Helgen

Min helg har varit jätte bra. På fredagen var jag hemma på förmiddagen och tog det lugnt. På eftermiddagen åkte jag och mamma in till stan och handlade mat. Senare träffade jag min syster och vi gick och fika och shoppade lite. Jag köpte lite påsk ljus och två filmer och en sjal och lite hår grejer. på kvällen lagade jag och mamma mat och kollade på änglagård 2 som jag hade köpt på dagen.

Lördagen sov jag ut lite. Men vid 12 tiden färgade min syster mitt hår, blev gyllen brunt. På eftermiddagen kom min bror och hans tjej på fika. Sedan började jag göra iordning mig för festen på kvällen med hjälp hade jag min syster som sminkade mig och lockade mitt hår. sedan blev det att åka hem till malin och göra iordning lite snacks och vi kollade på melodinfestivalen och körde lite lekar och öppnade presenter. Jag fick ljus hållare och blockljus och ljusbrika och första sesonen av gossip girl. Efter detta skulle vi gå ut men tyvärr hängde jag inte med ut för att jag hade ont i magen och pallade inte att stå ut med det resten av kvällen. Så jag åke hem.
det kommer lite bilder på tjejerna och vårt fina hollywood tema.
idag har jag varit hemma hela dagen. Nu sitter jag på tåget hem till stockholm och imorgon blir det att jobba.

Torsdag

När jag kom fram till borås träffade jag Jonna vi åkte till knalleland och åt lunch och shoppade lite.  Senare på eftermiddagen åkte jag till frisören och där försvann 20 cm av mitt hår. När jag kom hem tog jag det lugnt resten av kvällen och kollade på tv och myste med min kisse katt Roxy. Har verkigen saknat henne.
Nu ska jag snart sova och imorgon blir det en långt dag. 


Borås

Jag sitter på tåget till Borås. Ska bli skönt att åka hem över helgen. Helgen bjuder på födelsdagfirande och umgås med familjen och vänner. Nu när jag kommer fram till borås ska jag träffa Jonna och senare på eftermiddagen ska jag klippa mig. Har inte klippt mitt hår på över ett hår så det behövs.

På lördag blir det födelsedagsfest för Malin, Lollo, Carro och mig med tema hollywood. vi ska klä ut oss till skådis eller kändis. ska bli riktigt skoj. efter helgen kommer det upp blider från festen.

Väder här nere i sverige ser inte positivt ut hopppas snön försvinner tills på lördag iaf, så jag slipper frysa.



 


RSS 2.0