20 år!

min födelsedag var en trevlig dag börjad med att jag var i skolan till lunch sedan träffade jag, Gabbi och Carro. Vi gick och åt sushi, riktigt gott och efter det gick vi till systemet och jag fick självklart köpa ut åt min vänner sedan gick vi till en nya klädaffär som hade öppnat och shoppade kläder alla tre faktikst, fast gabbi var värst hon shoppade verkligen loss. sedan på kvällen då hade jag släcktkalas fick massa pengar och ett smycke och lite till.




FÖRLÅT!

jag har varit dålig på att blogga på ett tag, men har hatt så fullt upp de sista.
har ju fyllt 20 år den 19 mars då var det kalas och fest och sedan har det varit mycket plugg iskolan som har tagit all min tid men ska bli ändring på det nu tänkte jag me ska blogga lite snabbt om de två veckorna jag inte har bloggat om, men det kommer jag göra senare idag för nu sitter jag iskolan sitter och just nu lyssnar jag på petter seander på youtube.


Melodifestivalen

Är jätte glad att Anna Bergendahl vann, tycker om hennes låt jätte mycket och hon är värd att vinna.


ikväll har jag varit hos familjen Axelsson på kalas vi åt mat och sedan sätte sig all framförteven för att se på melodifestivalen, det var trevligt.

Äntligen Fredag!

SÅÅ JÄVLA UNDERBART:)


På posten idag


denna kom på posten idag tycker det var väldigt snällt av Petter att skicka den till mig, gillar skivan jätte mycket.

firade Malin och Louise

Jag var bjuden på barnkalas(20års fest) av Malin och Louise. det var riktigt trevligt och skoj kalas det slutade med att vi gick ut på krogen också mycket rolig kväll. det är när man inte har planerat att gå ut på krogen som man har roligast.









The Denial Of Me Myself & I



idag släpps Petter Seander Soloalbum The Denial Of Me Myself & I, ser väldigt mycket framemot att höra den, köp den på ginza.se

Göteborgsbaserade Petter Seander med sitt debutsoloalbum. En 10-spårsplatta sprängfylldav indiemys, discorock, americana och britpop. Petter gästas på albumet av bland andra Simon Norrsveden, Martin Molin (Detektivbyrån), Kristian Anttila, medlemmar ur Dundertåget/ Hello Saferide och Babian


020310

Kom nyss hem från stan har varit och fikat med Malin och Jonna. det var trevligt.

känner mig verkligen stressad på grund av skolan det är så mycket jag får ju aldrig vila och alla lära lägger ju alla saker samtidigt så elakt. men det är bara att försöka klara allt så gott det går.

men nu ska jag plugga lite biologi och sedan ska jag kollla klart på en film som jag började med igår.

pusshej


RSS 2.0