blablabla

det är ganska kul att plugga samhäll när man välkommer in i det så är det typ med allt även engelska som jag inte alls tycker om egentligen. Att läsa en engelsk bok är riktigt skoj kanske ska börja läsa mer engelska böcker friviligt, kanske man tillslut blir bättre på engelska, förslag på någon bra engelsk bok?

iaf ska se till att jag har läst ut boken tills på fredag 150 sidor kvar jippi!

och just nu bloggar jag bara för att fördriva tiden känns det som bättre att lägga det på pluggandet kanske...?

Kallt!

Idag gick jag upp riktigt tidigt kl halv 7 det var ett tagsedan. När man skulle till bussen vi 7 var det 17 minus ute, fyfan vad kallt det var och så självklart är bussen en kvart försenad trodde jag skulle fyra ihjäl, speciellt om benen. Idag har min dag bestått av prov prov prov och redovidning ochde var en lånt dag och nu är man äntligen kommit hem måste man sätta igång igen med att plugga till provet imorgon. Har inte en ledig stund på hela kvällen för utom när jag måste se på ett visst progrem på tv men ikväll ska jag sova tidit så jag inte är trött imorgon fast konstig nog är jag inte trött idag, tur det.


Första advent!

Det är nu det börjar kännas att julen är på väg när man tar fram advensstakar och det blir lite julmys och om någon vecka kommer säkert julsaker också fram och nu får man bara hoppas på att snön ligger kvar tills julafton och då blir den en riktigt fin jul för snön käns som ett måste vid jul.


gjorde en egen


Mys i min soffa!

Igår så bröjade jag dagen med att gå upp och duscha sedan åkte jag och mamma och handlade mat efter det åkte jag till sjukhuset för att träffa en kvinna som skulle ge mig information till min rapport. Efter det gick jag till skolan kom lite försent till lektion men det gjorde inte så mkt. Sen hade jag lunch efter det en lektion till sedan åkte jag hem och tog det lugnt. Vid 8 tiden åkte jag till Adam och kollade lite Idol och en film som gick på tv, 13 snart 30 efter det kollade vi på Alice i underlandet, den var riktigt bra. sedan fick man skjuts hem för att sova. Imorses tog det lång tid innan jag klev ur sängen och när jag väl gjort det hjälpte jag mamma med att laga mat och städa lite. Sen började jag plugga lite, läste engelskaboken och efter det blev det blev det film och senare på kvällen fick jag ta in hästarna, inte kul när man får hacka ur is i deras hovar riktigt jobbigt efter det lagade jag mat klyft potatis och kyckling. Nu har jag lagt mig i min soffa med täcke och tänkte kolla på en film, lite myspys:)

101125

idag sov jag extra länge för att jag var så trött i onsdagskväll så jag la mig extratidigt typ vi 10 och sov till 10, sov nästan 12 timmar inte illa. sedan åkte jag till skolan hade religions prov gick snabbt men tyckte det gick sådär sedan efter det gick jag till rättkunskaps lektionen hann vara med där en stund. sedan vid 4, 5 tiden blev det en fika på stan med trevligt sällskap och efter det åkte jag hem för att skriva klart rättegångsinlämningen till rättkunskapen och nu ska jag snart sova
godnatt

kan inte sova!

inte så ofta jag bloggar klockan tre på natten, men kan man inte sova så finns det inte så mycket annat kul att göra.
Jag hatar verkligen när det blir såhär, vill sova men det går inte. någon som har några tips om hur man kan somna vid sådana tillfällen? Ser inte framemot morgondagen kommer ju vara dödstrött, det är tur attt man bara har en lektion. får ta och sätta på en film och hoppas på det bästa att man somna tillslut! puss godnatt


Vad tycker ni?


Funderar på att skaffa en foto blogg, vad tycker ni?




söndag igen

veckorna går verkligen snabbt och jag är verkligen dålig på att blogg, men får skriva en kort sammanfattning från i torsdags.

Torsdagen började jag med att åka in till stan vid halv tio och åkte hem till Jonna. Jonna hade planerat att tattuera sig idag på drop in och tatton blev jätte fin. Efter det åkte jag till skolan hade en lektion, Rättkunskap och sedan blev det att åka hem och händer inte så myckte mer på kvällen. 
Fredagen började jag med att försova mig men hann till skolan i tid ändå. Hade engelska och rättkunskap efterskolan åkte jag hem slappade ett tag. Mamma och pappa åkte bort på kvällen och natten och min syster åkte till någon kompis, så det var bara jag och min bror hemma. vid 7 tiden ställde jag mig och lagade tacospaj och vid 8 blev det idol och då kom Adam förbi och gjorde mig sällskap efter idol blev det att kolla att kolla på Flickan som lekte med elden och efter vi hade kollat klart på den ringde mamma och ville att vi skulle hämta min syter i stan. Så jag och adam fick åkta till hulta och hämta henne efter det blev det en film till Beck levande begraven och efter det blev klocka myckte och Adam åkte hem.
Lördagen var en riktigt seg dag, orkade knappt göra något men det blev att städa upp lite innan mamma och pappa kom hem sedan slappade jag resten av dagen och kollade på heartbreak hotel som gick på fyran på kvällen.
Idag har jag skrivit på min rapport lite och ikväll blir det pizza och kolla på ensam mamma säker och Beck.

veckans första tre dagar!

veckan har varit en ganska skönt vecka men har ändå mycket att göra iskolan och så.
I måndags var jag bara i skolan typ en och en halv timme, hade bara en lektion, sedan tog jag det mest lugnt. tisdagen började med att åka och träna på gymmet, duscha och sedan åka till skolan efter skolan blev det en  mysig och trevlig fika med Elinor, var jätte roligt att träffa henne. efter det åkte jag hem och tog det lugnt. idag har jag varit iskolan och sedan varit förbannad på en tant som värkar var hur trög som helst eller snarare döv och sedan har jag vila och pluggat lite

Helgen

I fredags var det en lång dag iskolan. Började dagen med att skriva en engelska uppsatts och slutade skoldagen med ett prov som jag tycker gick ganska bra efter att hört dom andra säga att det var så svårt. Tillslut slutade jag skolan och åkte hem och vilade ett tag sedan blev det idol på tv och då fick jag besök av Adam, alltid trevligt med sällskap och det slutade med en sen kväll.

Lördagen sov man tills man blev väckt kl 10 av mamma som började prata om massa saker. Så gick man upp och åkte med in till stan för att köpa farsdag present till pappa blev lite allt möjligt, sedan åkte vi hem och började laga middag. Sedan gjorde jag inte så mycket  tills kl 7 då jag var tvugen att ta in hästarna och sedan blev det en dusch och käka lite mat. efter det kom Adam igen blev några filmer, slutade med att  jag somnade runt 4 tiden. Gick upp kl 9 för att ta ut hästana och mocka sedan gick jag och la mig igen. Sov till kl ett och efter det blev det att laga mat tillsammans med pappa. Sedan kom min bror david hem och det blev en god middag och firade farsdag och resten av dagen har jag pluggat lite och tagit det lugnt det  har varit en lugn och skön helg. men nu ska jag snart sova.
Godnatt

Sova

jaaa nu var det dags att sova efter mycket pluggande, får hålla tummarna på att det går bra nu. Ville lägga in en bild på världen finaste katt som har sovit i min säng hela kvällen. Roxy, min lilla älskling<3

Härliga bilder

Carro la ute bilder på fb idag från en ute kväll i stockholm som är en av dom bästa ute kvällarna tycker jag och så bilder från helsingborg.


Snö!

jaa veckan började väldigt bra lugnt och skönt till snön kom och jag kom på att jag har en miljon saker att göra iskolan och det är min ursäkt till att jag inte har bloggat. har tre veckor på mig att skriva  tre inlämningar och läsa en engelska bok, lite stressad men tänkt positivt!

iaf kom ju massa snö i veckan också, visst är det kul med snö men inte när man ska gå till skolan och hem. Snart kommer jag slå mig kan jag lugnt säga. men en som inte gillar snö är Roxy, försökte få henne att leka model i snön idag men hon stog hellre på mina stövlar och smete sig mot mitt ben, men katter gillar ju värme.



nee nu måste jag forsätta plugga och hoppas på en skönt helg med lite plugg och mys!


Firade Jonna igår

Dagen började med att jag åkte hem till gabbi och där man blev bjudet på middag rostbiff och äkta potatismos, riktigt gott. Efter maten duschade vi och börja göra iorning oss och efter det kom carro och då blev det hemma gjord pizza mycket gott. Lite stund efter det åkte vi till jonna där vi förfestade och hade jätte trevligt. Sedan blev det utgång och det blev trägårn och det var riktigt skoj och gillade verkligen musiken.


Jonna och Malin


festens tema var lila

shot:)


River en vacker dröm

Flytt från 'William, it was really nothing'
Flytt från 'Boys don't cry'
Flytt med alla ursäkter
Flytt ur alla fällor

Alltid en orkan i hälarna
Aldrig kunnat stanna nånstans
Jag hör Bird och Monk i mitt huvud
"Du kommer inte stanna här länge"

Alltid
Om du älskar mig
Kommer jag lämna dig
Och om du lämnar mig
Kommer jag att älska dig

Jag kommer göra dig besviken
Jag kan inte stanna länge
Vill inte ha ett honky-tonk liv för alltid
Nej ingenting varar för evigt

River en vacker dröm
När alla vill se dig dala nu som Håkan Hellström
Jag trodde aldrig jag skulle stanna så länge

River en vacker dröm
Alla vill se dig dala nu Håkan Hellström
Jag trodde aldrig jag skulle stanna så länge

När de dunkade mitt huvud i stengolvet
Kändes det bara riktigt på nåt sätt
Jag hörde nån säga där inne
"Du kommer inte stanna här länge"
Några kvar att lita på
Och några kvar att tycka om

Jag tror jag hörde nån
Längst fram ropa mitt namn
Och publiken i bakersta raden
Verkligen hatade mig till hälften av sina hjärtan

Många morgnar bakom kyrkan
Men jag har inte mött Boubacan
Det gambianska fyllot
En vän är en vän hur taskigt livet än gått
Jag hoppas du fick pengarna jag skickade
För när jag var väck var du alltid där för mig

River en vacker dröm
När alla vill se dig dala nu som Håkan Hellström
Jag trodde aldrig jag skulle stanna så länge

River en vacker dröm
Alla vill se dig dala nu Håkan Hellström
Jag trodde aldrig jag skulle stanna så länge

ser framemot

Imorgon kommer det bli sjukt rolig dag, ser redan framemot den, vill ju nästan gå och lägga mig nu bara för att det ska bli lördag. Imorgon blir det lunch hemma hos gabbi och ta det lugnt tills vi ska vi börja göra iordning oss till kvällen och efter det kommer carro och malin en stund och sedan blir det att åka hem till jonna på fest, den kvällen kommer verkligen bli en ovanlig ute kväll, ska bli riktigt spännande faktiskt.


igår började jag kolla på paradise hotel. Första tanken var att det kommer inte bli lika bra som förra året men efter några avsnitt fastnade jag. efter några avsnitt kom även en skön person in i huset, Lina diggar henne sjukt mycket en ganska osmart person, blond och bjuder på sig själv till 100% och skäms inte ett dugg. Men kanske bjuder hon på sig själv lite för mycket det först jag tänkte när hon kom in i huset var att detta kommer spåra ur helt totalt och det kan man ju lungt säga att det gjorde när hon badade naken i poolen första kvällen.

Och nu ligger jag redan i sängen och tänkte se lite mer avsnitt av paradise hotel och sedan blir det att sova innan 12 helst och inte kl 3 som förra natten, blir ju ingen sovmorgon imorgon så behöver sömn.

hoppas ni får en lika bra helg som jag kommer ha!
godnatt

Shelley



och vi går ut och brinner upp i natten
och skyller allting på våra fyllehuven
undanflykter och självanklagan
jag ser domen i dina ögon








har inget att skriva om men,
är lite fundersamt vad som kommer hända idag men snart ska jag iaf till stan och köpa lite saker hade jag tänkt ....

Alingsås

Idag har jag och min syster hatt en trevlig dag med  Mamma. Mamma tyckte att vi skulle ta en road trip till Alingsås och det blev lite shopping, lunch och cafe mys. det positiva är ju att mamma betalar händer ju inte så ofta längre. jag haf fick ett par jeans och ett par leggings och sedan fick jag även köpt en present till jonna men den fick jag ju betala själv. och på lördag blir det party;)

efter alingsås blev det ett kort besök hos David och träffade lilla nova, och hon hade vuxig kan jag säg nu är hon snart en stor kisse misse, inte så liten längre fast hon är fortfarande busig och super söt.

Idag har även min favorit person kommit hem den bästa kompisen man kan ha som är gabbi såklart, ska bli kul att träffa henne och alla andra på lördag, carro och malin kommer ju också och äntligen får jag träffa mina brudar igen, har verkligen sakant dom.


2 steg från paradise

Håkan Hellströms nya album, 2 steg från paradise har gått i mina hörlurar några gånger om och den är en riktigt bra album, när man har lyssnat några gånger.


RSS 2.0