Tejp

idag åker jag till övik och kommer hem om en vecka,
ska bli super kul på tejp har verkligen längtat till tejp hela sommaren och snart så är jag i övik:D
kommer bli en super rolig vecka

hoppas jag bli av med lite av min förkyldning
ha de bra här hemma i borås du!

Trägårn i lördags!

det började med en seg stud hos elinor som var seg på grund av att hon hade blivit väckt på natten men sedan blev det fart iaf. vi åkte in till stan och gick in på trägårn började ganska segt var så lite folk i började men vi underhöll hos ändå sedan kom det folk iaf som man kände träffade bland annat johan, rikard och mahlin mycket trevligt.  sedan kom en viss person och berättade saker som jag inte ville höra  iaf inte när jag är full blev väldigt kännslosamt men resten av kvällen blev bra för sedan drog elinor hem för att hon var trött och jag hängde på johan, rikard och mahlin och det blev subway och sedan fortet kvällen slutade bra iaf.


Elinor


Johan, rikard och elinor

Lilla Torget

igår gick jag och elinor till lilla torget vi började med att beställa in cider och mat vitlöksbröd och kycklingvingar det var super gott sedan beställde vi in var sin drink också sedan kom mårten, robin och bosse det var en trevlig kväll!


Elinor, Robin, Bosse och Mårten


Ikväll blir det nog trägårn!

as trött

igår  hade jag körlektino och sedan träffade jag elinor vi kollade på film och gick till berget och åt blåbär och lite annat.

idag började dagen med att plocka jordgubbar med mamma och sedan ringde min telefon och då fick jag åka i väg att jobbb 14 - 21 nu är jag typ helt död och ska lägga mig i sängen och kolla på film och sedan sova.
det behöver vekligen jag så här trött har jag inte varit på as länge...

Hemma!

hultsfred har varit super bra och as roligt, massa grymt bra artister.
nu är jag hemma och har precis duschat as skönt och känner mig ren och att det är skönt att få komma hem till sängen men saknar vissa studer av hultsfred och en del personer som jag inte träffar så ofta var jätte kul att träffa gamla kompisar som man inte träffat på ett tag.

men ändå skönt att vara hemma och nu är jag ledig i en vecka förhoppningsvis om jag inte blir in ringd och sedan jobbar jag en vecka och sedan blir det tejp om två veckor det längtar jag så mycket efter så att det är inte sant saknar min vänner där uppe och omgivingen av underbara människor.

kommer nog in lite bilder från hultsfred lite senare

Hultsfred!





IMORGON åker vi
så du kommer jag inte skriva här på ett tag men ska försöka skriva mkt när jag kommer hem!

Woody west 2 juli

var på woody west på trägårn i göteborg det var en kanon bra kväll när christian kjellvander och sleeping beauty spelade och trevligt sällskap hade jag av sophia och peter och sedan träffade man trevligt folk där med helt enkelt en toppen kväll!

Peter och sophia

Sorry!

sorry för att jag inte har skrivit här på ett tag har varit för upptagen fullt upp

RSS 2.0