Bombat av folk på Kappahl

Torsdag
praktik på kappahl heladagen det var en ganska lugn dag paklade upp varor som vanlig det är det man oftast gör på torsdagarna efter det åkte jag och min familj till gbg, hem till min bror och firade hans födelsedag han fyllde 23 år. sedan åkte vi hem och blev inte mycket mer än att sova när jag kom hem.

Fredag
praktik heladgen idag med, men vilken skillade det var från en lugn torsdag till en  bombad kappahl det var massa folk nästa hela tiden kassa var det kö i och folk sprang över allt. det var så att kappahl hade ett erbjudande idag och imorgon att man får 25% rabatt om man har fått en kubong hem i brevlådan eller ett sms om man inte hade fott ett sms fick man gå med i det och fick 25% rabatt på hela köpet. inte konstigt att det var mkt folk är helt slut idag inte van med så mkt folk och jobb på en gång.

Wednesday

Onsdagar är skit
Jag gillar verkligen inte onsdagar, en riktigt tråkig skola dag med super tråkiga lektioner som näthadel och arbetsmiljö och säkerhet. speciellt näthadel det suger, så grymt tråkigt att jag dör och inte får man någon hjälp när man behöver det heller. sitter och skriver massa leveransvillkor buuuhu...

just nu vill jag bara hem och mysa med min älskling
som ligger i min säng och sover vill också ligga där....

Sleeping beauty "Releasefest"


Sleeping beauty spelade på pustervik i lördags deras releasefest för deras nya album.
jag tycker då att spelningen var väldigt bra efter vänta på försening som var en timma. men så dök det upp en ny intresant människa i bandet killen petter som spelar saxofon jag tror han hette petter han med. Men spelningen var drykt en timme lång och det var fart och ös bara en balad. det var ganska mmycket folk där kan jag säg det kan man inter tro att det skulle komma så mycket folk.
Sov hos min bror den natten fick även med han till releasefesten bara för att jag inte ville gå själv så han stog ut med att vara där i över två timmar och förhoppningsvis får jag deras album på posten nu iveckan om inte petter glömmer göra det annars får jag påminna honom, längtar verkligen efter att få hörs det har ju väntat länge på det

fyfan för vinter

nu är det ju vinter på riktigt, är ingen vintermänniska direkt gillar hellre sommaren.
idag frös jag fötterna av mig gick bara in tio minuter istan kunde knappt gå den sista biten för att min fötter var som is sedan när jag gick hem också frös jag fötterna av mig plus att det är is på halva vägen hem så det går knappt att gå. jag hoppas denna kylan försvinner, gillar inte att frysa vill ha sommar.

Releaseparty på lördag

nu har skolan börjat igen känns fatiskt lite jobbigt det jobbigaste är la att gå upp på morgen jag är ingen morgon piggmänniska men det går ju ändå men sista dagen iskolan idag iaf för veckan har praktik torsdagar och fredagar det är inte lika jobbig plus att jag börja tio då kan man sova till 9 och det är skönt men lite jobbigt är det att man jobbar till kl 6 på kvällen det är en lång dag.

Längtar till helgen då blir det releaseparty på lördag, sleeping beauty släpper sin ny cd den 25 februari den har man väntat på länge eftersom den har varit klar ett tag men dom tjocka gubbarna i stockholm som inte ville släppa den innan nu. ska lätt köpa den iaf:)  någon som vill hänga med på releaseparty?

Alla Hjärtans dag<3



Firade alla hjästans dag med älsklingen vi kollade på film och åt god mat och myste.
Jag älskar dig, Sonny
<3

You are loved

Don't give up
It's just the weight of the world
When your heart's heavy
I, I will lift it for you
Don't give up
Because you want to be heard
If silence keeps you
I, I will break it for you
Everybody wants to be understood
Well I can hear you
Everybody wants to be loved
Don't give up
Because you are loved
Don't give up
It's just the hurt that you hide
When you're lost inside
I, I'll be there to find you
Don't give up
Because you want to burn bright
If darkness blinds you
I, I will shine to guide you
Everybody wants to be understood
Well I can hear you
Everybody wants to be loved
Don't give up
Because you are loved
You are loved
Aaaah
Don't give up
Its just the weight of the world (You are loved)
Dont give up
Everyone needs to be heard (Dont give up)
You are loved (You are loved - Dont give up)

Teneriffa



På söndag är det 7 veckor kvar till jag åker till teneriffa med min familj ska bli skönt att åka till ett varmare ställe än sverige. jag åker den 5 april.

vad som har hänt i veckan...

Måndag började med att jag köpte en kamera en nickon d60 sedan åkte jag till min älskling ute i vegby
och sedan på tisdag åkte jag med min mamma och syster och min syterkompis till lager 157 där jag köpte en kjol och ett par chinos och två sjalar och ett par trosor.
sedan på igår då åkte vi till ikea i jönsköping och jag köpte sänglakan, filt och förvaringslådor. sedan åkte jag hem till gabbi en stund och hjälpte henne packa och sedan satt vi vid datan och lyssnade på gammal och ny musik.
och idag ska jag snart till stan och träffa Jonna.


Malins fest

vi firade att malin fyller 19 år vi började med att åka till malinoch äta mat och för festa mcyket trevligt sedan åkte vi till gbg och gick till en krog som hette Razzia. Den krogen var mycket bekant med mig för den krogen spelade slepping beauty på för lite mer än ett årsedan fast då hette den krogen inte Razzia. men iaf var mycket trevlig  och sedan när det kom två killar som dansade i bara kalsonger och men väligt snygga muskler.




Malin, Lollo och Gabbi


Jag och gabbi


Carro och Jonna på ett hören till toan


Malin och tjejerna tyckte nog  väldigt mycket om killarna


börjar bli frisk....

Har städat hela mitt rum idag och toaletten och nästa hela över våningen så nu ser det snygg ut  och snart kommer älskling hit har inte träffat honom sedan i måndags på morgonen för jag har ju varit sjuk hela veckan men nu börjar det bli bättre känner mig  någolunda frisk men förskyldningen sitter kvar men jag tänker iaf inte missa malins fest imorgon bara för att jag är förskyld, så jag tänker hänga med ut och fest vi ska ju festa i gbg. Det ska bli skoj längtar dit men längtar mer efter min sonny som kommer hit om några timmar så får la underhålla mig med filmer som jag har laddat upp med:)

Kärlek




Jag älskar dej Sonny<3



Säg vad ni tycker är bäst!

jag ska köpa en system kamera behöver lite råd.

just nu funderar jag över:

- Canon Eos 1000D
- Nikon D40
- Nikon D60

vilken skulle ni köpa och vilket tycker ni jag ska köpa?


Kristian Anttila nya video "Din Kärlek"

låten din kärlek är ganska bra för övrigt men när jag såg videon blev jag lite fundersam hur själva videon går ihop i låten men jag är inte förvånad över det brukar vara så när det gäller kristian saker måste nog funder ett tag och se den några gånger men jag fatt iaf att det utsplar sig i västa frölunda. det jag diggar mest i videon är nog att det är ganska bra målat och i slutet när det står på scenen i slott skogen  när petter är med i bild och kristian bli halshuggen men det med hals huggningen kan jag inte få någon koplig till låten.

är din nyfikna så kolla in videon
http://www.youtube.com/watch?v=AmAlU7QF2cM


Sjuk

det började i måndags med att jag vaknade och hade lite ont i halsen men jag tänkte det går säkert över så jag gick till skolan hade ganska ont men hade bara en lektion och det gick ju bra men senare på kvällen blev jag slö och det blev värre och idag är det inte alls bra tror jag får stanna hemma imorgon med hoppas det blir bättre men kul att gå till apu på torsdag när man är jätte förskyld så får se om det blir någon apu denna veckan för man ger ju inget positivt intyck till kunderna om man är jätte snuvig, hostar och är anmält hest. men vi får ju se hoppas det blir bättre till på lördag iaf.


Helgen

 I fredag kväll  så var Carro, Robert, Gabbi, Patrik, Malin, Christian, Sonny hemma hos miga. vi började med att äta mat det var riktigt najs sedan spelade vi spel kommer inte riktigt ihåg vad spelet hette men man skulle förklara ord med andra ord sedan kollade vi på film och sedan blev klockan väldigt mycket men det var en mysig kväll iaf. det måste göras om tycker jag.

på lördagen åkte jag och sonny in till stan lite köpte byxor och åt mat sedan på kvällen skulle vi på släkt kalas hos mina kusiner en kusin fyllde 25 och den andra 18. sonny fick träffa nästa hela min släkt på pappas sida det var ju trevlig. sedan åkte vi hem till sonny och sov där sedan på söndagen sov vi länge och slappade heladagen med att spela supermario och annat.

RSS 2.0