Vinnaren av eurovision 2010


Äntligen bokat tåg biljetter

Idag började jag dagen med att gratulera min mamma på morsdag, sedan städade jag mitt rum som mamma har bett mig göra i två veckor nu var det dags, det var så äkligt så jag var tvungen, så du är det rent och snygg och nya sänglakan blev det med.
Idag har jag parata med Malin ungefär 10 gånger i telefonen hehe lite kul men så kan det bli ibland, men nu har vi boka tåg biljetter till stockholm och hem så det blir jag, malin och pontus som åker upp sedan kommer ju även robert och carro upp kommer bli en super kul midsommar, längtar redan men der är drykt 1 månad kvar.

En underbar lördag

Min lördag började med att gabbi ringde och väkte mig kl 08.45 och frågade om jag var vaken hehe fast det var jag ju inte men mitt alarm skulle ju ringa kl 09.00 så det var lugnt sedan gjorde jag i orning mig och kl 09.45 kom gabbi, hennes syster och mamma och hämta mig sedan åkte vi till fristad och kollade lite kläder  sedan åkte vi in till knalleland och tog en vända där det blev en morsdag present, godis och cider.
Gabbi köpte lite paket till patrik och cider.. sedan åkte vi hem och jag åkte hem och åt lite mat och vilade några timmar sedan klockan 7 cycklade jag bort till gabbi och där blev det lite snacka och mat lagning tillsammans med hennes familj och det blev klyftpotatis och lax super gott var det sedan blev det euorvison på tv med lite cider och vin att dricka till sedan blev det att cykla hem lite efter 12 ingen kul cykeltur i mörkret speciellt inte när man är mörkrädd men hade gabbi som sällskap i luren.


Jag klarade det

Nu är jag äntligen klar med allt och fick godkänt på  båda provet och nu har jag inga mer lektioner så nu är jag ledig har sommarlov nu, så gött och så får vi se vad som händer till hösten. känns som en stor lättnad har åkt ur mig just nu kan inte beskriva känsla bättre..

imorgon blir det en trip till horred och göra det fint på mormor och morfar grav jag saknar dom, speciellt morfar den snällaste människan som  fanns inget ont i honom minns tyvärr inte så mkt av min mormor men hon var väldigt snäll med och älskade hennes mat det minns jag iaf.

men ska sova snart Godnatt

Biologi A

Kan säga att biologi a är ingen kurs jag rekomnderar om du inte gillar att plugga mycket och har svårt för att lära det konstiag ord, biologin var inte som jag hade tänkt men det är okej ändå men det vi håller på med nu är kul att lära sig olika arter som att lära sig vad alla träd och blommor heter och olika smådjur sånt man tror man kan men knappt kan alls. Tur att man är född på landet som man kan en del ganska bra iaf. idag på leltion var vi ute och övade på träd och blommor och annat imorgon har vi prov på det...





trött, stressad, orolig och lite irriterad

snacka om blandade känslor jag har, finns mer än så men orkar inte räkna upp allt.
men fattar inte hur jag kan va såhär trött det är inte kul när jag vet att jag har massa att plugga, blir ju stressad av att jag inte hinner göra allt jag har tänkt och det gör att jag blir orolig och lite smått irriterad på mig själv och annat men sedan finns det positiva känslor men dom vill jag ha lite hemligt jag vill inte utryka dom här det gör jag bara för mina nära och kära och inte för hela världen (vet att folk hatar hemlighet på bloggar) men jag är en sådan person... men måste tänka posistivt nu...

nu blir det sängen iaf och plugg imorgn innan jag börjar min biologi prov och historia prov..
hänger på om jag får ett godkänt betyg ju, nervös...

glömde blogga om min biologi lektion ska göra det nu innan jag sover..


en så sjukt bra låt!


vill ha helg

idag har jag varit iskolan två timmar hade historia lektion sedan åkte jag hem, när jag kom hem så sov jag någon timme sedan har jag pluggat biologi och sedan på kvällen blev det träning sedan har jag pratat med gabbi en stund med och det var trevlig och hon kommer hem snart med:)

vill typ ha helg nu så jag blir av med allt iskolan slutar ju på tisdag den 1 juni ska bli så skönt..

Tipar om ett bra album
Keane – Hopes And Fears

She says she has no time, For you now


Dark Blue


nytt!

köpte nya skor med mamma förra veckan. igår beställde jag och mamma lite kläder från H&M  år dom i vecka 25, H&M är så dryga ibland när man beställer saker som inte finns på lager, så tar det flera veckor innan det kommer....


förlåt



Jag vill rekomderar att lyssna igenom Magnus Weideskog album
Magnus Weideskog – Unga Hjärtan

TÖVE

Till slut igår så kom dom och hämtade mig, lite efter fem kände som en lång väntan, men jag över levede fick ju lite annat gjort som tex städa mitt rum lite hastig ser ju bättre ut än innan iaf.
När vi kom fram till töve som fick vi både hälsa på släktningar och familj sedan blev det väldigt god mat och efterätt mums...
Efterdet blev det mycket prat och skratt senare på kvällen åkte vi iväg och badade, viserligen blev det bara tre som badade Lovisa, hennes lillasyster clara och hennes kompis sara, oj får inte glömma  att milo fick säg ett dopp med och jag doppade bara fötterna och tyckte det var svinkallt, fattar inte hur dom kunde bada men fotade lite  när dom badede och resten satt på stenarna. efter badet åkte vi tillbaka och då blev det mys och prat igen och sedan efter några timmar blev det att sova, vårat rum var mysigast tjejrummet det var jag och elin i en säng jonna och lallo i en annan säng i bibbi i en säng i mitten av rummet, bibbi fick räknas som tjej över natten, han har ju ändå ett tjej namn. sedan på morgen vaknade man av massa prat och av att dom spände fast bibbi i sängen och då var klockan bara halv tio lite tidigt, efter det blev det frukost och sedan åkte vi hem.

väntar....

igår hade jag en jätte mysig kväll med elinor vi laga det mat och kollade på talang och en film det blev tro, hopp och kärlek..

idag ska jag till töve och fira lovisa som fyller 20 år idag, just nu sitter jag och väntar på att Linn och co ska höra av sig när dom åker från målsryd så att  plocka upp mig på vägen och vet inte alls när det blir så  kan  inte hitta på så mkt direkt får la underhålla mig med en film tänkte jag..

sorry för att jag inte har skrivit så mkt denna veckan men det har varit mycket iskolan  har en vecka var iskolan måste kämpa på det sista pch göra klart allt innan betyget sätts.. slutar nämligen 1 juni.


jag bjuder på denna mupp bilden



fest i fredags

Jag och malin var på för fest med några ib nördar om jag får kalla dom det haha, iaf det var jätt rolig för fest med singstar och gitarr hero sedan hängde några med till harrys det var en riktigt rolig kväll med mycket dans och skratt...


Malin och jag vi hamnar alltid med på foton hehe^^

Höns

idag har jag fotat lite höns.
har även ridit idag och satt på Siri för första gången....




-




bilder

har varit sjuk heladagen men tog ändå tag i mig och palla mig ur sängen för att gå ut lite i solen tog med mig kameran med och hälsade på hästarna och lekte lite med katten sune.











Pustervik

Kristian Anttila spelade på pustevik i torsdags, en riktigt bra spelning tyckte jag det var och mycket folk.



Biologi

i torsdag var vi ute i naturen med biologin passade på att fota lite så med så kommer lite bilder här.



:(

Jag är ledsen, har aldrig sett något så ekligt i hela mitt liv, dom var ju så små och oskyldig, tycker synd om dom. 
just nu hatar jag alla dumma fula hankatter som kommer hit och förstör.

1 maj

det blev fest med Malin och Jonna, utgång på harrys!


valborg

på kvällen kollade jag på en brasa och fyrvärkerier och en kör som sjöng in våren riktigt mysigt


RSS 2.0