Tisdag

Äntligen har jag en dator igen har varit utan dator i över två veckor, har lånat marcus dator lite då och då men nu funkar iaf min stationära dator. så du ska jag försöka blogg lite bättre.

I helgen kommer Elinor hit ska blir riktigt skoj. Då kommer det hända massor. sitter och kollar på lite saker vi kan hitta på och väntar på att marcus ska komma hem, ska börja laga mat nu det blir tacos ikväll.

Fendi


Borås

Nu är jag hemma iborås igen. Kom hem runt 9 tiden igår kväll
Idag har jag handlat mat med mamma, varit hos tandläkaren och efter det gjort en syndundersökning. Carro hitta lite fel på min syn men inget man behöver glasögon för som tur är. Efter det träffade jag Elinor och vi tog en lucnh tillsammans. efter det gick jag och köpte en sovsäck till peace and love. nu tänkte jag jobba lite här hemma och ikväll ska jag ta det lugnt, grilla lite mat och se på tv. Wallander går ju på fyra halv tio ikväll, det gillar jag.
Måste mysa lite med kattungarna som föddes förra gången jag var hemma dom är jätte söta och själv klart ta handom min älskling Roxy, så mysigt när hon sover med mig på natten. Nu ska jag ut i det fina vädret!

bilder

Bilder från förra helgen i mora






RSS 2.0