Bilder


Edith, dop barnet

Åsnan i shrek, hitta den utanför kyrkan på en lekplats

ior

Uppdatering

Det senaste har jag jobbat en hel del men förra helgen var jag hemma i Borås. Tog det mest lugnt men var hos jonna på inflyttnings fest och på 30 år fest hos min kusin Carolina.

I helgen har min familj varit här i fredag jobbade jag och sedan grillfest hos min kusin Sara. På lördagen var det dop för Edith, Sara dotter. På kvällen blev det en trevlig stund hemma hos mig med familjen. På söndagen blev det en tur i gamla stan och shopping.

Kött biffar



Gjorde egna biffar idag med pommes.

det är enkelt att göra egna biffar.
såhär gör jag mina biffar:

500g Köttfärs
2 äggulor
1/2 gul lök

hade även lite fetaost i en av biffarna som gabbi tipsade mig om.

Mysig lördag

Igår började jag dagen med att vakna vid tio tiden tog en dusch och väntade på att Gabbi skulle ringa mig, vila vid tv och kollade på en film som heter Paulie – papegojan som pratade för mycket. En mycket bra film, den rekomenderar jag att se. Runt elva tiden ringde gabbi och det blev att göra iordning sig för att dra in till stan och träffa henne och Patrik. Vi gick till slussen och kollade på Pride paraden. Det var en kul att se. Efter det åkte vi hem till Patrik. Efter en stund kom Becca och David vi spelade spel och åt god mat.


PRIDE PARADEN

Jonas gardell


Skönt

Har jobbat tre dagar i strek nu och idag är jag ledig så jävla skönt. men det är tråkigt att vara ensam hemma och det ska jag vara till måndag för marcus är i mora.det är verkligen tom utan Marcus och lilla fendi. Just nu solar jag och tvättar och senare ikväll blir det att götta sig i soffan med god mat, godis och film.


bilder


hemma i borås,

Roxy är så söt<3

släktkalas

min syster

jonnas kattungar

hittade denna lilla sötisen

carro och malin på jensens


tjockis :)

pålockade smultron

på stranden i varberg

bilder


midsommar

killarna klär midsommarstången

midsommardagen hemma hos mig

peace and love

jimmy eat world

håkan hellström

RSS 2.0