veckan som snart tar slut.

i veckan har det inte hänt så vidare, jobbat, kört bil, träffast elinor och gabbi

men igår så gick jag och elinor på marknaden som är denna helgen dey var trevligt.
ikväll ska elinor, Mahlin och jag gå på bio och gå ut och äta god mat på oliven.
det ser jag framemot:)

Fest hos gabbi i lördags


SNYGGASTE BILDEN NÅGONSIN HAHA^^

det var en jätte trevlig och rolig fest hos gabbi men orkar tyvärr inte lägga upp
 mer bilder kan ju kolla in min facebook om ni vill se mer.

Håkan Hellström på Liseberg

I fredag spelade Håkan på liseberg och det var sjukt bra vi var där typ två timmar innan så vi stälde oss ganska långt fram och det var en ganska bra plats men jag lyckade komma längre fram efter halva konserter och det var riktigt sjukt bra tryck när det är så koserter ska var. iaf det var en sjukt bra konsert den kan man leva ett tag på.


gabbi


sandra och jag













HÅKAN HELLSTRÖM

Ikväll på liseberg blir det full ös av Håkan på stora scenen!



Bilden är ifrån rockfoto.nu


Kört mycket bil idag!

min dag började med att jag skulle in till stan och ha dubbelkörlektion och sedan efter de kom mamma in till stan vi åkte ner till morfar och mormors grav och vattna blommor, en lång resa för att bara vattna blommor men det måste ju göras. och sedan åkte vi till knalleland för att kolla en sak snabbt sedan åkte vi hem. och då hade jag kör från ungefär  halv 12 till kl 17.00 och det är typ fem timmar fast hade la någon lite paus då och då men ändå men det var inte slutet på att köra för sedan åkte jag och mamma för att simma och träna då fick jag med köra till dalsjöfors och sedan in till stan för att hämta min syrra och sedan hem. Min dag har typ varit att sitta i en bil haha.

 men tar det lugnt nu iaf...

Shoppade lite

igår så gick jag in på H&M shop online och köpte lite saker är riktigt nöjd



Facebook

jag hitta grymt gamla bilder på facebook från när vi var på klassresa i 6an tur är att man inte är taggad på dom haha^^




haha försök hitta mig haha^^


Behöver lite kärlek från fel sort och sympatier från fel håll

detta är precis jag vad behöver nu kan jag säga, (Behöver lite kärlek från fel sort och sympatier från fel håll) det är bästa att lyssna på Håkan för han få mig att må toppen.

På fredag smäller det då blir det HÅKAN på Lisberg, längtar så enormt mycket

Vilka ska dit?


Tisdag

idag har jag varit med gabbi nästan heladagen började med att jag åkte dit vi halv 10 och vi åt frukost och kollade på en film och lite annat sedan åkte jag in till stan för att gå på ett möt på Arbetsförmedligen sedan åkte jag hem igen ich gabbi gjorde middag till hos sedan kollade vi på en film till.





Han gör mig både glad och deprimerad men sådan är live man får ibland aldrig det man verkligen vill ha

Lördag, förfesten hos elinor

i lördags var det riktigt roligt att festa vi hade en lång förfest hos elinor vi var 7 tjejer och det var jätte trevligt roligare än att gå ut men sedan gick vi ut och det slutade med att jag gick och träffade markus efter en timme och han körde hem mig sedan.








PETTER SEANDER

www.myspace.com/petterseander2010

spread the word my friend :)


Petter gör solo :)

Fredag

Idag har jaghatt en trevlig stund på stan med Carro, det var riktigt trevligt och sedan gick vi och åt och då kom Robert med.
Det är så jävla varmt ute så man bli jätte trött av att gå på stan, är as trött nu tror jag väntar lite med att måla kommer aldrig orka måla i denna värmen. ska nog ta en paus och vila lite i min säng:)

ikväll blir det en helt vanlig hemma kväll och behöver nog städa lite senare idag med.

Äntligen

Imorgon får jag tillbaka min mobil är så trött på den mobilen jag har nu den fungerar ju inte såvidare bra och förhoppningsvis har som lagat min mobil nu så att den fungerar för sista dagen jag hade den var det helt fuck up och så vill jag inte ha det.

det blir imogon att träffa elinor sedan gå till Telenor och sedan ska jag se om min kjol finns kvar som jag vill ha sedan har jag körlektion och sedan tänkte jag se om jag kan göra några teori prov ich för hoppnigsvis klara dom med det är ju en fördel. och så fyller ju VÄRLDENS BÄSTA GABBI år imorgon!


Kattungar

vi har två små söta kattungar som springer omkring men bor i våran källare.
tänkte lägga upp lite bilder

Dom första bilder är  för typ två veckorsedan.









Dom bilderna som kommer nu tog jag igår





det händer inte så mkt just nu

igår var jag med jonna nästa hela dage började med att hon kom hit vi satt och snckade ganska länge sedan ville jonna åka in till stan och äta på donken så det gjorde vi sedan gick vi stan och försäkte komma på något att göra men det fanns inte så mkt att gör så vi tog en tur med jonnas bil och dte började med att vi plåckade upp gabbi sedan åkte vi runt i borås på all möjliga ställen.

idag började jag med att åka in till stan och shoppa med gabbi jag köpte en tröja från gina  och gabbi köpte lite kläder där med sedan åkte jag hem till elinor och vi åt lite mat och sedan gick vi en promenad och sedan har det inte hänt så mkt mer imorgon ska jag plugga teori.

Dagens händelser

idag började jag dagen med att vakna innan 7 och kunde inte somna om vad händer igentligen kan ju inte gå upp kl 7 har ju inte så mkt att göra, så det blev att jag sätte på en film och en till och sedan somnade jag om och vaknade kl 11.
Då var jag helt enkelt tvungen att gå upp. sedan började jag städa mitt rum är  inte klar en men har städat hela min gaderob brukar se ut som ett helvete där annars nu är det snygg och tänkte fortsätta imorgon med städning då tänkte jag röja ordentlig kanske blir av med lite saker då.
Sedan åkte jga och min mamma och hämtade min syster på skolan och sedan åkte vi in till stan för att kolla på skor och det blev två skor för oss båda och sedan köpte jag en kjol, leggings och en tunika. sedan åkte vi till Maxi och handalde mat.

Detta är som två stövlarna och kjolen jag köpte är riktigt nöjd.


Måste bara säga att domma skorna är nog ett av dom skönaste skorna jag har hatt värt att köpa på H&M


Tisdag

idag började jag dagen med att måla håller fortfarande på med bosse hus men nu är det inte så mkt kvar ska bara måla hela huset en gång till.
sedan åkte jag till stan med mamma när hon skulle jobba och jag hade körlektion kl 2 sedan handlade jag lite mat som jag tänkte att jag skulle laga nu.
men sedan när jag ko hem tog jag och bengt med oss hästana och jag red storm lite och han tränade siri lite.


storm och siri

RSS 2.0