Plugga hela veckan

snälla kan inte denna vecka gå snabbt förbi, är redan trött på att plugga och har prov imorgon och på torsdag och en läxa tills på fredag, detta gör mig galen skulle vara okej om det var ett prov men inte två. Det andra provet kommer gå hur dåligt som helst men får se det possetivt att det väntar en skönt helg med inget planerat kan bara ta det lugnt, så jävla gött, blir nog inte så mkt bloggade denna veckan men ni vet varför men jag hoppas ni alla kollar på idol för det kan man inte missa.

helgen

i lördags var det mest slapp men på kvällen blev det utgång i göteborg med malin och några av hennes klasskamrater det var riktigt trevlig och rolig kväll slutade med att jag sov hos min bror på morgonen blev det att åka hem och var helt död efter lördagen och sov typ hela söndagen
idag har jag varit iskolan ganska död idag med men lite plugg har jag fått göra iaf men inte tillräkligt får bli mer imorgon.
har massa att plugga denna veckan kommer vara helt slut efter torsdagen.
blev brunett i helgen med.


äntligen

nu har jag äntligen bokat tåg biljett till stockholm, ska bli så sjukt skoj att åka till stockholm igen har längtat efter det jätte länge så just idag är det tre veckor kvar till jag är i stockholm. kommer bli kul att fira gabbi med dom andra där uppe och se gabbi lägenhet i uppsala och ha sjukt skoj.

och provet jag hade igår gick ganska bra är ganska nöjd iaf efter mitt så dåligt pluggande men det är inte slut än på pluggade nu i veckan väntar två prov till och en engelsk bok jag måste börja läsa.det är inget jag ser fram emot iaf men imorgon ser jag fram emot att ha en sjukt rolig kväll med underbara människor. igår var vi och kollade på siri och hon har blivit otroligt duktigt faktiskt inte långt kvar innan hon kommer hem ser fram emot att sätta mig upp på henne och testa att rida henne, kan bli intresant. efter det var kvällen ganska lugnt och hade en skönt natt men tidigt morgon. men har varit ledig idag har varit i stan med mamma och handlat lite och efter det har jag tagit det lugnt ikväll blev det jag som fick ta in storm i stallet, stackars henne som är ensam nu när siri inte är här sedan blev det att laga mat och nu ligger jag i soffan och tar det lugnt blir la sängen om några timmar.

PLUGGA

idag har jag fått gjort en hel del men har varit iskolan från ett till fyra idag sedan har jag varit hemma och nu ska jag sätta igårng att börja plugga rättskunskap har mkt att ta igen efter som att det inte blev något plugg igår och har ju provet på torsdag så nu har jag bara idag och imorgon på mig och lite på torsdag förmiddag, känner mig lite stressad men det ända pausen jag får idag är när idol är för det kan jag inte missa ska bli intressant att se vilka som åker ut först, nu är ju så många bara får hoppas att min favoriter är kvar iaf.

fyfan vilken dag

Vaknade och kände att jag mådde bra men det gjorde jag inte för när jag väl kom till skolan mådde jag inte alls bra blev att åka hem igen och åkte till doktorn och kollade upp felet och var precis det jag trodde, så nu är man sjuk igen men förhoppningsvis är jag pigg imorgon och orkar gå till skolan. och nu måste  jag plugga rättskunskap men blir inte så mkt plugg inte är för trött för det. får blir lite plugg och tv och sova tidigt idag.

HÅRET, tyck till vad ni tycker

Har funderat på att klippa mig, vad tycker ni?
och behöver färga håret har fuderat på att fräga det brunt, vad tycks om det?
har ni några andra förslag?

I loved you first


slutet på denna veckan

I torsdag så började jag med att träna igen fast jag fortfarande är lite förskyld men måste hålla igång lite efter en träningen blev det att läs engelska läxa men hade inte tåla mod till det senare på kvällen blev det mys hela natten och vaknade med ett lende på läpparna och det var fredag och skulle till skolan var lite nervös inför läxförhört med tanke på att jag inte kunde allt men till min förvånad gick det väldigt bra ändå sedan efter det hade jag trevlig lunch rast och sedan blev det min sista lektion och där kunde man bara ta det lugnt efter det blev det en snabbis ner till stan och sedan he. Runt sex tiden kom david och hämtade lille kisse. sedan lagade jag och mamma mat och kollade på idol och en film tillsammans innan det blev dags för sängen.Iimorses vakande jag tidigt av att min kropp inte måde något vidare har la fått något anat virus med tnkte jag men just nu r det lugnt får la se om det kommer tillbaka elle inte. och imorgon ska man rösta uscha är inte alls in satt i det och vet inte alls hur det blir imorgon. men det blir iaf plugg för min del imorgon.

Mys Med Roxy

idag har jag bara varit iskolan och nu sitter jag och väntar på att maten ska bli färdig och passar på att mysa lite med roxy samtidigt.

GRATTIS BECKIS


16 år idag:)

14-09-10

idag började jag dagen med att gå upp klockan kvart i sex för att gratta min syster som fyller 16 år idag sedan gick jag in och la mig i min säng igen och sov vidare till halv 10 då jag hoppaxde in i duschen en snabbis sedan blev det att fixa mif och sedan vidare till skolan för blev det en tur på stan. min första lektion var engelska helt okej lektion för att var engelska sedan hade jag religon lektion sedan slutade och skyndade hem för att äta tårta.
nu har jag kollat på idol ikväll ocht agoit det lugnt tänkt läsa lite nu för att vara duktig.


MITT RUM

har precis städat mitt rum och sättit upp en ny tavla och gabbis överaskning fick en fin plats på mitt vita bord.





En Fin Låt (Livet Före Döden)


en rolig scen ur Beck


Firade gabbi

i fredags kväll firade vi gabbi det blev första att vi åt på la copita mycket gott med taps och annat med vin till maten och där blev det också present öppnande efter det blev det att vi drog vidare till harrys och hade en riktigt trevlig kväll och ett bra slut på kvällen med.


GRATTIS GABBI

nu är du äntligen 20 år och kan köpa spriten själv och ett nytt steg in i den riktiga vuxna verkligheten:)

Äntligen Fredag!

sjuk forfarande tyvär, jag stannade hemma idag med men ikväll ska jag låsas vara frisk och ska bli riktigt skoj att festa och fria gabbi ikväll:) idag har jag in precis inte gjort så mkt alls mer än att städat lite åt kissemissen. och pm en studn måste jag in till stan och köpa lite gerjer till ikväll känns inte bra när man liksom har sjuksrivit säg ifrån skolan och så ska man iväg och shoppa saker men så kan det vara ibland fast ännu värre att gå ut ikväll men det skiter jag inte...


sjuk

inte kul att vara sjuk, är så fruktansvärt rastlös och inte har man lust att plugga heller
men nu har det västa börjat med näsa säger jag bara det, uscha. förhoppnings vi är det lite bättre imorgon men tänker iaf inte missa kvällen på grund av en förskyldning så är det bara nu ska jag nog krypa ner isoffan och sätta på en film med lite varm chocklad och snart kommer min syster hem med lite gott till mig med.

Andra avsnittet av idol


the last song


en rikgti bra film enligt mig, den borde ni se

jobbigt att vara sjuk

skulle inte ha gått till skolan idag men gick på en lektion iaf, det började med att jag troddde att jag skulle spy på bussen till skolan sedan kunde jag knappt prata heller jätte hes och sedan var det anmällt jobbigt att vara iskolan förhoppningsvis går det bättre imogon börjar inte så tidgt då och har förhoppningsvis något bra att se fram emot då mår man alltid mkt bättre även om man är sjuk, och fredag får jag verkligen inte vara sjuk  för då blir det massa mums och party with my girls och deras pojkar och det är så klart gabbi som fyller 20 år.

That´s My Girl

SÄNGEN

För mig är det snart dags att sova, det sjukt att jag ens ligger och pluggar kl 1 på natten men ingen smart ide direkt med tanke på att jag är så sjukt trött och läsa engelska på de så är de ingen vidare bra  komination. men får kämpa med min engelska läxa imorgon istället kanske går lite bättre då:)
men började egentligen plugga vid nio, tio tiden men då ringen den bästa och det är såklart Gabbi och det samtalet varade ett bra tag så kan det gå när man har mkt och snacka om men på fredag ses vi, var ju två månader senast vi sågs, längtar verkligen.

hoppas alla ni som sover sover gott och din som ska sova sov gott
nattinatti


Mina favoriter från första avsnittet i Idol 2010


FULKULTUR


Jag vill se gabbi dansa på fredag

http://fuldans.se/?v=ajqrtpfijd

små korta stunder

uscha vad jag hata att bli sjuk, idag har jag varit i skolan försöka att konsentera mig med huvudvärk och ont i halsen inte lätt ville bara hem och lägga mig i sängen men då  missa ju jag massor  och det är inte bra. Har massa att göra i skolan nu vill ju bara lägga mig i sängen och sova men måste göra mina läxor sedan kanske jag kan sova eller så sover jag först. Har blivit helt galen i hästpojken album från där jag ropar, den är sjukt bra.


Jag tror jag stannar kvar
För ingenting är som du
Jag tror jag stannar kvar
På Bergsjöns höga tak
För när vi nån gång ler
Små korta stunder
Handlar sången om oss
När vi nån gång ler
Små korta stunder
Är du mig och jag dig
Och ingenting är som vi är


Bästa dagen på länge

efter skolan i fredags blev det att träffa jonna en snabbis och sedan kom även min syster in och jag och min syster åkte till göteborg för att shoppa blev en hel del köpt en väska två klänningar och en hel del örhängen efter vi har shoppat ett tag åkte vi till lisberg för att se kristian anttila och och hästpojkrn och det var rikgtig bra ös och gung och hopp efter soelningen blev det en lite prat stund med petter och kristian efter det blev det att ta bussen hem igen.

Kristian Anttila



Hästpojken


fortsättning på torsdagen

när jag träffade  jonna gick vil lite på stan jonna hade tänkt att tattuera sig men dom hade tyvär stängt så vi gick till netonet där jag köpte ett skydd till min mobil sedan gick vi en sannbis på stan blev en del shoppning på gina efter det gick vi och åt på golden elefant sedan fick jag skynda mig till skolan för att ha en lektion, rättkunskap sedan blev det att åka hem ich göra iordning mig sedan blev det att åka till stan och en snabbis upp till jonna sedan åkte vi in till stan till bränneriet där vi träffade markus och 3 av hans vänner sedan kom även linn lallo en snabbis sedan vid 12 tiden åkte jag och jonna hem till jpnna för att sov på fredag morgon blev det att åk till skolan igen.


Idag började jag dagen med att gå upp kl 7...

20100901255 (MMS)

Idag började jag dagen med att gå upp kl 7 för att ta ut hästen som jag hade lovat mamma att göra och efter det blev det en dusch och göra ordning mig och nu är jag påväg i till stan för att träffa jonna. Här är en bild på gullig sune när han sover på rygg


RSS 2.0