Biljett till hultan

gabbi ville ha mig på hultsfredsfestivalen 2009 och hon tänkte köpa det nu när den är billiga, jag tänkte att tag på det och varför skulle jag inte hänga på?
det är ju långt kvar men det kommer ju bli sjukt bra och det var ju billigt 1020 kr gick det på med servisavgiften pålagt. så nu har jag en biljett till hultan:)

snacka om att man kommer längtat till det och det är ju 7 månader kvar hur ska man orka vänta:O? det är ju en evighet dit kommer ju hända massor där imellan.


såhär har jag spenderat min dag

har blivit super förskyld och klarad inte av att gå till skolan idag missade min NP i engelska  och annat kanske inte var så bra men kan ju inte hjälpa att jag är sjuk. så jag sov till klockan var 11 typ och sedan har jag legat i min säng och kollat på 90210 en riktigt bra serie tycker jag och även kollat på den nya avsnittet av one tree hill. sedan har jag även snackat ett litet tag med sonny och försökt plugga lite men det gick inte så bra. tror inte att det blir någon skolan imorgon heller för de är bättre att jag blir lite mer friskare inte kul att vara sjuk iskolan.


Webbdesign



gjorde om denna bilden på webbdesign för en vecka sedan tänkte ha
denna bilden på min hemsida som jag gör på näthandel B

inte alls smart....

idag började jag dagen med svenska NP inte kul blev inte alls nöjd med der jag skrev  hopppa det går bra iaf.
sedan när jag sätte mig å bussen hem så ösregnade det och fick till och med vänta på mamma i 20 min i ös regn, då var jag sur. sedan skullle jag in till stan för att ha gitarr lektion och jag hitta inte min plånbok och antog att jag hade glömt den på bussen eftersom att den inte fanns någon annabstans fick betala med pengar istället och sedan frågade jag på bussen  när jag åkte hem om min plåånbok som tru var var det samma bus och han hade min plånbok snack om tur men hur smart är man att glömma sin plånbok då inte alls smart inget jag ska göra om haha.

Kristian Anttila på fängelset

Var på spelningen på fängelset med Sophia, började med ett förbandet, Ram di dam lät ganska bra har aldrig hört dom innan så kan ju inte säga så mkt om det.

sedan började iaf kristian att spela och det var riktigt bra med låtarna Lystring och Sockerläpp som han inte hört live på ett tag sedan spelade han även Vill ha dig, Körsbär och Din Kärlek. själv tycker jag att den var en bra spelning mycket folk och bra höst och kristian var riktigt glad att det var så mycket folk och att alla var med i musiken att publiken dansade. så han slutade med låten tio som publiken gärna ville höra. det var ungeför 2 årsedan kristian stog på denna scenen den var den 24 november år 2006 den spelningen kommer jag ihåg och den var bra den med. den helgen är en helg att minnas var på en anna spelning dagen efter också.

här kommer lite bilder från spelningen.








min dag, icke bra

ibland händer det att det kommer jobbiga dagar. det börjar dagen med att jag försover mig andra gången denna veckan och stressar till bussen som tur är han jag precis med den. kom till skolan och fick värden huvudvärk kändes som någon bankade mig i pannan as hårt. och jag hade svenska sedan hade jag afärsjuridiks prov som jag inte hade övat till så jag gjorde inte provet.

Sedan så gick jag till sjukhuset och hälsade på gabbi och hon mådde ju inget vidare som man kan förstå i den sittvationen led med henne men det kommer ju bli bättre som tur är och att allt gick som det skulle än så länge. sedan åkte jag hem och tog dte lungt.

Senare på kvällen så åkte jag och simmade en åinsam sak hände jag halkade som tur såg ingen det men fan vad jag blev chockad haha^^ och sedan simmade jag 1000 m sedan åkte jag hem och nu har jag kollat på idol och en film och bara tagit det lugnt.

På Lördag...


"En väldigt Gammal bild på mig"
 
På lördag ska jag på kristian Anttila spelning på fängelset ett ställe i gbg.
ska bli kul att se kristian igen tycker att det har varit lite ont om spelningar detta året men du har jag tre spelningar framför mig nu i slutet av detta året och hoppas jag kan gå på alla.
8 november - Fängelset - Göteborg
13 December - Rockborgen - Borås
20 December - Storan - Göteborg

har iaf biljett till fängelset nu.

idag

idag har det mest varit jobbigt.
varit iskolan och varit jätte orlolig för gabbi  men som tur gick det bra hörde jag sedan vid 5 tiden.
men tänker fortfarnde på henne, tycker synd om henne.<3
och du försöker jag pluggga affärsjuridk men går inte så bra för jag pallar inte plugga vill bara sova är trött.
imorgon hoppas jag att jag får träffa gabbi ska hälsa på henne

Mitt Lov

Jag vet att jag är eg med att skriva här men här kommer mitt lov.

Måndagen
var med Rebecka, Nathalie, Carro, Sanna och Karro vi var hemma hos Nathalie hade skoj och trevligt.

Tisdagen
var jag med carro vi åkte till göteborg ich shoppade lite carro köte present till robet och hade lade lite kläder jag köpte trosor och godis. sedan åkte vi till borås och kollade på lite andra presenter sedan träffade vi jonna, jag och jonna åkte till knalleland och kollade på skor.

Onsdagen
tränade jag simmade i badhuset och sedan träffade jag jonna vi åkte och köpte skor och gick lite på stan.

Torsdagen
var jag hemma och städade och tog det mäst lugnt

Fredagen
var jag med gabbi gick på stan och hade myskväll hos becca en stund.

lördagen
var det korgen på kvällen och jonna fyllde år.
vill helst inte berätta den kvällen.

Söndagen
tog jag det lungt.


RSS 2.0