<3

Idag har jag varit i skolan  hade en lektinon på morgonen UF där det slutade med att dom bjöd oss på tårta för att vi hade varit så duktiga på mässan. sedan åkte jag in till stan träffade sonny vi handlade lite kläder till honom och jag köpte ett linne sedan åkte jag till skolan igen och hade webdesign sedan slutade jag  och åkte hem sedan åkte jag och mamma och simmade.


fick ett smycke av Sonny  när jag fyllde år:D

Fredag

vi var lediga för att vi var trött efter mässan.
det var jätte skönt att vara ledig eftersom man hade stått upp i två dagar.
jag han göra massa saker som att sova länge övningsköra med mamma och handla mat med mamma och kolla på en ipod som jag ska köpa nu i veckan och träffa sonny senare sedan på kvällen var vi hemma och kollade på tv och åt mat sedan åkte jag  och pappa kolla efter min farbror katt som vi inte hittade och då ringde christopher och sa att han var i rångedala  så då träffade jag honom en liten stund (ska även gå med honom på balen). resten av helgen var jag med sonny.

UF Mässan

I onsdag och torsdag hade vi då UF mässan gick la inte riktigt så bra som vi hade tänkt, har ett gäng disktrasor kvar men fick sålt runt 20 st iaf bättre än inget, men platsen var dålig igen. 

jag blev 19 på torsdagen med det kännsde ganska bra men kanske inte var den roligaste födelsedagen men det dög även den morgonen på mässan var Idol robin som alla kallar honom robin bengtsson och uppträde för oss som var utstälare på mässan det var faktiskt ganska bra.

här kommer lite bilder från mässan



en kund


dom har otroligt skoj


elinor och bella


jag haha^^


robin bengtsson


TRÖTT!

imorrses försov jag mig, vaknade klockan 10 över 7 och bussen går 20 över.
men jag han som tur var, det var att slänga på sig kläderna och åka dirket. hehe
har också utväklingssamtal, tråkigt!
men är sjukt trött vill bara sova men slutar liter efter ett så kommer la med bussen hem kl 14.10

sedan ska jag sova när jag kommer hem. gött!

en vecka kvar

Nu var det ett tag sedan jag bloggade typ två veckor sedan men har inte riktigt varit sugen på att blogga.
Det var en riktigt rolig helg var ut med gabbi, malin och carro var längesedan jag var ut på trägårn och känner verkligen att jag har saknat det måste gå ut offtare.
Sedan på söndagen var jag och jonna och kollade på en balklänning och sedan hade jag och gabbi mysfilmkväll och jag sov hos henne.

Vi har lediga måndag och tisdag och då var jag med sonny och nu har jag även blivit katt vakt åt min farbrors katt så måste och till den varje dag. sedan har jag jobbat en eller två timmar per dag för att hjälpa pappa.

Det är precis en vecka kvar till jag fyller år, känns ganska meningslös att bli 19, ingen rolig fördelsedag blir det nog inte med att stå på en mässa heladagen men det duger.

RSS 2.0