PARTYY!!

Ikväll blir det det fest, harrys eller x och y :P
hoppas ni har en bra helg:P
Pusss


Gillar Hårklämman

Hittade denna hårklämman när jag städade bland gammla saker.


Istappar

Dessa istappar satt på vårat hus.


HULTSFRED 10

Nu har dom släppt fler klara artiser till Hultsfred i sommar
Klart är Hästpojken, daniel gilbert dom bästa av dom som släpptes nu.

Viva Göteborgspop:
HÄSTPOJKEN [S]
DANIEL GILBERT [S]
JOEL ALME [S]

Dansanta debutanter:
MAKE THE GIRL DANCE [FR]
FENECH-SOLER [UK]

Svensk soul:
FIBES, OH FIBES! [S]
VERONICA MAGGIO [S]

Hej, jag tycker att indiescenen i Portland är grym:
YACHT [US]

Rock-och-punk:
SISTA SEKUNDEN [S]
ROYAL REPUBLIC [S]


260110

Börjar med att skiva lite om min helg, har tvättat och städat mitt rum och i lördag satt vi på fortet och drack lite var trevligt sedan har jag mest slappa ovh inte hänt så mkt .
igår var det skolan och idag med.
men idag var det en seg dag jätte trött men jag överlevde dagen blir la  sängen om en timme ska bli skönt godnatt pusss


Gårdagen på Café Ana

Igår så var Sophia och jag på Café Ana och detta stället vet nog inte många om, ligger på ett dött ställe i kultur hamnen i närhet av champans torg. men igår så hade Petter Seander en akustiskt spelning där, grym bra tycker jag att det var för att höra hans musik för första gången. Jag längtar till mars då hans för egna album kommer ut självklart ska man köpa den. Får hoppas på en spelning med hela bandet lite mer ös då. Fick reda på ett ställe i gbg som han skulle till på turné och det stället gillar jag men det ska jag inte avslöja.




210110

idag så ska jag snart till skolan efter skolan ska jag till gbg och träffa sophia och vi ska lyssna på petter seander där han ska spela akustiskt  ska blir riktigt skoja men nu måste jag vi väg till skolan bye

vad händer!

det händer inte så mkt nu på dagarna när man går iskolan, hinner inte med så mkt annat än att gå iskolan och plugga men det är ju så det blir. så idag har jag mest varit iskolan och hatt historia och biologi och imorgon har jag sov morgon ska bli så skönt så det kommer nog in ett inlägg innan skolan imorgon om lite saker som händer imorgon:)


bilden har jocke gjort i photoshop, så gullit

180110

Idag har jag varit iskolan, morgonen började med engelska lite segt man hade en sjukt kul engelska lektion sedan efter engelskan skulle jag ha biologi på björkäng och jag hade engelska på erikslund och har 30 min på mig att ta mig till björkäng men en kille var snäll och körde mig dit. på biologin gjorde vi klart våran labrationsrapport om tulpaner sedan slutade jag dagen med att ha program hantering den var lite lång tråkig eftersom han gick igen det man lärde sig på datorkunskapen. sedan när jag sluta ringde Jonna och frågade om jag ville hänga med på bilbesiktning och det gjorde jag efter det åkte vi till patriks kontor och fikade och rästen av kvällen har jag bara tagit det lugnt.

och nu ska jag snart sova, Godnatt

Bubbleroom.se


Gillar carpe diem smyckena


gillar klänningen fast jag har en liknade och skinn byxorna vill jag ha.


gillar klockerna skulle inte vara fel att ha någon av dem.

170110

kolla lite på H&M idag, hittade en del saker som jag vill ha

den radiga toppen är snygg och älskar dom jeansen och klänningen och den tröjan är jätte snygga.

idag har det varit en super skönt dag slappat hela dagen kan inte bli bättre men orkar inte göra så mkt ändå mitt kropp är fortfarnde lite hängig får hoppas att jag orkar med skolan på måndag iaf.


Min Bästaste Vän<3

Nu försvinner min Gabbi till Uppsala och pluggar kommer verkligen sakna henne när hon är där uppe men jag är även glad för henne skull att hon har kommit in på det hon verkligen vill plugga men tråkigt att hon inte kommer vara i borås så ofta kommer ju vara tomt utan henne. men jag hoppas att hon kommer hit ofta och att jag kan åka upp snart.


ge mig energi

andra dagen iskolan med lektioner, nu har jag träffat dom lärarna jag ska ha och det värkar vara bra faktiskt men det jag kommer ha jobbigast med kommer vara engelska men jag ska verkligen försöka göra mitt bästa så att jag klara de. men gud vad jag blir trött efter jag kommer hem. Är det så ansträngade att gå iskolan eller börjar jag bli sjuk vem vet har ingen energi alls idag. När jag kom hem vart jag helt slut somnade i sängen och sov tre timmar och är fortfarande super trött, det är något som inte är rätt men får la se hur jag mår imorgon.

förlåt min blogg är anmällt tråkig att läsa....

Shout Out Louds – Please Please Please

här har ni en as bra låt längtar enormt till hultsfred nu att se dom kommer bli super bra.


en bra start

igår var det första dagen på skolan fast mer inormations dag och idag började jag hatt mina första två lektion och känns riktigt bra att börja skolan igen, till och med roligt men imorgon väntar två ny letioner till ska bli spännande att se hur dom är hoppas på lika bra som idag. nu ska jag snart plugga lite innan jag ska sova så nu säger jag godnatt för idag

MODEL LAB



har några blder till men spara på dom dom kommer nog upp snart ändå

BILDER


Helgen

I fredags åkte jag hem till jonna vi hade mys kväll hemma hos henne åt mat kollade på tv och film.
På lördagen åkte vi till Göteborg jonna, gabbi, malin, louise och jag vi hade tid på model lab as skoja att bli fotad riktigt bra kort blev det också sedan åkte vi hem till min bror och gjorde i ordning oss för att gå på förest två vångar upp hos markus, det var riktigt trevligt sedsn gick vi ut vi hamnade till sist på bryggeriet och det var ett helt okej ställe efter några timmar i dimman åkte min brudar hem till borås och jag sov hos min bror sedan på söndagen var jag med min bror en lite stund sedan åkte jag hem till uffe och kollade på film och mys var ju ett tagsedan vi hade sett så det var super trevligt sedan på kvällen åkte jag hem och  var helt slut efter denna helgen.

ÄNTLIGEN

idag fick jag min ring som jag fick i student present och nu har jag förminskat den .
denna ringen har varit mormor ring och jag gillar den jätte mkt.


mår illa och är trött

har inte hatt en såvidare bra natt somnade inte innan typ halv två vaknade kl typ halv fem kunde inte somna om sedan när jag nästan hade somnat drömde jag en så hemsk dröm så jag vaknade igen  och hade jätte ont i magen fattade inte varför sedan var kanske  kl 6 eller 7 innan jag somnade och nu när jag vaknade, jag mår illa så fort jag anstrände mig lite det blir ju kul när släktingar kommer hit kl 1 och jag måste duscha får se om jag kommr svimma eller inte eller så blir det kanske bättre av en dusch.

nu har jag duschat och mår mycket bättre men vi får la se hu denna dagen kommer vara:P

MER BILDER


BILDER


Ikea!

Idag har jag varit på Ikea med mamma och min syster för att hitta på ngot skoj och jag köpte en kläddstång och galjar och lite doftljus sedan har jag även tränat och ätit pizza.


Harrys med Patrik

igår festade vi det var vi tjejer och partik på harrys och det var en sjukt rolig kväll på krogen det var länge sedan jag hade så roligt på krogen och harrys är ett bra ställe och sjukt goda drinkar gör dom. träffade även lite folk man inte har träffat på ett tag.


NYÅR

nyår var jätte kul och trrvligt hände ganska mycket saker den kvällen men vi hade en trevlig kväll en man inte kommer glömma än på ett tag.





1 januari degade typ alla hemm hos jonna ett tag sedan när jag, gabbi, patrik, rickar och zacke skulle åka hem han vi inte långt innan vi åkte ner i diket haha men vi kom upp där ifrån med lite hjälp. sedan skulle vi gå på bio jag, jonna, carro, malin, patrik, gabbi, rickard och zacke det var trevligt att gå på bio så många på samma gång men filme sög där emot enligt mig inte min typ av smak på film vi så sherlock holmes. 

RSS 2.0