påskhelgen i Borås

har hatt en underbar lång helg i borås började med torsdagen att gå på stan med jonna och carro en stund, sedan åkte jag och carro till knalleland och käkade sushi lunch och efter det åkte jag hem en snabbis för att smått göra iorningen för att åka in till stan igen och kolla på bio med jonna. detta var ju min födelsedagspresent från henne. vi såg Hur många lingon finns det i världen. Den var riltigt bra och rolig och blev lite smått tår ögd på ett ställe men rekomderar verkligen att se den. Efter det blev det en stund på bränneriet och sedan stog jag bussen hem.

på fredgan träffade jag elinor vi 11 tiden vi åkte till knalleland och gick där en stund sedan åkte vi och köpte varsin sallad och sätte oss i stadsparken i solen och efter salladen tog vi en glass pckså.
senare på eftermiddagen åkte jag hem en stund innan vi sulle åka till min moster i varberg där vi blev bjudnar på en påskmat.




på lördagen vaknade jag med att ha jätteont i halsen och hosta, har åkte på en förskylning tog det mest lugnt på lördagen, var med min fabror när han duschade hästarna och åt en påskmiddag med hela min familj, det var trevligt.

på söndagen och måndagen jobbade jag bara lite och tog det mest lugnt. på eftermiddagen på måndagen åkte jag hem, åkte buss till stockholm denna gången, kan inte minnas att jag åkt buss till stockholm på hur länge som helst.

hittade tre små söta saker när jag var hemma tog kort på en av dom, man blir ju förälskad när man ser dom.


Tågresa

sitter nu på tåget hem till Borås, ska vara hemma över påsk.
ska bli skönt att få vara hemma men blir ingen lugnt helg inte blir attt hinna träffa det nära man inte träffar så ofta och att jobba lite så man får lite extra pengar.

Har inte bloggat på en vecka men har inte hunnit, har ju börjat jobba kvällstid och det är så mycket man måste hinna med innan man åker till jobbet men iaf har jag hatt en underbar helg tillsammas med marcus. Vi tog det mest lugnt och var ute i det fina vädret och firade att vi varit tillsammans i 4 månader.

jag vet inte om folk brukar kolla på efter tio men det gör jag på morgonen tycker att det är jätte bra. Nu dom två senaste veckorna har dom snackat om bland annat att ge blod, jag hade faktiskt kunnat gör det om jag hade kunnat men läste på deras hemsida att man skulle väga mins 50kg och det är ju synd att man inte gör det.
Sedan nu ivecka har dom prata om TBE och borrelia och jag måste gå och vaccinera mig emot det eftersom att det finns mycket fästingar i Stockholm och vi har ju hund med. Man lär sig mycket på att kolla på hennesprogram och det är bra så jag skulle ge er som tips om ni har tid mellan 10 och 12 på vardagar på morgonen att kolla på det.

Söndag 10 April

Mina dagar börjar alltid med att gå ut med hunden när marcus skulle till jobbet. Sedan har jag bara slöat framför tv och kollat på svt play för att fördriva tiden. Började kolla på smartare än en femteklassare. sedan klockan ett hade vi tvätt tid, fick tvätta själv idag för att marcus jobbade. Har även städat lite idag. klockan fem kom marcus hem och lite senare fick vi besök av en som ska vara hundvakt åt fendi. efter det lagade jag och marcus tacos och kollade på stockholm - båstad. Nu ska jag och marcus ha lite söndags mys med att fostätta kolla på Sagan om ringen som vi började på igår.


Sibel

bild från google

Alla minns säkert sibel från idol. Hon var med på efter tio på tv häromdagen och pratade och spelade hennes ny singel wake up. Tyckte att hon gjorde den så sjukt bra live och jag gillade verkligen låten men så går man in på spotify och lyssnar på den hur hon har spelat i den blev riktigt irriterad hon har ju förstör hela låten med den där jälva disco musiken. Den var då jävla bra när hon bara spelade piano och sjöng, synd att hon inte spelade in den så. Jag har inget emot disco musik, får la försöksa tycka om den ändå om det går.

Här kan ni lyssna på henne när hon spelade och sjöng på efter tio
http://www.tv4play.se/nyheter_och_debatt/efter_tio?title=sibel_-_wake_up&videoid=1574011


Vår känslor

Idag  gick jag upp vi halv nio då Marcus skulle till jobbet. gick ut med Fendi då sedan hoppade jag ner i sängen igen var jätte trött och sov vidare till halv elva. gick upp och gjorde iorning mig. Fendi och jag skulle in till stan för att gå på vårmarknad.det var ju jätte fint väder känns att våren är på g, passar ju perfekt med en vårmarknad då. det var ingen stor marknad om man jämför med borås vårmarknad så var den pytte lite. Fendi var super duktig, när vi åkte buss och på marknaden bättre än vad jag trodde. Jag tror att Fendi tyckte det var jätte kul att hon fick hänga med. Jag köpte lite godis sedan åkte vi hem. när jag kom hem fick jag laga middag det blev makaroner och köttbullar. nu tar jag det bara lugnt och kollar på film och snart kommer ju marcus hem också. ska bli mysig med en trevlig lördagkväll med marcus.


Ska bättra mig

Har varit dålig på att blogga denna vecka ska försöka bättra mig men kan inte lova något.

Helgen i Dalarna var en trevlig helg vi fixade lite med Marcus saker som han hade där uppe och pratade och hade trevlig. På söndagen så åkte vi hem till stockholm igen med en fullpackad bil och lilla fendi åkte också med.


ner vid sjön

marcus och fendi

Fendi

Lollo, Karros hund

Svea också karros hund

På måndagen blev marcus mer sjuk så han har varit hemma hela veckan han åkte och jobbade idag så nu är jag hemma själv med fendi. Vi ligger och kollar på tv nu.

I tisdag så hade jag en lugn dag på kvällen träffade jag gabbi vi  gick till Pet sounds bar och lyssnade på Petter seander som spelade där. Det var riktigt trevlig och kul att höra lite av han nya låtar.


igår så fixade jag och marcus gardinstänger så nu har vi fixat gadiner i lägenhet de ser lite trevligare ut nu och var även på en utbildning igår så på måndag börjar jag jobba lite, slipper jag sitta hemma så mycket
idag ska jag bara ta det lugnt  fixa en del saker som jag inte har hunnit med i veckan.

Dalarna

har inte bloggat på en veckan nu men har inte hänt så mkt heller har legat hemma med marcus som har varit sjuk i vecka nu.

Men igår så åkte marcus, jag och marcus syster karro till dalarna och hälsa på deras föräldrar och hundarna. Vi ska ta med oss Fendi hem på söndag. Ska bli riktigt skoj att ha Fendi, hon är så söt. Idag har vi varit inne i Mora en sväng handlade lite saker sedan har vi varit ute och lekt med hundarna. och nu vilar vi och bara ta det lugnt.

RSS 2.0