Sola! vill sola mer

igår var jag med mamma i varberg träffade min moster och kusin och min kusins tre bran vi åkte till stranden och solade och bada. det var as skönt att sola.

idag har jag varit med elinor på almenäs och solat och badat det var så jävla skönt vill sola mer och det ska jag och elinor göra imorgon.

Min dag imorgon ser ut såhär:
Sola med elinor
Körlektion
Grilla med elinor
Torsdagskväll


Midsommar

firade midsommar ute i olsfors hos johannes med jonna, malin, linus, kristoffer, benjamin och calle det var en ganska rolig kväll  vi spelade kubb och badade och girllade mat och festade.

Vattenpipa och mys

i tisdags var jag hemma hos elinor vi började med att göra egen pizza super gott blev det senare sätte vi oss ute på balkongen och rökte vattenpipa och drack en underbar drink som elinor hade gjort. sedan kom martin, krille och robin förbi och sedan efter en stund drog vi ner till swing satt och hängde där ett tag sedan gick vi hem till elinor och hade det mysig och sedan nästa dag slöade vi och lite annat.
       

Min student



det var en riktig rolig dag och nu är det skönt att skolan är över men det jobbigaste är vad ska man nu hitta på..
finns mer bilder på min bilddagbok innanbomberna heter jag.

Imorgon

imorgon tar jag studenten och  idag har jag förbrett altt för imorgon och du ska jag sova orkar inte skriva mer blev ett super kort inlägg!

inte långt kvar!

idag åkte jag in till stan vi 11 tiden möte elinor vi gick i stan en stund  och jag köpte ett linne sedan åkte vi till knalleland och kollade på lite saker som elinor behövde:) sedan åkte vi in till stan vid två för att greja saker till flaket med dom andra sedan gick mahlin, elinor och jag till stan igen och köpte lite smått och gott och jag och elinor gick till city  och köpte lite mat det blev tacos hemma hos elinor sedan. as gott sedan spelade vi lite sims 3 och jag gjorde en sims gubbe av en person i verklighet men säger inga namn hahah^^ sedan kollade vi på fotboll och sverige vann yess!

Hjärtlös




Du, allt det där som du gjorde mot mig, ja det säger ju endast en sak,
att du, är rädd och att du hatar dig själv men jag är stark nog att säga förlåt.
Hjärtlös du kan va, du kan va hjärtlös men du är ju, du är ju hjälplös
Hjärtlös du kan va, du kan va hjärtlös men du är ju, du är ju hjälplös
du sa, det är inte det att det är dig jag vill ha jag sa kan du inte låta mig va
så jag, jag lever upp min tid med behag men allt du rör vid det lämmnar dig kvar.
Hjärtlös du kan va, du kan va hjärtlös men du är ju, du är ju hjälplös
Hjärtlös du kan va, du kan va hjärtlös men du är ju, du är ju hjälplös

en låt av kusowsky

trevlig kväll

igår så var det fest på fortet det var faktiskt kul kollade på fotboll först och som vanligt förlorar sverige emot danmark men det var en trevlig kväll med mkt positiva och negativa saker  som hände men ändå lyckad kväll  och idag var jag såklart ganska bakis och as trött var tråkig att vara hemma så på kvällen åkte jag till elinor och där var även bååth. vi kollade lite på tv och annat och sedan åkte vi till BK och åt mat och nu ska jag typ sova för jag är så sjukt trött och ska till skolan imorgon haha!

GODNATT

Sveriges nationaldag

igår blev det senare en vad jag trodde kom i sängen vid 4 tiden och sov till kl halv 2, just nu sitter jag och väntar på att klockan ska bli halv 5 så jag kan åka in till stan och hem till elinor och ikväll blir det fest!

och jag hoppas ni fira att det är sveriges nationaldag idag:)


Sent 02:15

jag är fortfarande vaken helt otroligt!
men snart blir det nog sängen!
 
Godnatt!





Älskar dom



vet ni vad det bästa med hästar, jo att dom är helt underbar som djur man kan sitta i en hage och kolla på dom hur länge som helst men det bästa är nog att man kan rida på dom och jag saknar verkligen den sommaren då jag hade en häst på foder som hette vaggis den sommaren var det verkligen kul att rida men nu rider jag inte alls och jag saknar det.

jag och vaggis hahah^^


söt ponny

jag säger bara....

KILLAR!
undra hur vi tjejer igentligen orkar med killar! Vissa har ingen hjärna att tänka med men hur normal är det att säga elaka saker om en tjej som man "gillat/älskat" eller inte ens har gjort det överhuvudtaget, just nu kankse jag bara pekar på ju en person men jag förstår inte vad får han utav att  säga massa saker om tjejen kroppslighet och hur den ser ut och hur den omgiving och familj är?

i storsätt igentling som tur är att jag inte tar illa upp av detta men en del kan göra det och därför är det helt sjuk av att killar kan betesig såhär men nu påstår jag inte att tjejer inte är såhär.

men det västa är att han säger emot sig själv helt och hållet, ljuger och vill bara att jag ska tro att allt det jag gjorde att det var han som i själva verket gjorde det.

men som tur är det slut  THE END!

( som ett sista citat " han var inte bra för dig, du förtjärnar någon som tar handom dig ingen du måste ta handom")

GBG

Jag och gabi var i göteborg igår fan vad kul det var fast hittade inte så mkt bara en lila tröja och trosor men sedan gick vi på en liten gato tur också då gabi tog lite bilder på mig bakifrån och så fotade hon i monkis läskiga provrum.

provrum

RSS 2.0