29 augusti, Söndag

Idag gick jag upp tidigt för att vara en söndag kl 9 för att  jag och min syster tänkt gå till Rångedala Marknad som var idag,  igentligen borde man inte gå dit för man får bara med sig massa skräp men är nöjd med min köp idag iaf, köpte smycken som man gjorde själv och snacks och godis som hör till..


Ingenting

I torsdag startade jag dagen med en dusch och efter duschen ringde jonna och frågade om hon kunde komma hem till mig efter vi har varit här en stund åkte vi in till stan hämtade milo hos patrik och sedan lämnade vi honom på patriks kontor efter det gick vi och solade sedan blev det en snabbis på stan efter det gick vi och åt lunch.
efterlunchen var jag tvugen att åka till skolan var där i trygt två timmar sedan åkte jag hem. sedan vi 6 tiden åkt jag och mamma till träningen, tränade lite på gymmet och sedan simmade vi. när jag kom hem blev det att få i sig lite mat och senare på kvällen blev det att åka in till stan.

på fredagen åkte jag och mamma till affären handlade lite sedan blev det skolan och resten av kvällen vid tv.

idag har jag ingenting att göra hur tråkigt som helst får la under hålla mig med film...


skola och skola

idag har det varit en helt vanlig dag, varit iskolan hatt två lektioner och en snabbis på stan sedan har jag bara tagit det lugnt kollat på fångarna på fortet, ska försöka blogga lite oftare men när man går iskolan händer det inte så jätte mkt på dagrna men ska försöka imorgon händer det iaf lite ska träffa jonna innan skolan imorgon ska bli skoj.

tipar lite om ett album jag tycker är bra Darin Lovekiller har inte direkt varit ett fan av darin men han har många bra låtar nu det senaste.

komma igång igen

idag började jag med att ha sovmorgon till kl 13.10 men sov till kl halv 10 tog det lugnt på morgonen åkte in tillnskolan sedan och träffade en person jag köpte två  böcker ifrån samhäll och rättkunskap riktigt klad att jag fick tag på det  nu är det bara två böcker kvar men förhoppningsvis får jag dom med snart. sedan har jag hatt engelska och religion idag sedan åkte jag hem och sedan blev det att åka till gymmet och att får ett nytt tränings shema och sedan blev det en sim tur också, skönt att komma igång med träningen igen och nu har det blivit att ta det lugnt att kolla på fångarna på fortet  och nu time out sedan blir det nog att lägga sig och kolla en film

Tv tips för ikväll

Ikväll kl 20.00 börja fångarna på fortet. 
Och lagen för ikväll är: I lag Fortets mästare tävlar Marie Svan, Isabella de Salareff, Magnus Samuelsson, Casper Jarnebrink. I laget Svenska mästare finns Malin Ewerlöf Krepp, Armand Kranjc, Susanne Gunnarsson, Patrik Sjöberg.

Jag ser verkligen fram emot att se fängarna på fortet igen alltid bra med uppmuntring på en måndag,

efter det kl 21.30 har även time out säsong start
I lag väst tävlar Henrik Hjelt, Thomas Petersson och Ara Arahamian. I lag öst finns Annika Andersson, Robert Gustafsson och Björn Hellberg.


skolan börjar igen

jaa nu har man börjat skolan igen och ska gör att nytt försök av det jag inte klarade av förra terminen denna terminen läser jag bara 75% lite mindre än förra terminen och det är rättkunskap, samhäll b, religon och engelska
två av ämene har jag läst innan och ska höga mitt betyg i.
har ett ganska slappt shema med sovmorgon varje dag börjar tidigas 10.30 ganska lyxigt med tanke på att jag inte är någon morgon människa.
Idag har jag varit iskolan två timma hade en lektion och det var samhällkunskap b sedan åkte jag hem åt lite mat och tog en dusch och vilade lite och för en stund sedan var david här och kollade på hans lilla kisse misse som han snart ska få och nu hade jag tänkt att börja göra min engelska läxa som ska in imorgon och antagligen blir det ikväll att ligga farmför tv eller kolla någon film och ta det lugnt.


torsdagskväll!

jag och carro började med att vi åt lite mat sedan sätter vi oss på bränneritet och där satt vi och tog var sin cider tills jonna och louise kom lite senare åkte carro hem och jonna, markus, louise och jag vidare till vimmel där vi sedan drog vidare till subway sedan blev det sängen.

timo räisänen på götaplasten


Malins inflyttningsfest 7 augusti

en riktigt rolig kväll, började med fest hos malin sedan blev det utgång till trädgårn.



lite bilder från varberg


Jag ligger på straden i varberg och solen...

Jag ligger på straden i varberg och solen steker på och det är jätte skönt, åkte hit igår på kvällen jag och mamma lånar min moster lägenhet nu när hon är bort det är jätte skönt, igår var vi ocn hanlade lite mat på hajen och sedan lagade i mat och åt mat, de var gott sedan gick vi på en promenad vid stranden, får se om jag bloggar lite senare idag.


RSS 2.0