Uppdatering

Det var ett tagsedan jag blogggade nu. har inte riktigt orkat blogg men nu känner jag för att blogga igen under denna månaden som gott har det hänt mycket kan ju säga lite kort om vad som har hänt.

Har firat midsommar som jag gjorde ute i skogen någonstans när åkerberga det var mycket trevligt med massa trevligt folk och även carro, robert och malin var uppe i stockholm också för att fira midsommar med mig, Gabbi, Patrik och Rikard riktigt trevligt. På söndagskväll åkte jag, gabbi och patrik till peace an love och senare på veckan kom även carro till P&L den veckan var jätte rolig och mycket bra artister.

Sedan åkte vi hem på söndag förmiddag. Så kom jag hem tilll stockholm träffade Marcus några dagar. Efter det åkte jag hem till Borås på onsdagen där jag stannade två veckor. blev två torsdagkvällar då danny upträde en torsdagkväll och veronica maggio den andra och hade trevligt sällskap av carro och malin och jonna. Hann också med att träffa jonna och se hennes nya lya och träffa hennes kisse katter. var även på bio med carro pch malin och såg kronjuvelerna. Var också i varberg en härligt dag och solade och badade i havet med mamma och min syster. och nu har jag varit i stockholm en och en halv vecka men lägger upp lite bilder senare ikväll för nu ska jag se film med marcus.

RSS 2.0