Helsingborg

Dag 1
vi åkte runt 10 tiden och sedan när vi kom fram till campng råå hette den, då sätte vi upp tältet och efter det slappade vi lite och sedan åkte vi och handlade lite mat på kvällen fick vi besök av patriks syster och familj vi grillade vi stranden och hade det trevlig sedan på kvällen blev det även att kolla på fotboll på resturangen på campingen sedan var alla jätte trött så vi gick och la oss.
Dag 2
åkte vi till helsingör  och gick runt på stan och kolladfe affärer och åt mat och tillslut blev det att alla hade köpt lite dricka med sig hem, några flasker var. sedan på kvällen blev det räkor till kvällsmat och sedan åkte vi in till stan och kollade på fotboll på harrys senare på kväll slappade vi vid tältet
Dag 3
vi tog det mest lugnt på morgen blev ett dopp i havet jätte kallt men när man kom i var det skönt efter det blev det en varm dusch och sedan åkte vi in till stan och shoppade lite i helsingborg och gick vi havet och så sedan åt vi mat och senare på kvällen åkte vi till patriks syster och hälsade på och blev att vi slappade vid tältet på kvällen.
Dag 4
vi packade ihop allt och där vi åkte ifrån camping åkte vi och solade och efter det åt vi ma på olerys sedan åkte vi hem runt 3 tiden.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0