Onsdagen

Igår hade jag och Marcus fullt upp heladagen blev lite impuls köp och massa annat. Vi började dagen med en sovmorgon till tio sedan åt vi en ordänlig frukost. Efter frukosten åkte vi till arninge, där marcus gick till sitt jobb en snabbis och jag gick i köpcentrumet i arninge. Efter det åkte vi till upplands väsby centrum gick till banken och lite i affärer. köte en t-shirt på gina. Efter det åkte vi till uppsala, där vi åt lunch på kebab house och sedan en snabbis i några affärer där vi fyndade två tavlor och jag köpte en smyckes hållare till örhängen och även en tröja och ett armband, efter det åkte vi till ikea där vi tänkte köpa en hylla till badrumet. Hittade en perfekt hylla och köpte även två ljustakar och en mysig päls matt och massa kaljar och ett gosse djur till Fendi och en orserde. efter ikea åkte vi och handlade mat på willys i uppsala och sedan blev det att åka hem och då var redan klockan 8. sedan gjorde vi mat det blev indiskmat som marcus lagade och efter det hängde upp tavlorna och städade lite.


Skönt

Min helg har varit helt underbar tillsammans med min familj och marcus. var jätte härligt att vara hemma hela helgen och att fira min födelsedag hemma.

Nu har jag iaf fått hit alla min saker som jag behöver känns skönt att man äntligen har flyttat hel och hållet och bo tillsamans med marcus tycker jag är underbart.

Min måndag var ganska lugnt tog en tur i centrum här och sedan tog jag det lugnt tills marcus kom hem.
Idag har jag tagit det lugnt och städa hela lägenheten  känns skönt när det är lite mer städat här även hängt upp alla min kläder och packat upp alllt så nu är det ganska bra ordning här.


I veckan

har varit lite dålig på att blogga denna veckan, har varit mycket och varit trött.
I måndags fick jag mig en tur in till stan och det var kul. Tisdagen låg jag hemma och bara tog det lugnt och på kvällen målade jag och marcus lite.
I onsdag åkte jag till Uppsla och träffade Gabbi vi åt sushi och thai mat. sedan gick vi en shopping tur på stan och sedan hem till hennes lägenhet. det var en jätte trevlig dag och sedan åkte jag hem där jag blev serverad med mat som marcus hade gjort och kollade på sveriges mästerkock. Torsdag tog jag det jätte lugnt till marcus kom hem då vi åkte iväg till Borås och nu är jag hemma i Borås och har börjat packa ihop lite saker som ska med upp till stockholm. snart ska jag och marcus gör kvällsmat och kolla på tv och bara ta det lugnt och imorgon är det ju en specielldag jo min födelsedag.


Lördagkväll!

Har hatt en underbar kväll tillsammans med marcus vi lagade god mat. Biff och pommes med tzatziki och så har vi kollat på melodifestivalen, klart tycker jag att det var kul att Eric Saade vann. Ska bli kul och se vad alla tycker om honom om han verkligen är så bra som vi sverige tydligen tycker. Jag själv är la inte så jätte övertyga av att han är så bra men vi får la se hur långt han går. Man vet aldrig man såg ju hur det gick förra året.är bara över lycklig att inte linda bengtzing  och sanna nielsen vann. Nu sitter jag och marcus och kollar på spiderman. Är mysigt att bara ta det lugnt tillsammans men snart blir det att gå och lägga oss. Vi båda är jätte trötta och marcus jobbar imorgon och jag måste vara pigg imorgon så jag orkar göra något imorgon.


Dålig början på dagen men slutar bättre!

denna dagen börjar inte bra vaknade med ont i halsen inte kul så jag sov vidare gick upp ur sängen vi 11 det var skönt att sova längre. Nu har jag precis tagit en skönt bad och duschat och nu är det inte så långt kvar till marcus slutar jobbet och då ska vi åka och handla något gott att äta ikväll. Äntligen får jag en hel kväll med marcus, kommer blir en mysig kväll med god mat och melodifestivalen. nu ska jag vila tills marcus kommer hem.

Fredag kväll

Ikväll har jag vänta på att marcus skulle komma hem, när han kom hem åkte vi och handlade lite snabbt, sedan åkte vi hem och lagade mat blev tacos och på kollade Lats Dance och Parlamentet och  så har vi börjat göra iorning i köket så nu ser det jätte bra ut. snart blir det att gå och lägga sig är jätte trött. Imorgon blir det att sova ut för mig.

Tidig morgon

idag gick jag och marcus upp kl 7 för att vi skulle tvätta. Hade ju som sagt en hel del att tvätta så jag sorterade alla kläder  i olicka högar och marcus började måla om lite i köket som vi började med i onsdags kväll. Efter allt var tvättat  hängde jag upp det på tork och började laga mat medans marcus målade. nu är iaf köket målat klart, bara hallen kvar. och efter det åkte marcus till jobbet och nu har jag sorterat alla sockar och underkläder och lagt in dom i gaderoben. nu tar jag det lite lungt med tänkte diska och städa upp lite mer här och efter det blir det väll att söka jobb och plugga lite.

Going the distance

En riktigt bra film, rekomderar verkligen er att se den.



bild från google

Min Älskade Katt Roxy

Längtar till nästa helg då jag och Marcus ska åka till Borås för att hämta mina saker och min älskade katt Roxy. Hoppas verkligen att hon kommer trivas här så att jag slipper lämna hem henne, vill ju ha henne här blir tomt utan henne. Sedan kommer även Fendi hit Marcus lilla vovve. Får Roxy en lek kamrat, fast jag vet att roxy inte kommer tycka om fendi i början. Att flytta djur är inte lätt men det största problemet är väl att Roxy inte kommer få gå ut lös, utan bara i koppel, det kommer hon nog sakna mest.


fler bilder på Roxy finns på min fotoblogg:http://hannagoranssonsfoton.blogg.se

Sveriges mästerkock

är det någon som följer sveriges mästerkock?
jag tycker att det verkligen är ett kul program att se på, hur dom kan presterar och hur duktiga dom är och man får ju även nya mat tips och det är ju alltid lika trevligt. Mina favoriter som är kvar i programet är åke, andreas och jennie. Tycker det är kul med matlagningsprogram kolla även på halv åtta hos mig. rekomenderar verkligen att se det om ni inte har sett det, kolla på det ikväll på tv4 kl 20.00 även innan är  det halv åtta hos mig.


bilder är från google

Tråkigt

det är verkligen tråkigt att vara ensam hemma här myket roligare när marcus är hemma och han kommer ju inte hem är på ett tag blir ju nästa rastlös. vet inte alls vad jag ska köra idag men blir la någon film till och plugga lite och sedan blir det att laga mat till marcus kommer hem.Jag saknar marcus när han är och jobbar.

Igår så var jag och marcus på ikea igen glömde ju en hel del och fick ju inte plats med allt i bilen. igår köpte vi iaf ett litet skrivbord som jag kan ha min dator på och en fotpall och ett soffbord och sedan lite smått och gott till kölket och kuddar. fatts ju mycket mer men det får bli senare när man har mer pengar är ju dyrt att flytta hem ifrån.


Sthlm

Är i stockholm nu, åkte hit i lördag är så skönt nu när marcus har en egen lägenhet och att jag kommer att flytta hit.

I lördags hämta marcus och lilla Ella mig på stationen vi åkte direkt hem till marcus lämnade packning och ella sedan åkte jag och marcus vidare för attt äta lite mat och storhandla mat för veckan sedan åkte vi hem och myste och lagade god mat och blev ganska tidigt i säng.

I söndags åkte vi enda till tierp för att lämna ella där och sedan åkte jag och marcus till ikea för att köpa lite smått och gott blev en soffa, lampa, lite köks saker, duschdrapperi, tvättkorg och lite annat.

nu är jag helt ensam i lägenheten marcus är på jobbet och kommer inte hem innan 8 ikväll så jag ska plugga lite och ta det lugnt. det är helt underbart att jag får vara med Marcus nu igen är ju jobbigt att vara ifrån varandra.  


Vill ni ser mer bilder på Ella finns det på min fotoblogg:
http://hannagoranssonsfoton.blogg.se/

Födelsedags party

I fredags hade Malin, Carro och jag födelsedags party för oss. det blev en mycket trevlig kväll som slutade med en sväng på krogen också.


våran fina välkomms bål



hot shots


full rulle!

Idag vaknade jag runt halv nio tiden, var skönt att vakna tidigt. åt frukost och gossade lite med roxy. runt halv elva åka jag och mamma till nautilus och tränade, har typ inte tränat på en månad men har ju som sakt jobbat tillräkligt med träning. efter träningen åkte vi hem och lagade middag och sedan in till stan mamma skulle jobba och jag skulle ta en snabbis på stan för att köpa presenter till malin och carro. efter det åkte jag hem pratade i telefon en stund och sedan jobbade jag  och nu ska jag snart se på gossip girl och 90210.
Nu är det inte långt kvar tills jag åker till stockholm 4 dagar kvar längtar jätte mycket.


RSS 2.0