MUSIC

Hittade något intresant på spotify idag Peter Dahlin och Sleeping Beauty (Har jag missat något?)
OUT IN THE SNOW EP
Peter Dahlin – False Directions
Peter Dahlin – Can I Go Back To Find Out What Went Wrong


lite låtar och artister som kommer till HULTSFRED
Scissor Sisters – I Don't Feel Like Dancin' - Radio Edit
Empire Of The Sun – We Are The People
Kent – Töntarna
The Ark – It Takes A Fool To Remain Sane
The Hives – Tick Tick Boom
Teddybears feat. Desmond Forster – Get Mama A House
Bob Hund – Tralala Lilla Molntuss, Kom Hit Ska Du Få En Puss
Hästpojken – Gitarrer & bas, trummor & hat
Shout Out Louds – Fall Hard
Markus Krunegård – Hollywood Hills
Joel Alme – A Young Summer's Youth
Daniel Gilbert – Borderline


gråta

gillar verkligen att gråta till filmer, någon som håller med?
kommer massa känslor ut och det känns så underbart, önska att jag kunde dela med mig av min känslor men tyvärr kan jag inte göra det vill ju inte förstöra något.

imorgon är det valborg och jag har inte en anning om vad jag ska göra, förutom att jag ska till skolan imorgon och träffa jonna men kvällen vad händer då?

men på lördag blir det iaf fest,  kanske är vad jag behöver nu men vi får la se hur den kvällen slutar hoppas det blir en bra kväll för jag ser framemot det iaf.

If you go, I´ll go with you
en riktigt bra låt gillar den, tycker ni ska lyssna på den
Petter Seander – If You Go - I'll Go With You

Plugg...

Idag gick till skolan var där till klockan 10 sedan åkte jag hem och vilade lite och sedan började jag plugga lite historia, har historia prov imorgon får hoppas att det går bra.  Så får spendera min kväll framför historiaboken, kanske inte det roligaste men det kunde varit värre hehe, vill ha helg nu men veckan har ju precis börjat får står ut tre dagar till innan det blir helg...

vill att min lilla kattunge ska öppna ögonen den är nog på äg snart att göra det, längtar tills de, den är så söt då och tills den börjar springa lite  men det dröger la några veckor innan det händer.  ska lägga in bilder på den när den har öpnnat ögonen.

Början på denna veckan

denna veckan kanske inte började bäst för jag försov mig och missade min första lektion men sådant händer ibland men det var nog på grund av att jag inte sov så bra på natten somnade till ordäntligt runt 6 7 tiden så jag gick inte upp innan kvar i 9 men det var skönt tror jag behövde de, men nu fick jag reda på ett prov som jag gjode för ett tag sedan i programhantering och det gick bra riktigt nöjd trodde inte jag skulle få så bra. slutar om en kvart ska bli skönt men när jag kommer hem blir det att plugga historia som jag har prov i på onsdag  vill typ bara ha det provet gjort så man kan ta de lugnt resten av veckan.

kattunge

min lilla sötnos, är typ kär i den lilla söta kattungen på bilden är den bara några dagar



shopping

Köpte en svart  klänning på hm idag och sedan när jag kom hem gick jag in på hm.se och bestälde några klänningar och lite annat.


Bilder från stockholm


Uppsala

Firar






kan kolla min facebook om ni vill se mer bilder.

BILDER

kommer nog bilder snart från dessa dagar men det får bli när jag kommer hem för er som undrar så kommer det komma snart iaf:)

sista kvällen!

Idag har vi varit och shoppa igen det var kul, köpte lite smink till och ett fint sommar linne och en gullig typ bussfodral eller plånbok som dom kallar det. vi var där i 4 timmar och shoppade var rätt trött efter det så då la vi oss sedan och kollade på en film DUMPAD hette den den var faktiskt bra och nu har vi precis ätit mat och vi ska snart kolla på en film till och efter det blir det la att ta det lugnt och sova, egentligen skulle jag och gabbi åkt till uppsala idag men så blev det inte så imorgon måste jag åka upp till uppsala bara för att hämta min historia bok känns ju jätte nödvändigt men jag och gabbi hittade billiga biljetter så det blev inte så dyrt så imorgon ska jag och gabbi upp kl kvart i 5 för att ta tåget till uppsala för att gabbi har skola kl8 och jag får la slappa i hennes rum till hon slutar och sedan ska jag tillbaka till stockholm och mitt tåg går därifrån klockan 1  så nu är det inte lång tid innan jag kommer hem, kan säga att det känns skönt för jag vet att folk där hemma vill att jag ska komma hem och att dom saknar mig och det är ju positivt men kommer sakna gabbi och även stockholm och alla goa människor patrik och gänget har alltid skoj när jag är här men kommer åka hit snart igen blir förhoppningsvis till midsommar och det ä ju typ två månader dit. längtar redan.

ballbreaker

idag började som sakt dagen ganksa slappt  ända tills 3 tiden då vi drog ikväg och hämtade lite saker och sedan vidare för lite shopping blev lite smink saker och  5 filmer 4 av dom var beckfilmer, gillar verkligen beck.
sedan avslutade vi lite med italiensglass super gott sedan åkte vi hem  till patrik och det blev god mat sedan gjorde vi iorning oss för att gå på bio kollade på clash of the titans med 3D helt okej film inte riktigt min typ av film jag gillar men dom andra ville se den hängde på ändå sedan chansade vi på att åka och kolla om vi kommer in på ballbreaker där det är 20 års gräns för att spela lite bowling det funkade dom var snälla men det var ju inte så mkt folk där  så vi avslutade dagen med bowling och nu ska jag sova imorgon blir det mer shopping.


STOCKHOLM!

igår åkte jag och gabbi ifrån uppsala till stockholm, åkte kem till patrik och lämnde väskorna och sedan i till stan och åt lucnh och shoppade lite sedan åkte vi och köpte lite dricka och sedan åkte vi hem till patrik igen och åt mat och gjorde iorning oss sedan gick vi till rikard och förfestade sedan drog vi ut på krogen hade as skoja dansade massa med becka och gabbi sedan innan vi åkte hem blev det subway as gott och nu ligger jag i min säng ska strax gå upp för att äta mat och duscha, får se vad som händer sedan blir iaf bio ikväll..

Uppsala

Just nu sitter jag i gabbis rum och gabbi blåser upp en luftmadrass åt mig hehe.
Idag började jag min resa 08.52 från herrljunga till stockholm det var gött, satt och kollade på gossip girl, 90210 och en shopaholics bekännelser. sedan när jag var framme i stockholm åkte jag vidare till uppsala där jag träffade gabbi, vi gick först hem till henne med packningen sedan åkte vi in till stan jag åt lite mat och sedan gick vi runt i stan shoppa lite, vi köpte champagne och jordgubbar som vi hadet tänkt äta nu, efter shoppingen hade gabbi kör övning satt och lyssnade på det sjukt bra var dom, alla sjöng as bra sedan åkte vi hem till gabbi och lagade mat och nu sitter vi här och vi är ganska trötta båda två men det blir jordgubbar och champagne.

Stockholm

Imorgon bitti åker jag till stockholm mitt tåg går kl 9 imorgon och är framme kl 13 i stockholm och sedan vidare till uppsala direkt, är laddad nu för att åka nu måste jag sova ska upp kl 6 imorgon :)
Godnatt

I like it


Pustervik 9 april

Petter Seander spelade på pustervik i fredag, Robin och jag var där och lyssnade.




firade carro 3 april


Stockholm och Uppsala

På torsdag åker jag till stockholm och uppsala och stannar där till på måndag sk bli j'tte skoj och se hur gabbi har det i uppsala och sedan kommer vi ha skit skoj med shopping och fest i stockholm.
förhoppningsvis skaa jag försöka skriva i min blogg varje dag men kan ju inte lova något men ska skriva lite ikväll och förhoppninghsvis sätta in bilder från i helgen på puster vik och förra helgen när vi firade carro men kan inte lova något kanske får besök ikväll och dom kommer jag ju bli upptagen och nu pluggar jag biologi kanske kan blogga nästa paus hehe

min 20 år fest

på lördagen hade jag 20år fest hemma hos mig vi åt först tacos och sedan spelade vi lite spel och snckade och drack det var en skoj kväll och somnade gjorde man inte innan 4 på natten hehe^^


RSS 2.0