En skön helg

Igår så åkte jag hem till Jonna vi kollade på melodifestivalen och en film och sedan somanade vi på morgonen började vi kolla på en film igen och sedan blev det två filmer till och sedan innan jag skulle åka hem åkte vi och åt pizza som vi båda hade varit sugna på heladagen.



Fira

igår så fyllde min bror år så vi var i gbg och firade honom i han "jätte" stora lägenhet. det var jätte trevligt.

idag hoppas jag på att jag ska träffa jonna vi får la se sedan blir det nog en kväll framför tv och kolla på melodifestivalen. hoppas på att det blir en lugn kväll.

Chans

Du stryker fingrarna lätt mot min kind
Och i ett ögonblick då allt står still

Så får jag en chans att säga allt det jag aldrig sagt
Så får jag en chans att ge dig allt det du aldrig haft
Men jag är för feg

Men nu när det för sent.....

senaste dagarna

sedan lördagen har jag typ varit sjuk och pluggat hatt tre prov i veckan fast ett prov hoppade jag över och ett prov gick okej och ett gick skit så kul har min vecka varit super kul när man är as förkyld iaf nu är jag lite bättre så ska iaf gå på all lektioner imogon men imorgn ska jag börja dagen med att träffa jonna vi ska äta lunch tillsammans.

SNÖ

vakande på lördagen och tittade ut och såg hur mycket snö som helst och skulle träffa gabbi och jonna istan den gick inte så lätt när igen har skottat någonstan men tillslut kom jag iväg iaf tur det, gabbi köpte jeans och sedan tog vi enlite fika på expresso house. sedan åkte jag och gabbi till Rångedala och vi bestämmde oss för att leka i snön så när vi kom hem till gabbi så gick vi ut i snön med hennes lillebror och bygde grottor och åkte tefat super kul var det det är ju inte ofta man leker i snön när man är 19 bast haha^^












Sorry

För att jag inte har bloggat men tänkt göra det nu!

Ullared

Idag har jag och mamma varit i ullared. det var jätte trevligt blev en hel del saker tänkte lägga upp bilder på de imorgon. måste typ sova nu för imorgon ska jag upp tidigt och träffa gabbi och jonna, ci dks shopps lite och ta en fika, får ju passa på nu när gabbi är i borås, fast det knappt känns att hon har flyttat så saknar man henne ändå.

Nu ska jag kolla på vampire diaries och sedan ska jag förhoppningsvis kunna sova men är lite svårt för att jag har så mkt släm i halsen börjar nog bli sjuk tyvärr...

GODNATT

FILM MYS

igår hade jag och Jonna film mys hemma hos henne vi kollade på två filmer på kvällen och en idag. filmerna var Prinsessa en ny svensk film och ugly truth och coco chanel. dom var bra men coco chanel var nog bäst. den svenska ny filmen var la lite sådär kanske inte en film man ser hur många gånger som helst. men jag tycker verkligen att ni som inte har sett coco chanel ska se den.
nu ska jag nog snart sova imorgon blir det nog plugg för min del
.pusss 

130210

Kom nyss hem från släktkalaset det var trevligt men är verkligen sjukt trött, ska sova länge imorgon. Så nu blir det en film att sova till och imorgon är det alla hjärtans dag som man kommer få fira själv.


Göteborg

Igår åkte Jonna och Jag till gbg och hon träffade Robin och jag träffade Ola.
Ola och jag gick på bio på Farsan tyckte faktkst att den var riktigt bra, sedan hade vi en riktigt mysig fredagskväll och idag fyller Ola år, Grattis. kom nyss hem och snart ska man på släktkalas min kusin fyller 30 och min farbror fyller 55. Det ska bli trevligt och ikväll är det melodifestivslen får se om man hinner se på det.

100210

Imorgon gäller det! då har jag historia prov men det känns inte så vidare bra känns som att jag inte kan någonting men ska plugga lite till sedan får det gå som det går.. men trots allt mitt pluggade har det varit en bra vecka hitils, men just nu vill jag bara ha fredag så man slipper skolan och kan ha skoj och så blir det lov med=)


Melodifestivalen

idag blev dte lite mys kväll hos jonna kollade på melodifestivalen och en film som gick på tv, det var mysig och nu har jag precis ett klart en film med min syster och nu hade jag tänk sova men klockan är ju halv två och jag ska upp kl 9 imorgon och plugga historia så jag tror jag behöver lite sömn.

Godnatt och puss


intressant

det är faktiskt riktigt intressant med historia
har snart läsa alla sidor och är stolt över mig själv att jag tar tag i det
men ikväll blir det inte historia iaf....

SÅ HÄR KAN DET SE UT IBLAND

S

HISTORIA

Nu blir det att läsa historia hela helgen hoppas jag kan hela antiken, romariket och medeltiden på måndag men det kan jag ju drömma om men lite hoppas jag sätter sig iaf

hoppas nästa vecka går såfort att jag inte hinner tänka för mycket vill ha lov nu och försvinna från staden borås iaf helst över en dag eller gärna hela veckan vill bort från allt från alla problem och skolan.
men vill ju vara kvar istaden med iaf om gabbi kommer hem, saknar ju henne<3
får hoppas att mamma vill hitta på någon utflykt så att jag kommer bort lite iaf.

ge mig gärna förslag på vart jag ska åka:)


Mys kväll

Igår efter skolan åkte jag till Robin i göteborg. Vi gick först lite på Haga och sedan gick vi till en sprotbar och åt mat och pratade sedan senare på kvällen gick vi på bio vi såga bröloppsfotografen den var bra faktiskt sedan åkte vi hem till Robin kollade på en film och sov. det var en riktigt trevlig kväll. och ikväll är jag så trött att jag somnar snart. godnatt pusss

HITTA DENNA BILDEN

Hittade denna bilden, den är från bengans 2008 när Håkan Hellström var där och jag är med på bilden haha



BILDER


Vilken helg!

Lördag festade vi först hemma hos jonna och sedan blev det harrys ojoj vilken kväll blev lite för mkt den kvällen jag har endel svarta luckor, inte bra men de över lever man sådant häder i dimman.  Men ser man helheten och tar bort allt negativt var det en bra kväll enligt mig man ska alltid se allt positivt och inte negativt. träffade mycket folk jag kände och det var skoj.

igår var jag sjuk så jag var inte iskolan mådde illa och hade jätte ont i huvudet just nu känns det som att jag börjar må illa igen undra om jag orkar vara iskolan idag, min nästa lektion är ju inte innan kl 1 fudera på att åka hem för mår inget vidare men ska känna efter lite till så får se hur det blir, vill helst inte missa engelskan.


RSS 2.0