chokladfestivalen

Lördagen började med att möta min syster och mina föräldrar utanför slottet. Efter det gick vi en liten tur i gamla stan åt lunch och fick ett par lovikavantar av mamma. Sedan gick jag och min syster till drottningsgatan och började shoppa lite. Jag köpte ett par örhängen, ett halsband och ett puder. Efter en tur på stan åkte vi hem handlade lite och fixade god mat och slappade. På söndagen mötte jag och Rebecka, gabbi i stan. Vi gick till nordiska museumet där det var chokladfestival.Köpte lite praliner och lite smått och gott.
Idag har jag bara varit hemma har åkt på en förkyldning med feber. Så har slappat framför tv heladagen blir förmodligen samma imorgon.

BORÅS 7-9 OKT

Marcus och jag åkte ner till Borås på besök förra helgen. Är alltid lika skönt att komma hem till sitt gamla hem och träffa min familj och katterna. Lilla fendi var också med och hon var överlycklig över att det fanns katter över allt som hon ville leka med men ingen ville leka med henne. Roxy avskydde henne som inte var så bra för vill ju ta hit henne men det går ju inte. Skrållan var nog den som var minst rädd och kunde hälsa på fendi men inte mer. Fendi fick iaf nosa på en kattunge som inte fattade något fast frågan är om fendi fatta att det var en katt eller en hund. På lördagen  träffade vi Carro en stund på stan gick en promenad med fendi. Sedan tog vi det lugnt resten av dagen och på söndagen packade jag lite saker som jag tog med mig och  efter detåkte vi hem ganska tidigt. I veckan har jag bara jobbat och tränat har inte hänt så mycket och imorgon kommer min syster på besök till mig och mamma och pappa är i stockholm för att kolla på Romeo och Julia.


RSS 2.0