Mamma 50 år

Idag fyller mamma 50 år, så det blir stor kalas med massa folk och jag är kökspersonal.

Igår så städade jag mitt rum och började skriva ett cv och Marcus hjälpte mig och sedan kollade vi lite på jobb med. Efter det gick vi ut i skogen och tog en promenad, efter det kollade vi på änglagård den först för att vi förmodligen ska kolla på trean på lördag på bio. efter det hjälpte jag mamma lite saker. sedan åkte Marcus och jag till Daljsöfors och tog ut pengar och åt kebab. när vi kom hem så kollade vi på en skräkfilm och  det blev massa mys.

Idag började vi med att gratta mamma på morgonen, sedan har vi hjälp till med olika saker och snart så kommer  gästerna.

Underbar kväll<3

Har hatt en underbar kväll med Marcus vi började med att gå på stan någon timma till kl blev sju då vi hade boka bord på la copita. Det var jätte mysigt att gå ut och äta tillsammas och maten var jätte god. efter det åkte vi till maxi oxh handlade assa godis och film. nu har vi precis kollat på step brothers och snart bli det att sova.


Julmys

Julafton var en riktigt bra julafton började med att man fick paket i julstrupan som vanligt där det låg en mascara anskitmask och en bh. sedan blev det att göra ordning sig och sedan gick vi ner till svante och bengt där även en del av släkten var där vi åt jul mat och hade det mysig. sedan vid 4 tiden blev det att gå till kyrkan för att lyssna på julmusik. sedan åt vi gröt alla utom jag då, är inte så försjust i gröt sedan blev det att dela ut julklappar. fick en tröja och en kjol som min syter hade sytt, pengar , bio biljett, två filmer,  en cd skiva Oskar linnros och en bh till och lite smått och gott. sedan blev det mys med godis framför tv hela kvällen.
Juldagen blev att sova ut och inte göra så mkt alls innan sent på eftermiddagen då jag gjorde iorning mig för att dra till malin på förfest och sedan viva senare. det var en rätt bra ute kväll men förfestan var heltklart roligast.
igår så blev det en shoppnig tur med mamma först köpte en ny datorskärm och sedan fikade vi lite och senare kom jonna och gabbi till stan tog en tur i rean blev en del saker till mig själv blev det två väskor. sedan fikade ci och sedan åkte jag på julkonsert som var riktigt bra.
Nu väntar jag på att marcus ska komma hit, saknar ju honom.

JULTOMTEN!

Snart

Igår var jag på stan heladagen shoppade klart julklapparna, började med att jag träffade carro och malin gick på stan en stund sedan fortsate jag själv men att handla klart. idag blev det en vända på stan igen köpte biljetter till viva på juldagen efter det åkte jag hem gjorde citron sill och sedan åt jag middag sedan åkte jag till gymmet och simmade lite efter gymmet sedan blev det att åka in til stan hämte alla marsipan och nu ikväll har jag bakat knäck.
snart är det julafton:)

Jobbat

har jobbat heladagen 10 timmar i sträk stog jag och sålde marsipan och sålde jätte bra. så är verkligen trött, imorgon blir det en tur på stan men några vänner, ska bli skoja. försöka inhandla dom sista julklapparna och längtar till julafton och efter julafton till marcus kommer hit igen saknar honom. hade en underbara helg med honom.

Fendi Marcus söta hund

OJDÅ!

har inte bloggat på två veckor dåligt av mig!
men det har hänt ganska mycket som sagt.

har ju börjat jobba i den lillla stugan på stan så har ni vägarna förbi på stan någon dag nu innan jul så kan ni ju köpa lite bräutigams maripan som jag och tre till står och säljer jag jobbar hela dagen imorgon om ni vill träffa mig. Sedan har det blivit lite julstädning och pepparkasbackning och en del pluggandet. Men nu är det slut på pluggandet nu ska jag försöka uppfylla det tre krav jag har och det är att jag ska fixa klart mitt körkort, skaffa mig ett jobb och flytta hemifrån. ska försöka blogga lite bättre.

idag var jag iskolan sista lektionen är ganska stålt över mina betyg denna terminen bättre än förra terminen men det finnns lite minus med tyvärr. Började dagen med att adam hämtade mig innan skolan skönt ibland när man slipper åka buss sedan hade vi samhäll men bara massa diskutitioner och betygsamtal sedan snackade jag med min religions lärare som var tveksam om vilken betyg jag skulle få men g hade jag heltklart men han skulle fudera på vg. efter det åkte jag ner till stan och fixade lite ärenden sedan åkte jag hem har snackat mycket i telefon och ätit mat nu ska jag vila lite och kolla på en av Johan falk filmerna dom är bra var ju längesedan man såg dom nu.


Fulla För Kärlekens Skull

en så jävla bra låt, ni som såg på Så Mycket Bättre vet att Plura har gjort många bra låtar.

Eldkvarn – Fulla För Kärlekens Skull

Eldkvarn – Kärlekens Tunga (Live i Uppsala 1994)
Eldkvarn – Pojkar pojkar pojkar


Min fotoblogg



http://hannagoranssonsfoton.blogg.se/



Har inte hänt så mycket där än men nu vet ni att det finns en iaf


Rapport skrivning

I torsdag åkte mina föräldrar till Rom och så vi har varit själva hela helgen. I fredag åkte jag och min bror och handlade mat efter det fick jag skriva lite på min rapport innan jag åkte in till stan och träffade David, hälsade på lilla kissen Nova. Hon väger och blir större men hon är fortfarande lite. sedan åkte jag hem och lagade tacos och kollade på idol. Senare på kvällen blev det att kolla lite serier som jag inte har hunnit göra i veckan sedan sängen. på morgonen vaknade jag vid 12 och började skriva rapport satt i sex timmar och skrev efter det blev det en mysig lördag kväll helt själv kollade på Så mycket bättre och på en film Bröderna Karlsson, den var riktigt rolig. s Idag gick jag upp vid elva och började skriva och blev faktiskt klar runt sex tiden. nu vill jag bara att någon ska läsa igenom den så jag kan rätta till lite saker om det behövs. Ikväll blir det Beck det tysta skriket, det är en bra beck film och ikväll kommer mamma och pappa hem också.


RSS 2.0