orkar inte plugga

jag har verkligen inte någon ork kvar för att plugga men det är ju ett måste har ju Naturkunskapsprov imorgon och har inte pluggat alls mycket men vill inte plugga men får la sätta igång snart att göra det ändå vill ju ha godkänt eller det vore ju bra om jag har godkänt. hehe^^ naturkunskap är verkligen tråkigt speciellt om man har en jobbigt lärare.

Imorgon vet jag inte riktigt vad jag ska göra antigen ska jag ut på krogen eller på kortege fest hummm svårt val.....

Torsdag 1 maj blir det Navid Modiri i borås det ska bli riktigt trevligt ska försöka hinna med att åka till gbg med men vet inte om jag hinner det men jag vill för kusowsky spelar på pustervik men man kan inte hinna all så vi får se.

Fredag 2 maj blir det Anders Elowsson eller Kristian Anttila har inte riktigt bestämt mig än men jag tror det blir Anders.

slutet av veckan

ONSDAG
vi åkte till varberg och var på ringhals på förmiddagen gick och åte i varberg åt lite kebab och sedan fick vi gå en tur på varbergsfästning det var en mycket fin dag och det var jätte bra. sedan på kvällen var vi typ bara hemma och slöade
TORSDAG
det började med att vi hade bad men vi var inte med så vi sov ut och komsenare till skolan n¨gra visade runt dom i skolan och vi hade möte vi svenska och sedan var det borås djurpark det var en riktigt trevlig runda tycker jag och aporna var riktigt roliga haha^^ sedan på kvällen var det riktigt trevligt med min belgare hon testa att rida lite eller hon satt typ bara på hästen sedan gick vi en promenad och vi kallade på en film step up en riktigt bra film och sedan fickade vi lite med kort och annat.
FREDAG
näst sista dagen som är kvar här det började med att vi åkte till borås arena och kollade där det vara det inte så länge men sedan åkte vi till skolan igen och sedan slutade vi vi gick hem till mathilda och kollade på film och tog det lungt sedan var det lite vatten pipa och öl på kvällen och avslutningsfest som vi bara lämnade våra belgare på haha
LÖRDAGEN
vi åkte till skolan och lämnade dom här och dom åkte hem det var skönt sedan åkte jag hem och tog det lungt och sedan var dte fest på kvällen på pisseberget och annat det var inte så roligt så vi gick hem till vickan och satt där ett tag sedan åkte vi ut i skogen och sedan åkte vi tillbaka och sedan sova jag hos vickan söndagen tänker jag inte skriva n¨gotting om finns igenting att nämna.

 

Tisdag

idag hade vi någon promenad i borås på morgonen och ettorna hade en redovisning om svergie sedan hade vi lunch och sedan åkte vi till ellos på studiebeaök det var boring haha^^ sedan gick vi till mcdonals och åt lite sedan had evi minigolf och sedan kom emelie och hämtade os kl 6 så åkt vi hem till henne gjorde tacos och åt det sedan sätte vi oss ute och rökte både ciggaretter och vatten pipa det vra nice till och med belgarna räkte vatten pipa:D haha sedan gick vi in och kollade på saw 3 det var och nice ganska otäck film vissa stunder menmen inte så ändå hade förvänat mig mer äckligt. sedan åkte vi hem men det var en níce dag.

Petter

image70jag tycker att denna bilden är jätte fin på Petter den är härlig och självklart är det då jag som har tagit den haha.

Han är så söt när han sjunger just nu sitter jag och lyssnar på Gone so far det är en fin låt.

hoppas det blir mer sleeping beauty spelningar i sommar och även kristian Anttila så att vi ses

men det blir iaf kristian turne för det har petter sagt men det är en hemlis haha
men det ska bli riktigt rolig faktiskt


ne nu ska jag ta och sova tror jag faktikst börjar bli lite smått trött nu
har en lång dag imorgon med


Gonatt

Info

http://www.kristiananttila.com/
nu börjar det hända saker på kridtians hemsidan igen
man kunde nästan tro att han hade dött innan, stog väldigt stilla där ett tag.
men nu kommer ju även spelningar upp och vilka datum han släpper singel och album:D
gå in på sidan och läs.....

vill ni se vad somhänder i mitt liv kan ni gå in på
http://innanbomberna.bilddagboken.se/p/main.html
ni som inte har en bilddagbok lösenordet är: puss

byebye

Helgen

i fredags var jag och carro på fest hos Emelie det ver ganska nice det var trevligt folk och hade kul men det slutade med kaos och lite otäcka saker men det ska vi inte ta här.
sedan på lördagen kom belgarna det gick la bra det sedan på kvällen  hade vi välkoms fest det var inte så roligt just där så jag och mathilda gick bort till mcdonals och satt där och pratade sedan kom det en tjej som behövde hjälp hon visste inte var hon var  för hennes kompisar hade lämnat henne hon had everkligen panik ångest sedan så ringde vi efter en taxi och hon skulle till värnamo det lgger en bit härifrån men men hon kom hem iaf. sedan satt vi där ett tag sedan gick vi tillbaka jag gick och mötte viktor och vi snckade lite sedan ville min belgare åka hem och så blev det.
nästa dag så gick vi en promenad i skogen visa henne vår fina natur för dom har ju ingen skog i belgien knappt.
sedan åkte vi till knalleland och shoppade lite sedan mötte vi mathilda och alex vi gick och fikade i stan och sedan gick vi hem till mathilda och kollade på film.
idag har vi varit i gbg med belgarna vi besäkte volvo fick se hur dom tillverkade bilar sedan fick vi gå och ät i nordstan det blev burgerking för mig, mathilda, isabell och ellinor. det var nice sedan åkte vi måt i gbg för skoj skulle jätte menigslös men men sedan åkte vi tillostindiefararen och kollade på den båte som dom har åkt från gbg till kina och tillbaka med det var riktigt nice,

Byebye

Torsdag

image69
jaha idag var jag iskolan i två timmar för jag orkade inte gå på idrotten så jag hoppade över den men gick på andra lektionen och sedan hade vi belgien möte fan vad allt ska vara ås krånligt orka med det. sedan gjorde jag och mama mat när jag kom hem så nu sitter jag här jätte mätt. snart ska jag börja städa hela övervånligen för det måste ju vara städat när hon kommer hit. imorgon blir det fest hos emelie det ska bli skoja.









byebye ;)

Trött

image68jag är väldigt trött och dte har jag varit dom tre senaste dagarna och har hatt huvudvärk med det var väsrt i måndags för då mådde jag illa med vet inte om jag håller på att bli sjuk men jag mår helt enkelt inte bra iaf lite jobbigt jag har ingen feber eller så utan min kropp är bara anmält konstig.


på fredag hade jag tänkt att gå på emelies fest och det är maskerad fundear på att klä ut mig till glamrockare igen vad tycker ni skulle uppskatta om ni sa vad ni tycker!



och på lördag kommer belgarna hit jag tror jag kommer dö men det blir nog en kul vecka får vi hoppas

Håkan Hellström på scandinavium 12 april

image67
denna spelningen slådde faktiskt allt till och med när han spelar på liseberg på sommrarna. helt ortoligt var det skulle göra vad som helst för att få se spelningen igen. Håkan är bäst.

håkan spelade i över två timmar grymt var det han själv tyckte att det var skit kul att han fick spela på scandinavium. Han spelade både gamla och nya låtar blev riktigt glad när han sjöng Kärlek är ett brev skickat tusen gånger jag tycker den låten är riktigt bra och så spelade han andra låtar med hade tänkt att skriva upp dom längre ner i detta blogginlägget. det jag gillar med håkan är att hans texter är så sjukt bra och att kännslan av att vara på en håkan konsert är obeskrivligt men det är så sjukt bra för håkan är allt så positiv och glad och hans låtar går rakt in i hjärtat. och man kan verkligen inte stå stil på hans konserter det märkte jag då för jag och gabbi hade sittplatser jag tror jag inte satt ner alls mycket stog typ upp och dansade. jag gick dagen efter och köpte GT och aftonbladet bara för att GT frågde mig och gabbi vad det var som gör håkan så speciellt? vi svarade: Hans texter och känslan.
men överskriften i aftobladet står det KUNGEN AV GÖTEBORG när jag tänker efter lite så tycker jag faktiskt att det stämmer i på håkan i musik världen är han verkligen kungen av göteborg för han lyckade få dit över 6000 personer och det är inte illa  det vra liksom fullsatt och han gjorde den spelningen till den bästa någonsin och den längsta spelningen håkan någonsin har gjort.

Tro och tvivel
Ramlar
Dom kommer kliva på dig igen
Brännö serenad
Långa vägar
Minnen av aprilhimlen (tillägnad Anders Göthberg)
13
Jag vet inte vem jag är men jag vet att jag är din
Hurricane Gilbert
Inte skyldig nån nåt
Mitt gullbergs kaj paradis
Klubbland
Jag vill ha allting
Gårdakvarnar och skit
Känn ingen sorg för mig Götebrog
En vän med en bil
Kärlek är ett brev skickat tusen gånger
Nu kan du få mig så lätt
För en lång, lång tid
En midsommarnatts dröm
Kom igen Lena!
vi två, 17 år


KUSOWSKY 11 april

image66
I fredags åkte jag till göteborg och träffade sophia och Lena sedan åkte vi till kungsbacka och där skulle vi hitta till någon fritidsgård där kusowsky skulle spela. och så var det några andra treliga band som spelade
 men inga jag kände igen. det var trevligt där och dte var naturligt vis bäst när kusowsky spelade. men diggar en sak som fredrik sa till oss "jag kännder igen er"   va:O gör du jag har typ inte varit på mer än 10 spelningar
när kristian anttila spelar och han är gitarrist där haha så  det var lite kul, haha så jag skratade faktiskt lite hehe^^

Sleeping beauty

jag har dår varit på sleeping beauty 3 dagar. den 3, 4 och 7 april
sleeping beauty är helt enkenlit så jävla bra. tycker faktkst att dom är bäst live.
längtar till deras ny album kommer ut men man får ju vänta ända till augusti bara för att dom tjocka gubbarna i stockholm inte vill släppa den innan då.
3 april
det var en riktigt rolig kväll petter klgade på sin byxor förr att han hade hål i dom och paniot var dåligt haha
men dte var bra ändå älskar att se sleeping beauty live
4april
det var full rulle massa folk och dom spelade in hela live spelningen som vanligt petter hade inte bytt byxor så han klagade fortfarnde på hålen i byxorna haha^^ söt är han.
fick reda på att dom filmade den spelningen också hehe^^
7 april
i borås och jag var där ensam kände mig yngst alla andra var 20-25 år hehe
men denna spelningen var lite speciel eftersom att fredrik var sjuk så det var bara petter och anna som var med men det gick ju bra ändå.

image64

Krogen med Anton

image63
27/3 MIN KVÄLL MED BARA ANTON

tänker bara berätta kvällen nu men iaf så började det med att jag gjorde i orning mig coh Anton kom och hämtade mig snäll som han alltid är, sedan åkte vi hem till honom och så tog han fram lite cider och så gick han och duschade och jag fick sitta där i han säng med en cider i handen själv men sedan kom ju Anton och gjorde mig sällskap som tur var vi kollade lite på tv och drack cider hehe det var våran förfest nice eller hur.
sedan körde Antons mamma oss till bussen en lite trevlig buss tur jag blev typ as trött men anton höll mig vaken men en lite kyss då och då hehe sedan när vi kom in till stan så skulle vi på toa båda två, Anton fick slänga ut två alkisar från toan och jag kom aldrig in på toan. haha^^ sedan gick vi till swing nice Anton bjöd mig på väldigt mycket den kvällen är skyldig han en del nu tror jag och så bjöd han på hångel hela kvällen det var en ganska nice kväll sedan var natten mysig hos anton med men här ska vi inte gå in på detaljer mer.

och denna vackra bilden är inte tagen den kvällen men lördagen efter den kvällen då Anton var jätte full hahaha^^ förlåt Anton men vara bara tvungen att sätta in den.


Håkan Hellström skivsignering den 25 mars

image62
Håkan var på bengans den 25 mars och jag och gabbi var där 3 timmar innan han skulle komma men vi var ganska långt fram i kön och det var värt att köa så länge, och efter två timma kom sandra och henns kompisar dom fick sätta sig vi oss, det var trevligt vi snodde affisher hehe och sedan kom håkan, han är verkligen as trevligt trodde jag aldrig vet inte riktigt vad jag trodde fick min väska signerad och affischen och mina två album. sncka om att man var glad i ett dygn efter åt.
vill träffa honom igen:D



vad jag bryr mig om nu är att du kommer nära mig, även om det är försent att älska dig, vad jag bryr mig om nu är att från samma säng, lyssna till samma regn, vad jag bryr mig om nu är att få ut dig ur skallen är att aldrig ge hela hjärtat för kärlek igen, den tar slut från kyss till kyss, vad jag bryr mig om nu är att aldrig ge hjärtat rakt ut

Kent 20/3 VÄXJÖ

image61det började med att familjen var förband åt kent  och det var ju inte precis vad jag hade tänkt mig men dom var faktikst ganska dåliga iaf dåligare än vad jag hade tänkt mig. men sedan kom Kent och dom gjorde så att hela platsen föränrade då började öset. konserten är helt oberkrivlig men det är nog nästan den bästa konserten jag har varit på man kan ju inte direkt beskriva denne konserten med en spelning så det är den bästa konserten jag har varit på om jag får chansen att se kent igen så ska jag självklart göra det kanske blir ken i slottskogen i sommar. Men min sitavation på spelningen var att knö fram och stå på tå kände mig som en dvärj ibland men det gick bra ändå. och det är verkligen värt att stå och köa  till en sådan konsert men sncka om att det kom mycket mer folk än vad jag trodde var där.

och så hade jag tänkt att ta en kort sammanfattning av helgen i växjö
Torsdagen vi var i växjö och kommade på kent inte så mkt mer hände den dagen. Fredagen vi var hemma hos robin sov och spelade tvspel och carro och sandra åkte hem och vi hade en myskväll.
Lördagen vi  var på fest på kvällen som var ganska kass och gabbi blev as ful och vi skämde ut oss jätte mycket.
söndagen vi sov och sedan åkte jag och gabbi hem

RSS 2.0