Helgen

i fredag skulle jag och elinor ut väntade på att elinor skulle sluta och jobba och sedan åte jag till henn sedan gick vi ut till swing men det var så tråkigt där så vi gick till yonic istället satt vi där en stund sedan kom johan ich gjorde oss sälskap det var rikigt trevligt slutade med att jag sov hos johan sedan nästa dag gick jag hem och sov lite till och sedan åkte jag in till stan och lämnade in min telefon på lagning på telenor och sedan träffade jag elinor vi gick på stan lite och handlade lite mat som vi sedan lagade hos elinor det blev fläskfile och pommes och vitlöksbröd riktigt gott  sedan började vi göra iorning oss gick till förfest hos elinor bror det var roligt spelade spel och sjön lips sedan drog vi ut till swing men dte var omöjligt att komma in där så vi drog till trägårn och dte var super tråkigt där så vi drog hem vid tolv och sov istället sedan på söndag morgon åkte vi hem till rångedala och gick på rångedala marknad jag hitta en oöppnad one tree hill box för 40 kr as nöjd med det priset kan jag säga och så köpte vi lite godis också. seda åkte jag på inviging till församling hemmet i äsperde det var en rikigt bar gustjänst  blev rikigt förvonad på att det var så bra dom sa så mycket bra saker och sedan bjöd dom på smörkstårta och tårta. sedan när jag kom hem åkte jag mamma ut och övningkörde gick bra faktikst.  idag har jag varit på stan med elinor och jessica  åt på jensen och sedan var vi en lite stund i knalleland innan elinor var tvungen att åka och jobba. jag vill att det ska sluta regna så att jag kan rida och måla jag behöver pengar.

Liseberg

det var sjukt roligt på liseberg och jag åkte högdskräken fast jag är jätte högdrädd så stolt över  mig själv och en sådan skön känsla men roligast av alt ver helt klar flomride alla blev så klart jätteblöta haha^^ kommer lite bilder från liseberg.




coolingarna haha

sötisarna


Blöta







Liseberg & gbg

imorgon blir det liseberg med gabbi, patrik, carro och kanske robert. det ska blir riktigt najs sedan på kvällen ska jag hem till min bror i gbg och sova där, är ju lättast så.

idag har jag hatt kärlektion två st på raken det gick la lite så där var nog inte min dag idag sedan gick jag til arbetsförmedlingen och snckade med någon tant eller dam kanske man ska säga. sedan åkte jag hem och tog mig en ridtur med stor gick någolunda bra, duktig är hon fast hon är en fegis. och sedan ikväll har jag inte gjort så mkt mer än att färgat mitt hår,

nu börjas det

i torsdag började jag komma igång med min träning så jag började simma och sedan i fredags gick jag en mil med anton och lördag så red jag och mamma lite och nu ska jag börja rida varanan dag för att träna upp våran häst. så imorgon blir den en ridtur och sedan på eftermiddagen ska jag och elinor gå ut och gå.


Hisingen luktar gräs, mamma!

I tisdags var elinor, Gabbi och jag och lyssnade på navid modiri & gudarna i göteborg.
Det var riktigt bra faktiskt och det var tydligen den sista spelningen på länge.
Blev väldigt glad att harriet var där också så att dom sjöng "I väntan på stormen" som jag tycker är grymt bra.
Tog lite bra kort som kommer längre ner.

På onsdag åkte jag och elinor till gbg igen för att se Markus Krunegård.
Krunegård var riktigt  bra men tyckte nog att han var bättre på Hultsfred.
Fast det spelar ju ingen roll nu men skulle vara roligare att se Krunegård på en mindre spelningen.
Fick däremot igen bra bilder på krunegård det var för mörkt och dåligt batteri.

Detta är ungefär vad som har häntt i vecka har jobbat festen av vecka men nu blrjar det hårta tiderna igen,
inget jobb och måste börja sök jobb, inte kul alls men vad ska jag göra annars.




Dåligt med inlägg!

förlåt att jag inte har skrivit här på ett tag men har varit mycket på sista tiden sedan jag kom hem från tejp har jag jobbar i två veckor så har inte riktiht hatt tid.
men tänkte börjar skriva igen. så i nästa inlägg skriver jag vad som har hänt i veckan.

RSS 2.0