Mysiga bilder

eftersom att jag tycker om dessa bilder och dom är gammal vill jag lägga upp dom för att roa er lite.


från växjö i Mars


Från sommaren 2007 gbg kalaset


förra hösten gabbi som kastar löv


jag och gabbi posar för typ ett årsedan

Mår icke bra.....

jag är verkligen dålig på att skriva blogg men det händer inte så mkt här just nu.

idag mår jag fan skit har as ont i huvudet, världen mensvärk och kroppen orkar ingenting
fan hatar att må så här kom knappt upp ur sängen i morrses det tog stopp och sa att jag skulle ligga kvar var nog tur att jag gjorde det för jag tror inte jag hade pallat skolan men måste dit imorgon måste på svenska den är viktig.

uscha men hoppas att jag mår bättre imorgon

Dålig på att skriva blogg...

Det var ett taksedan jag skrev tror det var senast dagen innan vi skulle se Håkan så där börjar jag. skriver nog mest vad som händer på helgerna.

Håkan Hellström var helt sjukt underbar stog långt fram och trodde jag skulle dö först låtaran men det gick bra sedan trångt som fan ich det är inte lätt att vara kort och liten. men håkan hjälpte mig att stå kvar man ger inte upp när han står på sen en helt underbar spelning iaf. sedan när vi väl skulle pka hem träffade jag Kristian nttila på focus det var lite kul han skulle handla och han hade också kollat på håkan lite. jossan och erica var ju hrä med på lördagn gick vi på höstmarkande i borås trevligt sedan på kvällen gick vi ut på krogen det gick icke bra den kvällen men det blev en bra kväll ändå tur att jag var någolunda nykter. sedan på söndagen gick vi lite istan och sedan åkte vi vidare till gbg shoppa lite och sedan åkte dom hem:( det var den helgen.

sedan på veckan var jag med rebecka på tisdagen och vi hade det trevlig vi bakade lite men det gick icke så bra och på onsdagen var jag hos anton och hälsade på, trevligt!,speciellt när man aldrig träffa honom.

sedan denna helgen så tog jag de lungt på fredagen och på lördagen åkte jag hem till becka först, där nathalie också var,  vi gjorde iorning oss för kvällen vi åkte hem till carro för att förfest, som vanligt drack jag inte så mycket så jag var någolunda nykter den kvällen med, sedan vi gick vidare till trägårn där jag träffade massa trevligt folk.

detta är ju vad som har hänt det senaste veckorna


RSS 2.0