Längtar

jag känner mig verkigen sliten har jobat massor de senaste dagarna hinner inte göra något mer än sova och jobba och kolla på tv. att gå upp kl 6 på morgonen är inte det roligaste blir så tröttt på dagarna då. men det positiva är att jag får pengar jobbar mer än 3 timmar per dag och 70 i timmen det är bra det är iaf upp nästan i 2000 kr nu det blir gött när man får dom pengarna och ska dra iväg till stockholm. men imorgon ska jag inte jobba så mycket för jag ska träffa Adam imorgon. hoppas på fint väder så vi kan ha pick nick på berget där han bor det skulle vara så mysigt så jag hoppas på sol eller jag nöjer mig så länge det inte regnar. längtar verkligen efter honom fast jag täffade honom förra veckan tänker på honom. så längtar tills imorgon. det är en vecka kvar till jag och gabbi åker till stockholm det är najs. längtar...
byebye


Kristian Anttilas låt "Oceaner"

...Och jag minns dig när jag vaknar som pilar mot min kropp
Här är tystnaden som skär
Här är saknaden som skär

Och jag minns dig innan sömnrn tar mig små tistlar i mitt bröst
Och jag hoppas att du inte har det bra
Jag vill att du ligger vaken som jag

Här är jag som trotsar alla nätter här är det jag som ödet förklarat krig
Så säg mig vad gör du ikväll? 
Luften är tung av allt som aldrig hänt

Vad är det för andra himlar som du hittar?
Vem är det som tror sig kunna fylla min plats?
Så säg mig sover du inatt?
Luften är full av allt som aldrig sagt

Men jag sitter vi fönstret för att få se livet fladdra förbi

Väck mig, släck mig
Har du en gång släppt in mig är det där jag blir kvar
Väck mig, släck mig
Du kan slåss och kan låtsas att du har ett val

Vem är du att bestämma dessa murar?
Vad gör egentligen en popsång hit eler dit?
Jag räknar dagarna som skåror i min vägg
Jag räknar avstånden i millimeter betong

Vad är det som gjort sig så ointaglig?
Vem är du som från mig förklarat dig fri?
Jag såg framtiden i stjärnorna inatt
Små korn av ljus i oceaner av svart

Onsdag

nu tänkte jag skriva fortsättningen på onsdagen....
jo jag var i min brors lägenhet och väntade på att klockan skulle bli 9 för då skulle jag träffa Adam så jag kollade på en film (heaven) tror jag den hette, bra var den iaf. sedan så somnade jag lite och sedan åkte jag ner till stan, bytte spår vagn och hoppade på samma spårvgn som Adam satt på det var lite kul. hehe^^ sedan gick vi hem till honom, då skulle vi göra pizza så Adam började baka och vi kollade på fotboll och sedan gjorde han pizzorna det var jätte gott. och nu tänkte jag inte skriva mer  men det var en underbar kväll, natt och morgon  och har jag gått hela dagen och tänkt på Adam.

byebye


Onsdag

Gabbi, Louise, Carro och jag åkte till Göteborg för att leka fotomodeller i en studio i göteborg. vi blev först sminkade as snyggt och sedan så fick vi fixa hret själv och sedan var det direkt i i studion och blev plåtad det var skit skoj tycker jag har inte sett min kort än men jag fuderar fortfarnde på om jag ska köpa några kort det är ganska dyrt det ostar typ 500 kr för 3 st kort vet inte om jag villl vara så ego att köpa 3 st kort på mig själv ör 500kr men det kan ju vara kul att ha vi får la se sedan åkte gabbi, carro och jag och tog lite kort på oss ute i gbg med sedan träffade vi robert,  carros pojkvän sedan för svann dom och då var det bara jag och gabbi kvar vi sätte oss på burger king och åt mat sedan åkte gabbi hem och jag åkte till min brors lägenhet sedan tänkte jag berätta i ett annat blogg inlägg lite senare ikväll eller i natt.

Timo Räisänen

LisebergTIMO RÄISÄNEN     LISEBERG



I tisdags var jag på liseberg och kollade på Timo Räisänen, det var sjukt bar och mycket folk men det roligaste var ju ändå att vi kom 5 minuter innan han började spela och vi var två meter från scenen tur att man har kompisar som var nära scenen som man kunde knö sig fram till men iaf Timo var jätteglad att det var mcyket folk eftersom att han sa att 20 minuter innan han skulle upp på scenen hade han kollat ut och då var det typ inga alls där så han blev lite chockad att alla hade kommit på dom 20 minuterna.Timo på pekade också att himmeln var helt blå och det var han glad över och den bästa låten var heltklart My Valentine sista låten som han spelade.


kan det bli värre....

klart det kan bli värre men det är ju inget jag vill tänka på nu det räker ju med att allt inte är som det ska vara. viss det värst är uträtt men dom två senaste dagarna har jag inte hatt någon tur alls.  just nu ligger jag i min säng och glor på one tree hill det tycker jag duger för att det inte ska bli värre och det regnar ut jag hatar regn kan det inte sluta regna och ge hos en sommar utan regn och det värsta av allt är att min dator har gått sönder, jag är beronde av den så nu lånar jag min pappas dator men gillar den inte så mycket som jag älskar min egna dator. men jag hoppas min bror får igång den.

hejdå

Sverige-Ryssland

Gabbi, Carro och jag var och kollade på matchen på liseberg igår men fyfan vad dåligt det gick och och sverige var jätte kassa igår tyckte inte att dom gjorde något alls fast dom var ju när ibland men ryssland var helt enkelt bättre men iaf  men visst var vi fin igår eller vad tycker ni?

Gabbi och jagGabbi och carrogabbiCarro


Jag längtar så att jag bli galen



den 4 augusti åker jag till landet norrland om man kan kalla det landet eller iaf jag åker till norrland uppåt i landet sverige eller norrbotten enligt John. ska till ett läger utanför önsköldsvik som heter Tejp detta kommer bli tredje året jag är på detta lägret. jag tror att detta lägret är en utav dom roligaste sakerna jag gör på hela sommaren. Den veckan betyder hur mycket som helt i mitt liv och alla sköna människor man träffar och man blir så bra kompisar med dom så det känns som att man har känt dom hela sitt liv fast man bara har träffat dom en vecka men det blir ju så när man träffas flera dagar. Men i år har jag typ igen koll alls på vilka som ska åka dit eller inte ska dit jag har inte ens anmält mig själv än men det ska jag göra snart. men jag hoppas att dom felsta av dom jag träffade förra året ska dit blir roligare då om man träffas igen.men när jag anmäller mig tror att jag ska ha volleyboll eller fotboll iår det låter skoj får man lite träning samtidigt, alltid bra. tänk att det tar typ 13 timmar att åka dit upp i buss fast det roligaste är ju att man passerar massa stora städer utan att man ens tänker på det tex stockholm, uppsala och några till. men det händer en speciell ska samtidigt som jag är på lägret en speciell person kommer att hälsa på mig, jag längtar verkligen efter att träffa honom han är verkligen en speciell person i mitt liv och jag hoppas att han kommer vara det efter att vi har träffats också. han gör mig verkligen glad och lycklig kan det bli bättre. iaf jag längtar verkligen men när jag kommer hem ska jag gör värsta långa samman fattning om hela denna veckan och ska ta massa bilder.

Jobba

Nu börjar det jobbiga, jag måste börja jobba varje dag för att jag ska ha råd att åka till stockholm så att jag har råd att shoppa kläder och annat ska bli riktigt skoj, jag och gabbi åker till stockholm den 7 juli - 10 Juli för dem som ville vet fast det är inte riktigt klart än men förmodligen blir det dom dagarna och längtar verkligen dit att komma bort några dagar från alla här och se en ny stad, det är alltid trevligt tror jag var 10 år senast jag var i stockholm och det är längesedan.


Nyhetsmorgon

igår så var Kristian Anttila med på Nyhetsmorgon på tv4. Han spelade två låtar live, Smutser och Vill ha dig. sedan så snckade dom lite med honom som ställde fråhor om han nya album lille napoleon.


Smutser
http://www.tv4.se/1.283438?videoId=1.504261


Vill ha dig
http://www.tv4.se/1.283438?videoId=1.504368

Lille Napoleon

igår så var sophia och jag på Bengans för att lyssna på Kristian Anttila och köpa han nya album "Lille Napoleon" .
hade stora förhoppningar på detta Albumet eftersom att jag hade hört en del av låtarna innan fast live då, jag kan ju säga att jag tycker om alla låtar men det är inte samma sak att lyssna på albumet som att höra dom live, jag tycker att det skulle vara lite mer ös på albumet för det är mer ös live.  men jag har inget att klaga på iaf. Gillar ju alltid kristians musik.

1. Västra Frölunda
2. Hårt godis
3. Vill ha dig
4. När ingen annan ser
5. Smutser
6. Tom Petty
7. Som Fjädrar
8. Din kärlek
9. Benjamin och jag
10. Oceaner


Just nu tycker jag mest om När ingen annan ser ,  Smutser  och Din kärlek

inte bloggat på ett tag

SORRY att jag inte har bloggat på dett tag men har inte riktigt tänk på det och inte orkat med det och nu har dom ju ändrat här lite också. men jag tror ingen dog av att jag inte har skrivit här skriver ju inget viktigt iaf. men nu ska jag berätta lite tänkte jag att jag och Gabbi antaligen kommer åka till STOCKHOLM snart och det ska bli riktigt skoj om det blir av bara men det ska bli av måste.
iaf på fredag blir det Kristian Anttila på bengans köpa han nya album och se han spela och signering:P ska bli skoj tror jag inte har träffat kristian sedan i julas och det är riktigt illa måste jag på stå. blir nog inte många konserter med han iår illa och synd men sånt är livet.

Liseberg 1 juni

brudrana och jag var på Liseberg igår
det bästa igår var Balder, Flumeride, Kållerado, Uppswinget.
vi åkte flumeride minst 5 gånger i rad efter det var vi as blöta, jag var blötast:P
vi måste göra om detta isommar igen har inte hatt så roligt på as länge


orka eller inte

jag vet faktikst inte om jag orka bry mig längre är ju precis likadant igen.
 blir alltid så orkar inte med det.
visst kan man vara upptagen med annat men du kanske kan spendera några sekuder på att bry dig lite om mig också och det märks inte precis just nu iaf
visst jag förstår att det är viktigare men tror inte att du ska få något tillbaka heller
eller begär inget av mig för jag orkar inte ge något men aldrig få något
det tar på krafterna och jag vill inte bli besviken igen
lova inget du inte kan hålla för då gör du mig besviken och jag vill inte bli det
det bästa är kanske att du får ta dig tid till mig
innan det kan det inte hända något
det kan bli bra om du gör det.


RSS 2.0