All I Need Is You


låten är riktigt bra och videon går rätt in i hjärtat.
Jag hoppas alla andra tycker som jag att man verkligen får fram budskapet med denna låten.

LOVE



Min snygging när vi var och åt indisk mat i Uppsala<3

Borta Bra, Men Hemma Bäst

Igår så reste jag tillbaka till Borås och det kände verkligen bra. det är synd att jag ska åka till stockholm imorgon för det är verkligen skönt att vara hemma och skönt att ha min underbara katt i närhet. Älskar henne så otroligt mycket men det bästa är ju att jag kommer åka hem igen den 3 februari så kommer bara vara borta två veckor blir mycket upp och ner nu men det får bli så tills man hittar ett eget stället att bo på och en ordäntligt jobb. Men det duger som det är nu för jag har ett jobb får ihop lite pengar och bor i ett rum tillsammans med min älskling marcus.

Idag har jag gjort mycket började med att jag gick upp i tid typ runt halv tio, duschade och sedan tvättade jag lite kläder och blockade ihop lite kläder. efter det åt vi mat och åkte sedan in till stan mamma skulle jobba och jag och pappa tog en sväng på stan. Hämtade min dataskärm som jag köpte för en månad sedan, funkar hur bra som helst gillar min stationära dator nu. sedan köpte jag matlådor ska börja göra mat till jobbet och sedan en tvättpåse(VIKTIGT), blev också lite nödvändiga saker sminkbortagnings medel och pads.sedan blev det att åka hem.

nu ikväll har jag köpt en tåg biljett till stockholm imorgon och tagit det lugnt och lagat mat. snart ska jag sova men blir nog en film innan jag somnar. imorgon blir det att åka till stockholm och börja en ny arbetvecka med positiv instälning att det ska gå bra. hoppas alla har hatt en lika trevlig lördag som jag.


två dagar kvar

har varit på jobbet i tre dagar nu, hade utbildning i måndag och sedan har jag suttit i två dagar nu och ring massa människor har gått väldigt bra för att vara första veckan. det är roliga och trevlig arbetskamrater är kul att gå till jobbet.

i helgen hade jag tänkt åka hem har ju knappt några kläder och andra saker. ska bli trevligt saknar min familj och in älskade katt roxy. just nu sitter jag och söker lite jobb behöver ju ett fast jobb med riktigt lön. det är iaf trevligt att vara med marcus helatiden, gillar honom jätte mycket och han söttar mig i allt.

Stockholm

är fortfarande kvar i stockholm får la se när jag åker hem om jag åker hem igen men får iaf bli ett besök hem för att hämta grejer, har ju ingenting med mig. Antleningen till att jag åkte till stockholm var för att jag fick en jobb intervju men blev inget med det. Men fick en till och den gick bättre får se hur det går. Ska iaf på utbildning på måndag sedan ser vi vad det leder till.

Nu ligger jag och marcus som döda sillar och är sjuka båda två fast jag är inte så alvarligt sjuk men marcus har bihålsinflammation och det är inte kul.

Veckan har varit upp och ner, hänt mycket med det bästa är att jag får vara med marcus vi båda har varit på jobb intervjuer och sökt jobb kollat på lägenhet och ätit mat ute massa och nu har vi massa godis att ät får nog börja tränar hårt efter nästa vecka men svårt att hitta ett gym när man inte vet vart man ska bo än.

Imorgon åker jag till....

Stockholm! finns fortarande en överaskning kvar och det är varför jag åker till stockholm imorgon men den tänker jag inte berätta men det bästa är att jag får träffa min älskling Marcus igen. Så i januari blir det två resor till stockholm och det är ju positivt då får jag ju träffa Marcus mer. Idag har jag packat och bara tagit det lugnt kollat lite på jobb också. hra faktiskt kollat på tre beck filmer dom tre första Lockpojken, Mannen med ikonerna och Vita nätter. Nu har jag precis gjort en ansikts mask och duschat och ska laga kvällsmat nu och sedan blir det nog att kolla på fångarna på forten och sängen.


spännande

Idag har min dag varit väldigt bra, började dagen med att söka några jobb. Var rätt roligt när man kommer igång. Sedan hjälpte jag pappa med lite jobb alltid bra att få lite pengar speciellt i mitt tillstånd som knappt har några pengar. Senare på kvällen hände något väldigt roligt men den saken tänkte jag hålla inne med tills imorgon eller iaf en av dom. Om ni läser min blogg i veckan kommer jag berätta senare. Sen åkte jag och mamma och tränade kändes att det behövde nu efter julen. nu är jag väldigt trött så ska sova men mitt liv är verkligen rätt spännade kan hända vad som helst nu i mitt liv och jag ser framemot det.

Det går framåt

Mina mål jag har i mitt liv just nu är att
  • Göra klart mitt körtkort
  • skaffa mig ett jobb
  • Flytta hemifrån (stockholm)
  • Hitta ett egenlägenhet eller en tillsammas med gabbi
och det går framåt, är klar nu med Cv och Meritlista och Personligt brev, så nu är det bara att söka jobb förfullt. Har även börjat läsa körkorts boken det är nu det verkligen märks att jag vill detta mer än något, vill inte sitta här hemma och dö, vill här ifrån. Just nu vill jag mest av allt till stockholm till min älskling men två veckor kvar den 20 åker jag till stockholm, redan bokat.

Nyår Bilder



2011

Igår hade jag en underbar nyår tillsammans med dom bästa, blev en toppen kväll. Vi åt mat förätt med smörgås och räkröra och varmrätt blev det potatisgratäng och smördegsbakafläskfile och efterrätt blev det marängsviss efter det var man väldigt mätt men gott var det. Sedan körde vi kort spel och jag har aldrig sedan var det tolvslaget med massa raketer som patrik och robert sköt upp sedan blev det massa prat till det blev att dra hem. Kommer nog lite kort senare.
Idag har jag bara tagit det lugnt och ikväll blir det Bio med Marcus, vi ska se änglagård 3, ska bli mysigt<3

RSS 2.0