FILM TIPS

Letters to juliet
en riktigt bra film den var bättre än vad jag trodde för er som
gillar kärlek och drama så rekomenderar jag verkligen denna.


den fördömde
tycker den var bra men jag gillar svenska deckare men rekomderar
den för er som gillar svenska deckare och drama

Måndag

idag skulle jag egentligen till tandläkaren men hon var sjuk andra gången jag boka om en tid hos tandläkaren vet inte när jag ska hinna med att gå dit med tanke på att jag åker till stockholm på lördag få la se om man kan ta det en annan månad men blir trött på att boka om tider hela tiden.

skulle ha tagit en tur på stan idag med och köpa presenter men känns så onödligt att åka in nu när jag inte skulle till tandläkaren får ta och köpa presenterna imorgon istället.

Nu längtar jag bara efter att det ska blir fredag, då det blir att fira Malin, Carro och mig och sedan blir det utgång med och sedan tidigt på lördag morgon åker jag till stockholm igen till min älskling och hans nya lägenhet ska blir underbart.

vet inte riktigt vad jag ska hitta på idag men vi får la se vad som händer nu ska jag iaf laga lite lunch för jag är väldigt hungrig.


Bilder


Nu har jag gjort iordning mig

Mina nya jeans

Min lilla söta Roxy

Början på en bra helg

Igår bröjade jag dagen med att gå upp i tid och sedan åkte jag med mamma till Maxi en stund. efter det gick jag in till stan för att träffa Elinor blev en shopping tur på stan och en trevligt lunch tillsammans. Riktift trevligt när man inte sett på ett tag. Blev en hel del shoppande som jag behövde och det var ett par ny jeans, sockar och almenacka. Vid tre tiden träffade jag min syster Rebecka för att köpa present till min bror som fyller 25 år idag.

Ikväll blir det 25 års kalas för David och jag har städat nästa hela dagen så nu ska man ju bara duscha och göra iordning sig och sedan kommer släkten och då blir det massa god mat och tårta.


Att få tiden att gå

Just nu vill jag bara att tiden ska gå lite fortare så att den bli den 5 Mars,då jag åker till Stockholm och träffa min älskling igen, saknar honom så mycket. det är jobbigt att vara ifrån varandra. men bokade iaf tågbiljetter igår så jag kommer iaf iväg det datumet som tur är. 

iaf nu så sitter jag och pluggar lite smått och har börjat kolla på big brother undra om det kommer få mitt intresse att jag kommer följa det. Tror inte att det kommer slå paradise hotel iaf men kan ju ge det ett försök.

hoppas alla andra har en härlig onsdag och snart är det helg och då blir det full upp!

Inredning tips

tänkte lägga ut två bilder på två snygga saker.
bilderna kommer ifrån sweethome.se


detta är en favorit kommer lätt köpa den lite senare.


den är fin, det är mysigt med ljus.


alla hjärtans dag

Alla hjästans dag är ganska dålig utan min älskling men vi får helt enkelt fira det en annan dag men längtar efter min älskling. Har nästa gått två veckor nu och kommer för modligen att gå två veckor till, vill bara att det ska bli mars nu så jag får träffa marcus igen. Jag älskar verkligen honom<3



Fredags lunch

i fredags träffade jag carro för en lunch och shopping tur på stan. det var riktigt trevligt vi åt sushi. sedan shoppade jag  en sele till Roxy och fyndade en ljusstake på second hand.


sjuk

igår tog jag det lugnt på morgonen och jobbade hårt på kvällen i tre timmar innan vi åkte på  20 års kalas. Min kusin anton fyllde 20. Det var trevligt och väldigt god mat sedan åkte vi hem och då blev det sängen på en gång och upp tidigt för att jobba igen. nu börjar jag bli sjuk, har ont i halsen, inte roligt för jag behöver jobba och få pengar. men ikväll ska jag jobba lite till och sedan bara ta det lugnt och kolla på Wallander som går på tv ikväll kl 21.00 på tv4. Rekommenderar att se dom nya Wallander filmerna dom är jätte bra.

Händer mycket

har inte bloggat på två veckor men har inte riktigt hatt tid förra veckan jobbade jag måndagen och var sjuk in tre dagar och jobbade fredagen. efter jobbet blev det att fira marcus på texas longhorn med Gabbi, Patrik, Karolina och Johanna. det var mysigt och super gott.



På lördagen blev det shopping med gabbi  köpte en present till marcus som fyllde år den 2 februari. efter det blev det myskväll med godmat och film.
på söndagen blev en lugn dag med bara vilande. sedan började jag min måndag med att jag sa upp mig på jobbet och åkte hem och sedan har jag varit på en arbets intervju i veckan med och det har marcus med. sedan på onsdagen firade vi marcus. Han fick frukost på sängen av mig och sedan åkte vi och handlade mat och tårta. senare på kvällen fick marcus reda på att han fick jobbet bättre kunde inte dagen bli så nu har han både jobb och en egenlägenhet så jävla underbart så snart blir det att flytta.

men nu är iaf jag hemma, åkte hem torsdagmorgon kommer nog vara hemma minst en månad. Måste jobba ihop lite pengar och lite annat som jag inte har hunnit klar med här hemma.

ska börja blogga lite mer men det är så mkt att tänka på nu så man kan inte hinna med allt här i livet men ska försöka. men jag ska inte lova något.

RSS 2.0