En bra början på veckan...

Nu är det ett ny vecka och dom flesta har la höstlov nu iaf här runt omkring.
så igår var jag, mamma och min syster på lager 157 och shoppade lite jag hittade inte så mkt men lite iaf sedan på kvällen fick jag ett sms av anton som frågade om jag ville hänga med på bio och det gjorde jag vi såg flickan som lekte med elden as bra var den sedan åt vi lite på max ochåkte hem till mig och brände lite film till honom och sedan var det dags att sova.

idag vaknade jag av att gabbi ringde mig klcokan var mycket ungefär 11 jag gick upp efter ha pratat med henn kollade lite på film och åt lite mat efter det gick jag ut för att rida jag red en lång tur var nog ute ungefär 1h 20 minuter och nu ikväll blir det träning på gymet och lite simmning kanske och sedan bastu.

Fullt upp!

 i fredag var jag med joachim hela dagen men på kvällen åkte jag hem till borås och påvägen hem ringde Jonna och frågade om jag ville umgås med henne lite på kvällen och det gjorde jag slutade med att jag sov hos henne.
Sedan på löradegn åkte jag hem vilade lite och sedan var det dags att göra iorning sig för att gå ut vi hade förfest hos Malin och det var Jag, Gabbi, Carro, Louise och Malin såklart det var jätte trelig kväll det blev trädgårn sedan och kvällen slutade med subway och sedan åkte jag hem till joakim där vi forsatte dricka med slutade med att jag somnade på soffan. söndagen tog ja det lugnt och bara slappade.


Carro och jag

Torsdag

igår var jag hemma hela dgane och mådde inte alls bra, har nämligen blivit förskyld. men idag mår jag mycket bättre som tur är. Hade körlektion idag då och vi hade omkörning och det var kul och gick bra med. sedan åkte jag till göteborg och hälsa på joachim och här är jag nu hemma hos honom ensam med hans mamma när han jobbar och jag ska underhålla mig ända till kl 01.00 då han slutar jobba. få la se vad jag kan hitta på:P

Grand och min helg



Bilder på mig och gabbi innan grand i fredags

i fredags var jag och gabbi på grand vi var först hemma hos mig innan sedan gick vi till KU och träffade dom som var där det var kul att träffa dom för dte var ju ett tagsedan. sedan åkte vi till stan sedan när vi kom tillstan så hade jag glömt mitt leg inte så smart men min bror kom in med det sedan var vi inne på grand det var faktikst ganska trevligt dansade och träffade trevligt folk..

på lördagen var jag helt enkelt bara hemma för att jag inte mådde så bra men sedan åkte jag och mamma in till stan och lämnade min syrra på byttorp och sedan tänkte jag köpa lite godis på ica och där träffade jag patrik det var trevligtvar typ minst ett årsedan jag träffade honom.

sedan på söndagen åkte jag och mamma till varberg men vi åkte förbi mormor och morfars grav och gjorde den fin och då kom även britt dit och hjälpte till sedan åkte vi hem till britt och sedan åkte vi in till varberg och kollade på nya designade kläder kanske inte var min stil av kläder men det var ändå fina. sedan åkte vi och köpte pizza och kebab och sedan åkte vi hem till britt och åt det. sedan var vi där ett tag men senare åkte jag och mamma till borås igen och när jag kom till borås skulle jag vidare med tåget till gbg men då var tåget sent och jag fick vänta en halvtimme till blev jätte sen men tillslut kom jag till gbg och träffade joachim det var trevligt sedan imåndag så var jag med joachim hela dagen och sedan åkte jag hem självklart gick bussen söder när jag åkte hem och fick vänta en halv timme i borås på en annan buss men tillslut kom jag iaf hem

idag har jaghatt körlektion och det var ganska bra har inte mycket kvar nu så hoppas att jag får körkort snart iaf i år hoppas jag på. sedan idag har jag kollat på film och lagat mat för jag börjar bli sjuk har ont i halsen men ska iaf träna ikväll.


Bengans

Idag har jag inte gjort så mkt direkt städat lite och sedan åkte jag till gbg för att lyssna på markus och köpa han  två nya album sedan har jag kollat lite på tv bonde söker fru och oskyldigt dömd men nu ska jag snart sova om jag nu kommer kunna somna imorgon ska jag vara med elinor:)


en bild på markus krunegård på bengans

Krunegård




Markus Krunegård släppte två nya album idag, Prinsen av peking och Lev som en gris dö som en hund. Som premiär spelade han på bengans några låtar han kunde det var faktikst rikgtigt bra.


Plugga

idag har jag hatt körlektion, har inte många lektioner kvar att göra så jag måste verkligen sätt fart med teorin jag har börjat men måste plugga men ikväll ska jag jobba lite men imorgon ska jag plugga hela dagen och onsdag med sedan blir det göteborg på onsdag med Márkus Krunegård på Bengans.


gårdagen

hade ganska trevligt fast jag inte träffa den jag ville träffa
men jag träffade anton  och vi gick ut på en promenad och sedan kollade vi på film och myste lite det var faktikst jätte trevligt. och seden senare på kvällen tog jag det jätte lugnt och bara slappade.


hÖst

var ute i härom dagen med kissen och fota lite i löven blev nöjd med en del bilder.

nu är det helg och min helg är precis lika dan som min förra helg, det händer precis igenting men förhoppningsvis kanske det kan rädda helgen imorgon bara jag får honom att verkligen förstå att jag vill och att han ska orka till det och att han först och främst svarar. han som kan rädda min helg att inte bli allt för tråkig sedan har jag även en lite chans att träffa en vän som kanske hör av sig om den vännen har tid annars ser min helge trist ut visst låter det kul?

iaf nästa helg kommer bli kul iaf fredag eller hu gabbi?:)



här kommer lite bilder


då var det gjort!

idag var jag på infoteket och lämnade in att jag skulle läsa upp engelska A och för att på csn bidag var jag tvungen att välja 300 päng till så till våren ska jag läsa
Engelska A
Programhantering
Biologi A
Historia A

nu har jag varit på gymet för först gången snacka om att jag har klena armmuskler det vra ju nästa pinsamt och inga magmuskler heller haha men får la börja träna så att jag får lite muskler.imorgon kommer jag säkert ha onte i hela kroppen, vi får väl se.

KENT

Denna låten är kent ny singel, Töntarna och den 6 november kommer deras nu album ut som heter Röd

Mitt kvarter

Han mittemot har inga gardiner
Han tar på sig själv varje kväll
Han vill att man ska titta på,
och det gör jag också

I fönstret till vänster är ljuset grönt
Jag tror hon som bor där är arbetslös
Hon är hemma mitt på dagen
precis som jag
Varannan vecka har hon barn

Ovanpå bor det finska fyllon
som bekräftar varje vidrig fördom
Voy omalata henri man loulit maus on girlfrendi ha

Där nere står bänken där vi satt
kvällen när vi vart ihop
Funderar på att bära iväg den och glömma bort

Nedre botten, beutyshopen
funderar på att gå dit varje gång jag hatar mitt liv
"Hej snälla kan ni ändra exakt allting"

Häromkvällen gick snyggaste tjejen från bussen
hela vägen framför mig till porten
sen tog vi hissen upp
Hon sa hej
Hej, jag ska till fyran och jag ska högst upp....
Hejdå

Det här är vad man ser när man tittar ut
över mitt kvarter
Skärmabrink
Johanneshov och Blås ut

Jag undrar vad du ser
vad du gör
vart du bor
vad du jobbar med
när vi ska ses
nät det blir
när det blir vi

Lika barn leka bra


Nöjd

idag hängde jag med mamma till en antikaffär i dalsjöfors där hon skulle kolla på en byro och hon hittade en som var jätte fin och jag hittade även en spegel med guld ram som jag köpte


jag är riktigt nöjd men den speglen och den passar jätte bra på min svarta vägg.

just nu sitter jag på mitt rum och inte gör så mkt alls har sällskap av våran katt Nisse han är så söt men jag tänkt kolla på en film och sedan ska jag åka med gabbi .


dåligt

jag har blivit jätte dålig på att skriva här men har hatt ganska full upp i veckan men har inte lust att skriva om den heller så jag ska börja upptadera nu och börja skriva lite mer.

RSS 2.0