Gott Nytt År!

Vill bara hälsa er alla gott nytt år.

Ett nyårslöfte kanske blir att blogga lite mer vad sägs om det?

vad har ni för nyårslöften?

senaste dagarna

I lördags började jag dagen med en fika kl 9 på morgen på orion med Gabbi och Carro det var mysigt, sedan nrä klockan med 10 började vi shoppa sen kom Jonna också  och senare på dagen kom även malin och gjorde oss sällskap. jag fick köpt ganska mycket en klänning som jag ska ha på nyår, ett par jeans, parfym och underkläder älskar deras trosor. sedan på söndagen inhandlade jag en mini laptop på 10 tum gillar den jätte mycket skönare att ha den är min andra dator.
Imådagen blev det ett besök hos joachim i göteborg det var trevligt  var ju ett tagsedan jag träffade honom,
Igår blev det köpt lite dricka till nyår helt otroligt att min föräldrar köpt ut åt mig har nog nästan aldrig hänt innan sedan träffade jag Jonna, gabbi och patrik hände på dom att handla mat till nyår sedan blev det träning på kvällen det behövdes var helt slut påkvällen sedan.
Idag fyller min Mamma år så vi ska fira henne nu ikväll när min moster och hennes man kommer hit ska bli trevligt.
och imorgon är det nyår och då blir det fest hos Jonna och sedan kommer jag nog ha stockholms besök hemma hos mig så kommer antagligen att ha fulllt upp i tre dagar nu.


JULAFTON

nu kommer mitt inlägg om julafton.

började med att jag fick två julklappar i strumpan på morgonen och det var en mascara och underkläder sedan åt vi gröt tillmiddag inget som jag tycker är sådär jätte gott sedan eftermaten började vi dela ut julklappar jag fick ett stativ och en fjärrkontrol till min kamera smycken, hudkräm, kent nys cd och en biobiljett och pengar. sedan senare på dagen åkte vi till kyrkan och lyssnade på julmusik och sedan på kvällen åkte vi och firade jul med släkten åt massa julmat och vi hade julklappres, en jätte trevlig julafton.


mina syskon och jag

pappa var tomte

familjemys

Min syster och jag

julmat

julmat

Johanna och vidar

släkten

mina kusiner


Ett meddelade

Tyvärr blir det inget inlägg om min julafton för min dator har blivit sjuk antagligen fått virus Men ska försöka skriva om julafton imorgon och lite bilder kommer med.

GOD JUL

GOD JUL ALLA!
hoppas ni har en underbar dag och får mycket paket och äter mycket julmat:)

23 December

idag började jag dagen med att koka knäck och dom blev jätte bra senare så åkte jag in till stan för att möta Jonna sedan shoppade jonna massa julklappar och jag shoppade lite onödiga saker till mig själv.
det var en trevlig dag iaf sedan hjälpte jag gabbi att packa ihop alla marsipan och då var ppatrik där och hämtade allt med så då fick vi lite bonus saker.

Fotade lite på kvällen med.






En mysig kväll

Idag har jag varit på liseberg med Marcus, det var mysig men kallt. Det är så fint när det är massa lampor över allt  men det är synd att jag inte tog så mkt bilder var för kallt för det men tog typ någon bild är inte så bra men lägger upp den ändå:P

köpte även Hultsfredsbiljetter idag och nu ska jag kolla på en film och sedan sova imorgon kommer jag jobba i den lilla stugan på toget.


HULTSFRED 2010?

Någon som ska på HULTSFRED 2010?

Om ni har lust att hänga på så är det bara och säga till  och vara med i camp jäger.


En trevlig kväll hos Gabbi!

Har varit hos Gabbi en stund ikväll vi byte julklappar och jag fick nagelsaker och ögonsugga och läppglas as najs, sedan började vi göra nyårslistan med låtar till nyår, snacka om att det kommer bli allt börjligt en del osäriösa låtar med, haha^^  Sedan kollade vi på film med, det blev hotel for dogs den var bra den filmen borde ni se!


Fyfan vad kallt det är...

ja nu har denna jobb veckan gått och nu är det helg och jag ska bara ta det lugnt och ha skoj slippa jobba som jag har gjort i strek en veckan nu.
har inte blivit så mycket bloggande men ska bli mer nu när jag är ledig, jag lovar. men det jag hatar mest nu är kylan det är förjävlgt att stå i den stugan i denna kylan jag har typ redan frysit föder mina fötter i dont like it fast det är ju fint med snö ute men det behöver ju inte vara så kallt igår var det typ -16 här.
men var ute idag och fotade lite.



Posten

idag började jag jobba på posten och sortera julkort:) började 9 - 14.30  sedan var jag på stan och hängde lite vid stuga gabbi skulle ju jobba där efter vi hade jobbat klart på posten. sedan har jag varit och tränat och simmat  jätte skönt.
imorgon blir det en lång dag börjar jobba kl 06.45 på posten till 14.30 sedan ska jag till stugan och jobba till kl 6 kommer nog vara helt död imorgon blir posten både på torsdag och fredag med och stugan på torssdag med.
Snart ska jag sova är jätte trött Godnatt!

Den lilla röda stugan på torget

Har jobbat hela helgen varit mycket att göra helatiden men i morses åkte jag in och hjälpte gabbi att få ordning på saker och ting hennes tur att stå där nu och tog då även lite bilder.





Godnatt

Nu ska hoppa i sängen och sätta på en film och somna till den behöver mycket sömn fast jag inte börjar jobba innan tolv så behöver jag sova länge ändå.
imorgon kanske det kommer in lite bilder på vad jag säljer i den lilla röda stugan på stora torget i Borås.

GODNATT!


Lite låtar jag jag tycker är bra
Shout Out Louds – Please Please Please
Kent – Töntarna
Markus Krunegård – Hollywood Hills
Nick Lachey – All In My Head - Main Version
Kate Voegele – You Can't Break A Broken Heart
Kusowsky – Skjut Mig
Erik Linder – Utan dina andetag

Trött

det är tungt att jobba i den röda lilla stugan känns som att jag har feber och är jätte sjuk för att jag är så trött och ont i kroppen när jag kommer hem det behövs mycket sömn kan jag säga nesta vecka kommer nog bli bättre posten är ett lite lugnare ocjh skönare jobb blir inte så mkt stug jobb då. men dom ommer som bara den så mycket pengar får jag in! imorgon blir dte bara jobb 4 timmar och sedan ska jag vila upp mig på måndag  så jag orkar med veckan.



för några dagar sedan släppte dom ut HUltsfreds först artister och självklart bra artister för hoppningsvis blir det Hultsfred i år igen dom bra artiserna var Kent stort plus och shout out louds.
ska nog köpa biljetter snart hoppas bara att någon mer än jag och gabbi är på men det hoppas jag har ni lust att hänga med säg till bara.


vi är helt klart söta:)


Jobbar

i onsdgas hade jag en tur på stan igen med elinor det var rett najs för nu har jag bara en julklapp kavr och den är till min syrra vet inte riktigt vad jag ska köpa en men får fundera på det ett tag är ju inte julafon än så det är ingen panik! torsdags var jag hemmaoch latade mig  och idag har jag varit på stora torget i en lite röda stuga heladagen och sålt marsipan grisar Bräutigams ett fint märke. kommer finnas på stora toget i borås hela helgen och någon gång nästa vecka med så kom och köp nu ska jag sova så jag orkar med dagen imorgon. Godantt

Julklappsshopping

Idag började Gabbi och jag att köpa julklappar  det gick lite segt i börjat för vi mest kollade på saker till oss själva men i slutet av dagen så fick vi köpt en del iaf nu har jag bara tre personer kvar och det kan ju inte ta så långt tid.

idag åt Gabbi och jag Sushi det var super gott:)


SORRY

Sorry för att jag inte har skrivit här på ett tag men det händer så mkt saker nu så jag hinner inte med.
men kan skriva lite kortfattat vad som har hänt.

har fått ett till jobb nu i jul och börjar jobba på fredag och sedan har jag börjat lite smått framått med julen har bakat jul godis med jonna och carro och sedan har jag idag shoppat jul klappar med gabbi
i helgen hade jag en trevligt kväll med jonna och gabbi vi åt mat och kollade på idol och så har jag varit på en fika med jonna och gabbi och planerat lite saker in för nyår. det är en del som har hänt det senaste dagarna.


RSS 2.0