Borås

Nu sitter jag på tåget ner till Borås för att spendera några dagar med min familj och vänner. Detta är min sista ledig vecka innan det hårda livet sätter igång igen. Självklart har jag med mig min underbara och söta katt Django. Första gången han hänger med mig ner kommer bli spännande.


Uppdatering om mig

Tänkte uppdatera lite om mitt liv det har ju förändrats ganska mycket sedan jag bloggade senast.

Jag har ju flyttat ifrån min hemstad Borås till Stockholm som ni alla redan vet. Men bor inte längre i Upplands Väsby utan nu bor jag på Ingarö ute i Stockholms skärgård. Trivs jätte bra här ute helt underbart att bo nära vattnet. Och att man ändå kommer ut till landet men ändå ganska nära affärer. Bor här i en etta med min kattunge Django 15 veckor. Jobbar på Bräutigams och trivs jätte bra på där. På fritiden är jag med mina vänner och festar en del och tränar på Friskis i Stockholm.

Det var väl en lite del av vad som har hänt sedan jag bloggade sista och har jag glömt något kommer det nog fram till slut.


Börja blogga igen eller inte !

Har funderat på att börja blogga igen. Är jätte sugen och känner att jag behöver skriva av mig lite ibland. Så jag börjar och hoppas jag kan hålla det.


RSS 2.0