svårt val

det jag hatar mest av allt är att välja och att göra val i livet
 jag har verkligen as svårt för sådan och jag hatar det
nu har jag ett stor problem det det bara gäller för mig att välja och ta det känns bäst
ingen annan kan välja åt mig det hänger bara på mig själv
jag sitter här hemma och mina tankar går förfult och jag har verkligen as svårt för att bestämma mig
men ska förstöka lösa problemet på ett sätt och jag hoppas detta funkar annars orkar jag inte
då är det nästan som att jag skiter i att välja överhuvutaget men jag känner att jag måste

åå jag hatar verkligen detta låt mig bara försvinna gör valet åt mig så får jag leva med det.

Måndag måste plugga

imorgon har jag matte prov måste fan plugga nu så att jag klara det sista matte provet så jag bli av med matten detta är sista metten jag läser så jävla skönt. men ska träna på firksis och svettis för det behövs träna när man inte har tränat på två månader men det ska bli skönt så kan jag plugga matte efter det..

byebye

Smutser

image77

Kristian anttila släpper snart ett nytt album  i Juni som heter Lille Napoloen och nu iveckan släpper han sin singel Smuter och i låten sjunger " kille är cp". Nu kan ni se den musik videon på www.gp.se och så trycker ni på senaste nöjesklipp så kan ni se den är.

Lördag

image73
Igår så såg vi State of Drama dom var as bra fast jag knappt hade hört dom innan och dom var riktigt trevliga också det är riktigt najs.
sedan så åkte jag hem och gjorde inte alls mycket den kvällen .

www.myspace.com/stateofdrama



idag så har jag varit hemma Mamma kom hem med cyklarna idag jag och min syster tog en lite sväng sedan övningskörde jag till Fristad och hem igen sedan har jag mest lata mig men det är skönt och imorgon måste jag verkligen plugga har mycket att göra till måndag hehe det är illa men sånt är livet. slutar ju snart.

image76i torsdags klippte jag mig tänkte visa en bild på det om det är någon som är intreserad av att se min nya frisyr är riktigt nöjd för en gångs skull.









Hoppas ni också har hatt en bra vecka
hej så länge

är så trött på skolan

jag är verkligen jätte trött på allt som är iskolan tror att jag bara har lust att skit allt som är kvar men jag måste göra allt som jag har kvar få kämpa dom tre sista veckorna jag måste verkligen det.

idag så har jag gjort ett prov som jag låg efter med det gick skit bra fick MVG :D
och så har vi börjat med uf företag idag det är verkligen mycket att göra tur att vi inte ska göra så mycket med det innan nästa tremin så jag hinner vila mig innan man måste vara iskolan dygnet runt. nu sitter jag och har näthandel as tråkigt skriver om massa saker orkar fan inte det och att jag har jätte ont i huvudet orkar inte konsentrera mig det är jätte jobbigt.

senare idag ska jag träffa Gabbi, Carro och Jonna vi ska shoppa och sedan och sedan kolla på teater och sedan kolla på ett band som jag inte kommer ihåg vad det hette. men det blir nice iaf och senare på kvällen vet jag inte alls vad som händer men det märker vi.

Cykel

Idag har jag fått en ny cykel en city cykel är det, dom är så bekväma och
man slipper någon såda sprot cykel med massa växlar och anna skit
image72

Liseberg

image71
Fredags åkte jag till Göteborg för att träffa John och Johan som kom ända till Göteborg från Luleå för att dom skulle vara med i någon tävling. Men iaf på kvällen skulle dom till Liseberg så jag hängde på dit. Det var riktigt nice, vi åkte Balder, Uppsvinget, Lisebergsbanan och gick i spökhuset. sedan åt vi riktigt fin middag också blev ju bjuden på den maten och det var faktiskt riktigt nice. Gratis mat tackar man ju inte nej till och Sara och John  la en hudring på ett daim hjul och van en daim påse hehe^^ det var riktigt dyr daim det, sedan åkte vi till deras hotel och lata oss sedan åkte jag hem.


Ett lende på läpparna

<3

jag sitter i mitt rum och lyssnar på kusowsky
försöker plugga men det går inte
min mobil plingar helatiden och jag sitter och ler kan inte sluta le
det jag läser kan jag lite sluta le åt
jag tror jag är väldigt glad och lycklig
man ska njuta av sådan dagar inte slösa bort dom:D
<3
<3

kortege fest

igår så gick jag till skolan vi 12 hade en lektion och på den lektionen hade jag natur prov det gick ganska bra tycker jag när man inte har öva så mkt som man borde göra men men sedan åkte jag hem igen gjorde i orning mig och åkte i till stan gick för att kolla på kortegen med Jonna sedan åkte jag hem till carro vi förfestade lite och sedan åkte vi och mötte gabbi och sedan gick vi till festen i kårhuset trvligt trevligt det var några dåliga band som spelade och vi dansade ganska mkt. sedan skulle vi åka hem vi gick till mc donals först nice sedan gick vi till södra och där mötte vi cedric och viktor. detta slutade med att viktor hängde med mig hem och nu typ ligger han i min säng sover och mår typ dåligt hanär nog lite bakis men så bilder när man dricker mkt:P

ikväll blir det Navid:D

RSS 2.0