HÅKAN!


HÅKAN HELLSTRÖM PÅ LISEBERG DEN 26 SEPTEMBER
det är snart!
och några av pite tjejerna kommer hit också och kanske några andra med från tejp får ju se 
Längtar
ÄLSKAR HÅKAN!

Mitt schema!

idag har varit en bra dag. dagen började med att vi jobbade med våra UF företag och vi jar äntligen kommit på vad vi ska göra. sedan andra lektionen hade jag web design skit kul kommer nog vara det roligaste ämnet jag har denna terminen. visst det är skoj att göra ett Uf företag men det är mycket jobb och mycket man behöver tänka på. sedan  har jag bara afärsjuridk, svenska, bageri och min engelska som jag ska jobba upp och försöka på g i det och sedan ska jag gör ett sista prov i psykologi sedan har jag inget mer denna treminen har ett rikgtigt gött schema. men måste ju jobba med uf en del på våran lediga tid men det är ju lungt. men jag


Skolan igen då

idag började skolan igen sista året nu då får ta allting på allvar nu.
egentligen är jag inte alls peppad för skolan men får la ta igenom mig detta året men det kommer bli att jobba hårt.
men jag klara nog mig hoppas jag kommer bli en upptagen människa iaf.
 byebye 


TEJP



kom hem för mer en en vecka sedan men har inte orka ta tid till att sitta och skriva ner allt som hände och kommer inte orka det heller så sorry men här är en härlig bild på en del av alla glad och underbara människor jag har varit med där och jag saknar er så otroligt mycket.

veckan

i onsdag så åkte min familj bort och jag hade huset för mig själv till idag  min vecka har varit så här.
i onsdag så var jag med anton vi badade och kollade på film, på torsdagen så handlade jag mat och gick ut på krogen på kvällen sov hos carro, på fredagen kom gabbi hit vi grillade och myse ute i värmen det var en riktigt skönt kväll det, på lördagen slappade jag ganska mycket åkte till Robin på kvällen vi kollade på film och snackade och idag har jag slappat och städat och håller på att packa nu åker ju till norrland imorgon kommer hem om en vecka ska bli skönt att komma ifrån allt här hemma men kommer nog sakna en del personer men jag över lever en vecka utan dom.
BYEBYE

RSS 2.0