu hehe^^

okej dett var ett kort inl'gg men palla skriva det räkerla med att jag typ har skrivit två A4 sider idag gillar inte näthandel.....

lägtar tills torsdag slippa skolan ett tag och hade kul;D

byebye

Onsdag skolan igen

idag var det skolan då började med att vi hade sammhällt och sedan så var dte minnestudn för rektor dan minnesstunden var jätte fin all fick tända ljus och gymnasichefen pratade och en präst. sedan hade vi svenska och ska börja läsa en bok nu något kul iaf istället för att hålla på med epoker och annan ointresant skit och vi fick även välja själva vad vi ville läsa för bok:D hehe sedan hade vi naturkunska fick reda på mitt prov gick faktiskt riktigt bra inte långt ifrån vg men jag nöjer mig med ett g. sedan åkte jag hem och nu vill jag bara vila och ta det lungt är as trött imorgon har vi dans uppvisning på idrotten, pinsamt:P och GABBI kommer hem idag yes har mycket att berätta för henne och hon har säkert mycket att säga till mig med:D om en vecka exakt fyller jag 18 år.
 byebye

Wish You Were Here



du bor ungeför 1000 mil ifrån mig eller känns ungefär så, kan det blir längre än så?
det gör ont att vet att du är så långt ifrån mig
jag önska att du var här!
då hade jag varit lycklig
hade inte släppt din hand iförsta taget.
och jag hoppas verkligen att den dagen kommer då vi möta och jag aldrig tänker släppa taget om dig.
<3

Tisdag

idag har jag varit hemma tagit det lungt precis som jag har gjort det hela långa helgen, imorgon bli det skola uscha. och minnes stund för rektorn dan som dog:( undrar verkligen hur stämmningen på skolan kommer vara nu, om läraran orkar ha några lektioner men jag först¨r att det är svårt att förlora någon är nog det svåraste som finns speciellt om man känner personen.har själv varit med om det 4 gånger.

idag har jag städat lite och gjort lite skolarbeten som skulle ha varit klara innan men nu är jag klar meden del av dom speciellt dom som skulle vara klara tills imorgon iaf:)  och sedan har jag kollat lite på tv och tjänat lite pengar med med att hjälpt pappa, uppe i 200 kr nu:) och det ska bli mer:) det är mycket när man är fattig som jag måste ju ha råd med ett fritidskort som jag kom på att jag inte hade råd med och hela lovet blir förstört om jag inte får ihop till det men det ska jag nog klara av:)

byebye

en skön dag

det är så skönt att var ledig två dagar från skolan idag och imorgon. idag sov jag typ till klockan var ett det var skönt. sedan slappade jag kollade lite på tv och så sedan kände jag för att jag behövde komma ut, så jag gick ut och togen en promenad iskogen det var nice att se den fina naturen och allt, Sedan efter det så började jag städa mitt rum och mamma kom hem och vi övingskörde idag igen och det gick riktigt bra idag:D ikväll blir det glo på tv och inte så mycket mer:P

byebye

Lasse Lindh - Du behöver aldrig mer vara rädd



Aldrig, Aldrig att jag tänker låta något ont hända dig
jag håller dig hårt, tätt in till mig igenom regn och blåst
Alltid, Alltid att jag kommer vaka över dig
igenom mörkert jag leder dig
jag finns i varje steg du tar
så du behöver aldrig mer vara rädd


Söndag

Idag började jag dagen med att övningköra det var riktigt skoj har inte gjort det på hela vintern hehe så det var nice de. sedan så åt jag lite mat och sedan sätte jag på en film och kröp ner i soffan det är så  mysigt och skönt att ta det lungt.

ikväll blir det att sitta i soffan och glo på tv Andra avenyn och wallander det är bäst <3 och därför älskar jag söndagar finns alltid något på tv på kvällen  love it.

byebye

Norrland

en sak jag längtar så otroligt mycket till är Norrland jag vill dit nu jag älskar sommarkvällarna där och gemenskapen med min vänner mina norrlands vänner och mina växjö vänner och min bästis så klart, kan inte bli bättre.
just nu sitter jag och lyssnar på Oasis - Wonderwall glömmer aldrig kvällarna när John satt och spelade den låten på gitarr och sjöng, den är verkligen en sommar låt som man spelar på en sommar kväll uppe i norrland längtar dit saknar dom så otroligt mycket jag vill att det ska vara sommar och augusti månad, ta mig dit!

image58

det kommer bara leda till nåt ont ändå

Jag får känna mer av din lukt.
Jag är rädd,
gör nånting med mig jag blir alldeles för ärlig säger
Kyss mig inte,
det kommer bara leda till nåt ont, ändå
Det är kallt,
du får låna min halsduk,
du går så misstänkt nära mig
Du har missförstått,
jag är inte värd det här jag har ingenting som du vill ha
Kyss mig inte
det kommer bara leda till nåt ont ändå
Du kysste mig nyss
det kommer bara leda till nåt ont

Lördag

idag har jag tagit det lungt inte gjort så mycket alls, nu sitter jag och kollar på tv finns inte så mycket annat att hitta på . kommer antagligen att sitta här lite senare ikväll för att snacka med väldigt söt person som gör mig glad, men han är min hemlighet  ;) hehe sötisen har ju fixat min cam också så den fungerar haha jag trodde den var sönder:P

detta var min lördag haha
byebye

Fredag

uadg så skulle ajg har prov i inkop och varuhantering men så fick vi reda på att våran rektor Dan hade dött och alla lärare ställde in alla lektion vilket jag förstå efter det som hade hänt. det var riktigt hemkst. tycker verkligen synd om all som kände honom han var bara 45 år:/ tragist men sant jag vet hur det är att mista någon man älskar eller tycker om.

sedan efter det hängde jag med elizabeth hem, dte var kul vi åt frukost kl 11 hahah^^ belv propp mätt elizabeth tvingade mig att äta mycket hehe^^

sedan när jag kom hem så köpte pappa med mat hem mcdonken mat trodde jag skull spy efter det uscha! gillar inte mc donken mat. sedan kollade jag på gossip girl och lyssnade på håkans ny singel ochhan kommer till bengas den 26 mars signering:) ny skivan släpps då:)

byebye är för trött för att skriva

En Fin Låt

jag hoppas alla har hört Lasse Lindh låten utan dina andetag
den är verkligen så fin jag ryser i hela ikroppen av den man kan bara lyssna på den och tänka

Jag vet att du sover känner värme från hud
bara lukten gör mig svag men jag vågar inte väcka dig nu
jag skulle ge dig allting du pekar på, bara när du inte hör vågar jag säga så

jag kan inte äns gå utan din luft i mina lungor
jag kan inte ens står när du inte ser på och genomskinlig grå
blir jag utan dina andetag

denna låten är verkligen värd att lyssna på gillar den låten jätte mycket det är verkligen en låt man visar sina känslor för en person att man behöver den personen mer än vad man kan tror så gullig låt bara:D

Onsdag

jag vaknade imorses hade jätte ont i huvudet och jag struntade att gå till skolan, för jag inte pallade inte det idag.
Jag gick upp sedan vi 12 tiden, det var skönt att sova längre inte ofta man gör det. Sedan kollade lite på tv sedan sätte jag mig vi datan och kollade på några avsintt gossip girl och sedan åt jag fixade lite saker med sommarjobb och sedan började jag plugga på inköp och varuhantering har läst alla sider i boken nu ska nog börja kolla på alla frågor jag inte är klar med. får la plugga hela kvällen och kanske kolla på några till avsnitt av gossip girl det är en riktigt bra serie.

Petter - Känn Kärlek

Känn kärlek
Som ett blixtnedslag
Känn kärlek
Och vi är överens

Jag älskar dig till döds

Känn kärlek
Som ett blixtnedslag
Känn kärlek
Och vi är överens
Jag älskar dig till döds

Känn kärlek
Som ett blixtnedslag
Känn kärlek
Och vi är överens

Som ett blixtnedslag

Du måste ha träffat mig totalt för jag har aldrig kännt sån svaghet
Första året mentalt fanns ingen klarhet
Allt eller inget ingenting och förlust
Du kunde
Få mig att verkligen känns mig störst
Prioritera mig först älska mig när det begav sig
För att släcka min törst jag bara gav mig
150% som aldrig förr
Jag gick snabbare än dig öppnade hela min dörr
Min situation var sjuk nåt du påpekade ständigt
Du sa: det blir problem nåt jag blånekade vänligt
Ville bara va med dig det enda som betydde nåt
Verklighet problem och sånt jag bara tryckte bort
Ville vara till lags och ordna allt
Mitt hjärta som bultade din dolda skatt
Slog så mycket hårdare än du nånsin förstod
Och varje gång du reste bort från mig var som jag dog

Känn kärlek
Som ett blixtnedslag
Känn kärlek
Och vi är överens
Jag älskar dig till döds

Jag vill lyfta från jorden och göra mer än jag rår på
Men harmoni mellan oss är det jag går på
Mitt bränsle
Navigerar mig genom terränger
Känslor
Slår trots alla mina år i svängen
Det är inte lätt att komma hem och bara
Koppla bort
Jag är en mottaglig sort
Kan inte blocka nåt
Så hela världen rivs ner om jag känner mig sné
Det är inte lätt för mig att se objektivt på det
Min stubin har blivit kortare
Jag flippar oftare
Kan se när det kommer
Jag vet jag borde softa ner
Har fått det från min far
Precis likadan
Temperamentsfulla sorten
Jag är härdad och van
Ibland
Försvinner bort och min blick blir tom
Hur du dömer mig då det blir en viktig dom
Det är kanske där skon klämmer vi dömer för hårt
Men du ska veta hur jag känner för jag drömmer om vårt


Känn kärlek
Som ett blixtnedslag
Känn kärlek
Och vi är överens
Jag älskar dig till döds

Känn kärlek
Som ett blixtnedslag
Känn kärlek
Och vi är överens
Jag älskar dig till döds

Uppväxt i en kärnfamilj till att skapa en splittrad familj
Inte precis vad jag vill
Nu blev det som det blev jag accepterar det faktum
Att ingen är perfekt och jag vet att jag vart dum
Det är så ofta som de säger att jag är bister och sur
Helt knäckt som jag brister i tu
Kanske

Lite för mycket
Allvar i mig
Kanske
Lite för mycket
Ansvar på mig

Jag är inte galen eller sjuk möjligen lite svartsjuk
Har ont i magan av det nu men du
Du kunde vart du som kännt allt det där som jag kännt
Försöker säga förlåt men det blir ansträngt
Dribblar med ordtrams
Sen somnar osams
Jag älskar dig till döds och jag är så långt från falsk
Jag vill känna mig behövd din livboj i livet
Min åtrå till dig det är det enda motivet
Så du vet

Jag älskar dig till döds

Som ett blixtnedslag

Känn kärlek
Och vi är överens

Känn kärlek
Som ett blixtnedslag
Känn kärlek
Och vi är överens
Jag älskar dig till döds

Jag älskar dig till döds

Känn kärlek och vi är överens
Överens


Grattis Kristian Anttila Blir 29 år idag


image16

tisdag

Iadg började dagen med att dansa vi ska göra en egen dans på idrotten för min grupp går det ganska bra för:)
sedan hade jag Natur prov det gick faktikst riktigt bra:) är nöjd:) sedan hade jag matte fick tillbaka proven ich jag trodde att jag hade ig men så var det inte jag hade 8 poäng precis godkänt jag tyckte att det var tur:) för det provet gick verkligen inte bra.  ska snart in till stan igen har gitarr lektion:D

byebye

Petter - fäller en tår

Petter, yo tankar och rutiner
Samma bilder, sånt jag funderar på
Och allting omkring mej, släpp beaten

En bortglömd planet, en ensam komet
1998, jag sitter fast i samma smet
Min blick sitter fast, det är som att skallen har rast
Grått regn och slask, vår miljö stinker plast
Högtalaren skriker samma repliker
Vi är människokopior från samma fabriker
Med normer och principer som ingen begriper
Lyssnar efter ljud men allting bara piper
Mitt hjärta pulserar tomma inte dominerar
Jag vill bort härifrån frustrationen blockerar
Snön faller tätt inget lätt bara svett
Jag kämpar och slåss men ingenting blir rätt
Jag har vägar och rutiner, metoder som betyder
Vissa regler jag aldrig lyder jag är less på attityder
Allting kommer och går men ingenting består
Hela skiten ger sår jag fäller en tår
Jag fäller en tår efter alla dessa år
Som tiden går ni vet alla hur jag mår
Allihop från samma stall alla hopplösa fall
Det gäller att vara kall ta kritik och stå pall
Annars knall och fall ni brinner ned som en marschall
Jag går från källare till tak, jag sett så många hak
Har mött så många snubbar, sett så många vrak
Lever livet i en kloak ??? gått ner sig
Jag vet hur dom beter sig kan inte leva utan
Drogen är valutan det kan sluta med sputan
Om allt spårar ur jag hoppas ni har tur
För jag har sett sinnessjuka killar sluta i en bur
Han var en cool figur nu tar han en lugnande kur
Han fick en resa till sjukan utan retur

Ni kommer och går men inga polare består
Alla följer samma spår, jag fäller en tår
Jag fäller en tår som mitt eget hjärta slår
Har en helt egen väg som Gandalf Grå

Jag passerar stationer ser hus som funktioner
Miljonprojekt och bisarra kreationer
Min blick blir monoton av all betong och neon
Gör vad som helst för att bli befriad härifrån
Jag lever i en respirator, programmerad som en dator
Präglad, blev uppväxt på Stockholms gator
Känner killar och grabbar som utdelar jabbar
Till höger och vänster och skiter i vem det drabbar
Våld bryter ned samhället vi ser
Vi bejakar passivt förtränger allt mer
I mitt eget kvarter jag går laddad som ni ser
Laddad med hat som satan fast mer

Allting kommer och går men ingenting består
När skiten kokat över då fälller jag en tår

Ibland vill man bara försvinna





så här kan man verkligen känna ibland att man bara vill försvinna
denna veckan kommer bli jobbig att plugga mycket och hålla sig borta från saker man är van med
men jag kommer nog överleva det men jag hoppas människan fattar någon gång

okej nu ska jag klaga lite

Jag tycker att jag har väldigt mycket iskoan denna veckan

Måndag:  Matteprov
Tisdag:  naturkunskaps prov
Onsdag:  svecnka sak
Torsdag:  ingenting
Fredag:  inköp och varuhanteringsprov


det brode vara olagligt att har så mycket på en vecka jag pallar inte det men som tur är
matte provet gjort med det gick åt helvet med det provet kunde bara 3 frågor så det blir la ig på det provet men jag överlever nog ändå får vi hoppas

Imorgon har jag Naturkunskaps prov så måste plugga nu BYE

Kolla min bilder jag har tagit

Kolla min bilder jag har tagit på kusowsky ligger inne på dera hemsidan nu
bilder ifrån Skövde och Härlanda kulrturhus

www.Kusowsky.com

?






du tror att jag är dum men jag märker att du inte bryr dig om mig
eller är det inte så?

Fredag 29 februari

Jag, gabbi och carro åkte hem till mig för att gör iorning oss man skullle klä ut dig för den var typ bättre förr tema ungerfär 70 talenet då hhe jag blev glam rockare och carro en 70 tals vanlig person och gabbi punkare, sedan åkte vi in till stan och mätte malin och louise sedan drog vi tillsandra där förfesten började det var några andra där med:) det var jätte kul drag massa vodka och rökte lite inte bra det hehe  ska nog inte röka igen dumt av mig att göra det. men men sedan gick vi till bäcking som jag har glömt hel och hållet hehe^^ sedan kom vi in där och vi gick till toan på vägen dit han jag spy två gånger jag tror det blev lite för myckte vodka den kvällen eller ås hade jag ätit för lite mat deb dagen. men jag mådde inte så bra i en timme men sedan ble jag på humör igen poch dansade och efter någon mminut så strulade jag med någon kille jag inte vet vem han  är hehe han är okänd haha^^ men det var en kul kvälle iaf men kvällen var inte slut där utan sedan kl 1 slutade alllt och jag och gabbi skulle hem tillmig fick vänta på busssen i 45 min den gick kvart i 2 sedan var vi tvugna att gå 2 km hem till mig illa men vi klade oss och dagen efter modde man inte jätte bra men det överlevde man iaf hehe^^

   


RSS 2.0