Beck

Jag tycker att det är kul att Beck har börjat gå på söndagar och då kan man ligga framför tv och mysa varje söndag. Det är ju synd att man inte har någon att mysa med men får la hoppas att den dagen kommer någon gång.

iaf  meningen var la mest att jag skulle tipsa om att Beck går på tv4, 21.00 några söndagar framåt.

en toppen kväll!

Igår var jag hemma hos Michael och blev fotad och sedan blev det också svensk film, det blev Beck - brandbilen som försvann där gösta ekamn är Martin Beck och sedan blev det lite skärgårdsdoktorn med.


Like it




Mycket fin video, gillar den starkt och låten är så bra med värd att lyssna och se på.
För övrigt älskar jag Kristians skinnjacka och kristians hatt är super läcker, Tummen upp:) 

Om min helg i Stockholm

Fredag: jag började med att åka från borås klockan 2 till herrljunga. I herrljunga började det med att mitt tåg var en timme försenat och tiden ökade bara ännu mer och sedan fick man höra att tåget kanske inte ens att kommer så jag fick hoppa på ett x2000 istället det var trångt och mkt folk men fick se det positivt jag kommer till stockholm och en timme tidgare. sedan åkte jag vidare till älvsjö och hem till patrik när vi åt middag och sedan göra iordning oss till att gå ut. Det blev förfest hos david med  singstar.efter det blev det göta källaren och det var en kanon kväll hade sjukt roligt.


gänget : david becka gabbi patrik och andreas 

Lördag: blev en sovmorgon till 11 som behövdes, det blev en dusch och  girllad korv till middag efter det åkte jag och gabbi till stan för en shopping tur. Det blev över en timme inne på hm och dyrt blev det och sedan blev det lite andra affärer med, men jag älskar verkligen hm i stockholm city, stor skilnad på hm hemma och i stockholm. efter detta blev det att åka hem en snabbis. sedan träffade vi becka och david vi gick ut och åt china mat och sedan bowling efter det åkte vi hem till david och spelade ett sjukt roligt spel. När klockan började närma sig 2 åkte vi vidare träffade stefan några minuter och sedan åkte vi hem för att sova.


söndag: blev en tidig morgon kl halv nio gick jag och gabbi upp för att åka till stan och gå på chokladfestivalen. det var trevligt att lära sig lite mer om cocklad men jag är ingen vidare choklad älskare inte för mörk choklad iaf  men gabbi älskar det, men det var trevligt att går runt och smaka på mkt olika choklad. efter det gick jag och gabbi en runda i djurgårn och fotade åkte båt över till slussen och gick lite i gamlastan med. sedan blev det middag hemma hos gabbi och lite mys i soffan innan vi åkte till uppsala. när jag och gabbi kom till hennes lägenhet tog vi en promenad till affären för att köpa godis och drick för att hålla oss vakna och orka med att se en film och det blev Fame. 


måndag: vid klocka 11 på morgonen, gick gabb till skolan och jag låg kvar en liten stund till. sedan tog jag mig en dusch och satt en stund vid dator innan gabbi kom tillbaka. När gabbi kom tillbaka lagade vi lite mat och sätte på en film efter det blev det lite plugg. På kvällen blev det en liten tur på stan innan dom stängde och subway och sedan hem till gabbi för en film till och sedan sängen.


Tisdag: gick uppp klockan 5 för mitt tåg gick kl 6 från uppsala och resan hem gick riktigt bra men trött. när jag kom till borås blev det skola och efter det hem och somnade i sängen.

ojoj

blev inte så mkt bloggade alls har hatt full upp innan nu, för nu sitter jag i gabbis lägenhet i uppsala och hon ör iskolan tänkte passa på att blogga lite men ni får vänta till tisdag innan jag berättar hela helgen och så kommer det säkert upp lite bilder. om en timme kommmer gabbi hem och då ska vi äta lumch ska bli gott är hungrig:)

STOCKHOLM!



Imorgon så åker jag till stockholm äntligen och kommer bli en underbar helg där kommer hem på tisdag igen.
 är ni nyfickan på vad som händer i helgen kan ni ju titta in i min blogg i helgen och se om jag har bloggat något kanske hinner med lite annanrs kan ni ju kolla fb eller min twitter (innanbomberna)

inte långt kvar!

shit klockan är snart halv två och jag sover inte, kommer vara döds trött imorgon ska ju gå upp klockan 7 för att först släppa ut hästarna och sedan in till stan ska gå på en rättegång kl 9 efter det har jag en lektion klockan ett och sedan blir det att åka hem och plugga och packa för det är ju snart fredag och då åker jag ju till stockholm. ska bli så kul!

Men nu ska jag sova godnatt nattinatti!

shit!

klockan är redan 10 och har massa att läsa i min bok mins 30 sidor idag kanske är dags att sätta igång med det nu, jag hann ju inte det innan träningen för jag var tvungen att laga mat och hann ju inte med den bussen jag brukar hinna med på grund av att läraren drog över lektion.

idag har varit en ganska bra dag faktiskt och det var riktigt skönt att få träna känns som att det behövdes mår så mycket bättre av att träna känner att jag orkar med mer då.
så imorgon blir det en ganska skönt dag slutar ganska tidigt innan 3 iaf så hinner man göra någor mer än att plugga och snart är det fredag och jag hoppas jag får tid att blogga lite när jag är i stockholm men vi får la se.

tisdag

snart ska jag till skolan så måste snart gå till bussen och idag har jag två lektioner i skolan så jag slutar 4 och efter det så måste jag åka hem plugga lite och sedan blir det träning och efter träningen plugg igen och kanske lite tv också sedan blir det att sova.
uscha låter som en ur trisdag eller hur?

små saker gör en glad!

det kan vara svårt att fatta att ett telefon samtal kan gör mig så glad men förmodligen så vet jag att det betyder något och att personen är en person som betyder mycket  för mig och det hoppas jag den männiksan vet och att tänka tillbaka kan det komma små glädje tårar för att man vill tillbaka.

men nu vill jag bara att några dagar ska flyga iväg och så det blir fredag typ det ända jag tänker på just nu som ni kanske märker vill ju komma iväg slippa sitta i denna tråkiga stad där det typ aldrig händer något.

tycker denna låten är bra och tycker mkt om videon


Take this life


tänker på en speciell person när jag lyssnar på denna låten<3

4 dagr kvar

nu är det bara 4 dagar kvar innan jag åker till stockholm, längtar redan, har till och med börjat packa för att allt ska komma med och vara i ordning, har ju inte så mkt tid till det nu i veckan har en bok att läsa ut och skriva en sammanfattning och det tar extra långt tid för att boken är på engelska men det sk nog gå bra. nu när jag tänker på att jag ska upp till stockholm så börjar jag tänka tillbaka på alla gånger jag har varit där och hur kul vi har haft, har nog aldrig hatt en dålig helg dör någon gång därför det kommer bli så kul att åa upp och ha kul och åka ifrån tråkig borås och så självklart träffa gabbi och dom andra.


When I Look At You




Everybody needs inspiration
Everybody needs a song
A beautiful melody when the night's so long
'Cause there is no guarantee that this life is easy

Yeah, when my world is falling apart
When there's no light to break up the dark
That's when I, I, I look at you

When the waves are flooding the shore
And I can't find my way home anymore
That's when I, I, I look at you

When I look at you, I see forgiveness, I see the truth
You love me for who I am like the stars hold the moon
Right there where they belong
And I know I'm not alone

Yeah, when my world is falling apart
When there's no light to break up the dark
That's when I, I, I look at you

When the waves are flooding the shore
And I can't find my way home anymore
That's when I, I, I look at you

You appear just like a dream to me
Just like kaleidoscope colors that prove to me
All I need, every breath that I breathe
Don't ya know, you're beautiful

Yeah, yeah

When the waves are flooding the shore
And I can't find my way home anymore
That's when I, I, I look at you
I look at you

Yeah, yeah, oh, oh
You appear just like a dream to me

När Man Var Liten

hittade två serier Bert och dårfinkar och dönickar som gick när man var liten och nu visa dom på tv och som du även kan se i svtplay, riktigt skoj med gamla godingar

 

SVENSKA TJEJER

nu i veckan släppte Kristian Anttila ut sitt fjärde album Svenska tjejer.
här kan ni köpa cd http://www.bengans.se/Product.aspx?skivkod=873204&section=music

Myser med min Roxy<3

kan det bli en bättre fredagkväll än att ligga i sängen med världens mysigaste katt och kolla på en underbar film, a cinderella story. älskar verkligen roxy även när hon är världen korkaste och olydigaste katt som finns men hon har sin fina stunder med och jag gillar det, det är det som är så bra med katter, har du ingen att mysa med har du iaf katten och roxy ställer upp helatiden, hon gillar min säng precis lika mycket som jag gör.

RSS 2.0