Äntligen

änligen är det håkan imorgon jag är så peppad
och så kommer Josse och Erica imorgon med
ska bli en kul helg som jag har sett framemot<3
love it<3

jobbigt

jag hatar verkligen att berätta sådan här saker hatar att såra människor att göra dom besvikan och ledsna men jag är la tvungen att berätta det någondag så får ta tag i mig själv och säga hur jag verkligen känner men det måste göra vill inte ge han falska förhoppningar men han är verkligen en väldigt bra vän inget mer.

City Lights


Sleeping beauty släppte sin singel city lights idag en riktigt bra låt.
 Läntar tills deras album kommer.
gå in på www.sleepingbeautyrocks.se och lyssna och ladda ner city lights gratis.

PartyParty

i onsdags så fyllde gabbi 18 år så i torsdag så var vi ute och åt hon, carro, malin och jag var på swing och åt en bitmat det var trevligt sedan på lördagen hade gabbi fest och sedan drog vi ut på krogen.


Jag och gabbi när vi var på väg till bussen.


Malin och gabbi på swing i väntan på maten.


Carro på swing


och så kom maten gabbi ser hungrig ut.


Jag var iaf hungrig och gott var det.


Gabbi i lördags fan vad sexig hon är vill ni ser mer bilder gå in på min bilddagbok
http://innanbomberna.bilddagboken.se/

söndag



söndagar är så grymt tråkiga händer inget
men min helg har varit ganska bra och lugnt, precis så som jag ville ha det
nu ocför har festat typ varje helg h nästa helg blir det fest för min Bästa vän Gabbi som fyller 18! Så det var skönt att ta det lugnt för en gångs skull. Fredag var jag med gabbi, anne och hennse pojkvän, carro och henns pojkvän vi spelade spel och hade det trevligt och igår var jag i morfars hus som vi har sålt nu känns hemskt att man kanske aldrig mer får komma till det huset men det känns ändå skönt för det känns så konstigt att vara där när morfar inte är där, jag saknar verklihen honom<3 Har lite små saker som jag fick igår  som har varit morfar dom kanske kommer upp på bild lite senare någon dag. Idag har jag börjat städa lite, får hundra kr av mamma om jag städar hela övervånigen det är ju inte så jobbigt. behöver verkligen pengar. imorgon är det skola har en lektion så skönt.



Planscherna<3


Äntligen kom mina planscher upp, vad tycker ni om det?


Helgen


hade sjukt roligt i lördags dagen började med att carro, karolina, rebecka, elin och jag åkte till göteborg vi gick lite runt i affärer och åt mat sedan åkte vi hem till elin och började förfesta elin, rebecka och jag hade tänkt att dra ut på trädgårn och så blev det med men det kom lite mer folk till elin sedan så vi var ett gäng som gick ut super kul att ta ut rebecka på krogen för första gången hade en underbara dag med tjejerna<3


Jag och rebecka,  gick på toa hundra gånger:P


Elin och rebecka, så otroligt heta;)


Elin, Carro, jag och Karolina:D

Kristian Anttila "Torpa hallen"

KRISTIAN ANNTILA


i torsdags var det spelning i torpahallen men kristian anttila. det var nog den dåligaste spelningen med kristian på länge hade förväntat mig lite för mycket tror jag hade tänkt lite mer ös så blev ganska besviken när man kom i där står en sen i mitten och så en massa olika sporter på olika stationer runt omkring hela hallen kände som att man hade kommit lite fel så snart hoppas jag han kommer med en spelning med liste ös och man kan dansa och hoppas till hörde ett rykte om att han ska spela på storan snart men vi får la se.
men endå kul att se kristian eftersom att jag inte har sett honom mer än en gång i




BYEBYE


RSS 2.0