Mycket att Tänka på....

ska la börja med att säga att den onsdagen blev ju inte som jag och sophia ville att det skulle bli. självklart missade vi Petter helt vi trodde att han skulle spela halv 11 som han persoligen sa till mig men som vanligt borde vi veta att den tiden som dom ska spela aldrig stämmer men det blev en tur till gbg och det är ju aldrig fel förutom att jag hade lämnat hjärnan på fel ställ åkte till gbg utan mobil som ställde till det ordentligt, tror inte riktigt att det var min dag.

Men iaf just nu är jag väldigt upptagen, kanske därför jag är seg med att skriva jag har allt för mycket problem som dyker upp och jag orkar inte med det blir så trött på allt,  tur att man har bra vänner som finns iaf.
är bara så trött på idioter och mig själv.......

men har hatt en underbart skön helg iaf

Svininfluensa vaccin

I måndag tog jag vaccinet emot svininfluensa gjorde inte så specilet ont men har så grumt on i musklen och min kropp är jätte trött undra hur länge man ska gå och vara såhär slö.

Igår tog jag det mest lugnt plugga lite och träffade Anton en stund på kvällen vi kollade på harry potter.

Idag har jag mest tagit det lugnt med ikväll blir de Göteborg träffa Sophia vi ska till Jazzhuset och lyssnar på Petter Seander och Anton Kristiansson, dom ska göra någon akustiskt grej tillsammans ska bli spännande.

www.myspace.com/antonkristiansson
http://www.myspace.com/petterseander2010

Förfest hos elinor

I fredags förfestade vi hos Elinor, vi hade tänkt dra ut till grand men det gick inte riktigt som vi hade tänkt oss, kom ut försent och kom inte in på grand men förfesten var rolig.


Elinor och Bella


Jonna


Kort spel


Halkan

idag har jag hatt halk körning det gick bra, det var faktikst riktigt nyttigt att man fick testa det men det var inte riktigt som jag hade förväntat mig men det gjorde inget bra utbildning iaf nu är det inte långt kvar till körkort fast har några lektioner till och så den tråkiga teorin.

Jag drömde om dig inatt

Önska att en del av min dröm var sann. I natt drömde jag att jag sa något jag inte vågar erkänna och inte heller vågar säga men i min dröm sa jag det helt sjukt, resten av drömmen struntar jag i.
Jag tycker bara att det är så sjukt att jag drömde om något jag verligen drömmer om på riktigt något man vill säga men inte vågar men den drömmen kommer jag må bra av ett tag nu.


Ingen kan älska som vi

Lyssnar på  Erik Linder – Ingen kan älska som vi 
Den låten är så fin alla låtar som han har spelat in är fina.
inte ofta man sitter och lyssnar på sådan kärlekslåtar.


Helgen

I lördag hade vi mys kväll hos Jonna och fira att hon hade fyllt år. Vi åt god mat och kolla på film sedan sov jag och gabbi över där och carro och malin åkte hem.


Vi hälsade på Jonnas hästar

Vi lagade mat


Mys med massa godis

katten fick smaka med

städat!

Idag har jag städat i köket åt mamma och jag får pengar för det, snart ska jag jobbat åt pappa och få mer pengar.
Har precis kommit hem från träningen och inte blev det mycket plugg idag, det är illa men får plugga imorgon  ska ju till skövde imorgon så då åker jag ju tågså då går bra att plugga då.

var och hämtade mitt paket från hm idag hade beställt ett par skor och så lämande jag in min mormor ring så att den ska bli mindre, så att den passar mig.

GODNATT

Godnatt alla nu blir det sängen snart ska bli skönt efter en lång dag men det har även varit en bra dag.
Imorgon blir det en bra dag av att plugga och  träna det ska bli skönt att träna eftersom att det inte blev någon träning idag brukar ju träna tisdagar och torsdagar men denna veckan blir det onsdag och fredag man får ändra ibland när man har andra planer eller när min mamma jobbar som hon gjorde idag blir lite svårt att ta sig dit då plus att det är tråkigt att träna själv. längtar till torsdag kväll kommer bli en bra kväll känner jag på mig.

Godnatt kram:)

Älskar smycken.

idag började jag med att kolla Riverside och Andra avenyn. sedan senare på dagen skulle jag in till stan för att jag skulle till arbetsförmedlingen och det var ett kort möte han tyckte inte att jag skulle vara där överhuvud taget på grund av att jag ska läsa till våren och har jobb i jul men han tyckte att jag var duktigt som ändå kom dit:)

sedan gick jag lite på stan så klart handlade jag lite smycken som vanligt blev ett armband och en ring på gina.



dom var ett tagsedan jag köpte men jag tycker osm är så söta

sedan idag renade jag lite smycken från mina smyckets träd nu ser som ut så här och detta är bara en del av mina smycken.


Nästa alla smycken på detta trädet betyder något<3

här är en del smycken till...

FOTBOLLSGALAN


kan ni tänka er att jag satt och kollade på Fotbollsgalan idag egentligen finns det ju bara en orsak och dom flesta vet nog vad, jag behöver bara säga Kent. men iaf den var intresant ändå fotboll är ju en kul sport och att det finns så många som är jätte bra som Zlatan som fick sin 4 guldboll.


Detta vill jag ha

igår gick jag in på hm.com och kollade på kläder och jag hittade jätte mycket saker jag vill ha men så är det alltid när man inte har pengar men hitta iaf äntligen min vita cardigan som jag köpte, vara bara tvungen. men sedan hitta jag allt detta som ni se på bilderna.



Mycket Tankar

har kollat å idol ikväll och bara tagit det lugnt idol var bra idag alla idol är så sjukt duktiga det är nästa svårt att välja vem som är bäst för alla är bra på sina sätt och en del är så  olicka.



idag har mina tankar verkligen gått fram och tillbaka, hit och dit och jag vet verkligen inte hur jag ska göra så fort jag kommer hit jag är nu, börjar jag tvecka på om det verkligen är rätt. Men jag vill inte såra någon men sedan tänker jag på hur min omgiving är och hur det skulle bli då? behöver verkligen hjälp av någon som verkligen känner mig hur jag ska göra.. jag tror jag är lite kräsen stör mig på minsa lilla fel men det är för att jag vill att det ska kännas helt rätt det finns en del ställen där det verkligen känns rätt men vet inte om det gör det just nu hur ska jag göra :S

RÖD


Idag kom Kent ny album Röd ut

BILD

Från Håkan! jag inte hade lagt in för dom satt på min digtalkamera men använde mest systemkamerna eftersom det blev bäst bilder med den men tycker att den bilder är cool fast den inte är jätte bra men gillar att det är så gult!

Så lägg dig ner och sov, lilla syster

Just nu Lyssnar jag på Kent nya singel Töntarna och det är inte långt kvar till deras album Röd släpp, på Fredag då släpp den ska bli spännande att lyssna på den. så får man lite nytt att lyssna på alltid lika kul.

Imorgon blir det en bra dag hoppas jag har iaf, gått och längtat dom senaste dagarna att det ska bli torsdag, inte långt kvar:)

Idag har jag varit med Elinor  det var ett tag sedan vi sågs. vi gick lite på stan och sedan åt vi thai mat , mycket gott och efter det åkte vi hem till henne en stund sedan skulle hon jobba.

Johan Falk

Idag kommer dom två nya Johan Falk filmer ut på dvd lätt att man ska se dom. för dom andra fyra är ju sjukt bra. eller vad tycker ni?


filmerna heter Operation Näktergal och De Fredlösa

Hänt det senaste dagarna...

för att ta allt så kort som mäjligt förra veckan blev det
Göteborg med gabbi på onsadagen och thomas sabo visning med tjerna.
Handlade rätt mycket kläder i göteborg och köpte ett armband på thomas sabo visningen.
På torsdagen träffade jag Jonna på kvällen vi tog hål i öronen och sedan gick vi på klubb dag på gina.
på fredagen var jag hemma mest men åkte in till stan för att hjälpa mamma att handla mat sedan var jag hemma och kollade på idol. och resten av helgen var jätte bra. igår var jag hemma och pluggade och idag har jag varit hemma med och städat mitt rum och snart blir det att träna och sedan plugga trafik.

ska försöka blogga lite mer än vad jag har gjort det sista.


RSS 2.0